Hamilelikte kilo alımı

Şükret cnm ya ben 12+3 56 kg ile hamile kaldım şuan 65 kg

canım dikkat etmek gerek ama ben tutamıyorum kendimi sende öylesin galiba çevremde 4kilo alıp 6 kilo alıp doğuma giden arkadaşlarım var hep moralim bozuluyor

canım dikkat etmek gerek ama ben tutamıyorum kendimi sende öylesin galiba çevremde 4kilo alıp 6 kilo alıp doğuma giden arkadaşlarım var hep moralim bozuluyor
Dün dr gittim çok kızdı valla yeme dedi 6 aylık bebek 1 kilo oluyor dedi haricinde aldığın tüm kilolar kendimeymiş, beslenme tablosu verdi ne kadar uygularım bilinmez..

Dün dr gittim çok kızdı valla yeme dedi 6 aylık bebek 1 kilo oluyor dedi haricinde aldığın tüm kilolar kendimeymiş, beslenme tablosu verdi ne kadar uygularım bilinmez..

bu hafta bende gidiyorum doktora bakalım ne dicek ama ben 10kilo almayı gözden çıkardım normal gibi

İlk hamileliğimdeki hatayı yapmamaya kararlıyım. İlk trimesteri geçmek üzereyim. Yakında pilatese başlıyorum. Yüzmeye gidiyorum ve yürüyüşlere başlayacağım. 12. Haftadayım henüz kilo almadım. Zaten kilolu başladığım için en fazla 10 kilo hedefliyorum.

Benim ilk gebelikte 16-17. Haftada çıkmaya başlamıştı karnım. Bunda 9. Haftadan itibaren büyümeye başladı. Şu anda çıplak olarak anlaşılıyor hamile olduğum. İlk gebelik sezeryan oldu ve 12 kilo kaldı bende ve çoğu göbekte yağ. Bu yüzden hemen belli oldu karnım. Bir de sanırım rahim önceki gebelikten talimli olduğu için hemen büyüyor.

Merhaba arkadaslr bende 19 haftalik hamileyim 58 kilo ile hamile kaldim ama suan 56.5 kiloum bende tersine kilo alamyrm.. aslinda yememdede sikinti yok kusmuyrmda.. yani kendi evim disinda nerde yersem cok iyi yiyrm istahm iyi ama bende alamamayi kafama taktim sanki bebegmde beslenemiyo gibi geliyo bana

ilk hamileliğinde rahim esnediği için ikincide çabuk çıkıyormuş bende yeni öğrendim.
doğruymuş yani herkeste aynı sanırım

Son düzenleme:
sana tavsiyem hamur işinden uzak dur,abur cubur,çikolata yeme ve sadece günde
bir saat yürüyüş.ben bu şekilde sadece 10 kilo almıştım.60 kiloyla doğuma gittim.

bu hafta bende gidiyorum doktora bakalım ne dicek ama ben 10kilo almayı gözden çıkardım normal gibi
Ya cnm ben 8 kilo aldım şuan 12+5 düşün artık doğuma kadar kaç olurum mecburen uyucam beslenme tablosuna gören 5 aylık hamile sanıyor

sana tavsiyem hamur işinden uzak dur,abur cubur,çikolata yeme ve sadece günde
bir saat yürüyüş.ben bu şekilde sadece 10 kilo almıştım.60 kiloyla doğuma gittim.

Hedefim o yönde. Dikkat etmeye çalışıyorum bakalım

Benn gebe kaldığımda 74 kilo felandım... Bi mide bulantılarım başladı 17. haftaya kadar tek yediğim günde bi yeşil elmaydı ve 7-8 kilo verim 65 e kadar bile düşmüştüm... Sonrasında da toplam 10 kilo aldım.. Doğumdan hemen sonra da 10 kilom kaybolmuştu....

bende şu 1 aydır hiç kilo almamışım ama çok dikkat ediyorum inşallah doğuma kadar böyle gider

Kızlar merhaba ben hamileligimin 7.haftasindayim ama 2 kilo aldım bile ve yeme düzenimi artirmadim tatlı sevmem börek çörek sevmem sizce neden böyle oldu moralim bozuldu valla şimdiden böyleyse sonra ne olacak

aa geçmiş olsun canım.. Allahtan farkedildi de önlem alınıyor bundan sonra bi anda çok olmaz
Sorma normalde 6 haftalıkken yapılan testleri ilk gittiğim dr yapmadı bende bi ısınamadım zaten sonra ilk bebeğimi doğum yaptığım dr geri dönüş yaptım hemen tüm testlerimi yaptı öyle farkettik.. Umarım bi sorun olmaz çok üzüldüm kendime çok kızdım 3-5 kuruş için neden başka dr gittim diye..

yok canım kafana takma bebek onu hissedip daha çok üzülüyor sen herşeye rağmen mutlu ol bebeğinde sağlıklı olur doktor çok önemli benimde 3.doktorum bu karar veremiyorum bi türlü

yani kızlar hepinize MAŞAALLAH bende hala kilo almadım çok şükür ama göbüş artık belirmeye başladı...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…