Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Arkadaşlar mrb, ben de 27. Haftanın içindeyim 5,5-6 kilo aldım. 7.aydan sonra daha da hızlı kilo almaktan korkuyorum. İlk 16 hafta hiç kilo almamıştım. Sonra haftada yarım kilo hızıyla gitmeye başladım bu hızla gitsem yine fena değil ama ya daha da hizlanirsam
merhaba canım RABBİM sana bir hediye verirse takam kiloyu takma kaç kilo alacaginı ben ben yıllarca uğraştım bebek sahibi olabilmek için çok şükür verdi 95 kilo ile hamile kaldım çok şükür. ancak hiç kilo almadım hatta şu anda 93 kiloyum çok şükür bebeğimin durumu çok iyi 2 hafta önde gidiyor ama insan kilo alamayınca acaba ben bebeğime iyi bakamıyormuyum diye şuçlanıyor.RABBİM yardım ediyor inşallah sağlıkla sıhhatle kucağımıza alırız tek derdin kilo olsunmrb canım bende hamilelik düğünüyorum ama benim vücudum kilo almaya çok müsait çok kilo alır mıyım ? sen kaç kiloyla hamile kaldın?
Bende kilo almaya çok müsait bi insanım 66 ile hamile kaldım su an 72 kiloydum kesin 80 olurum diyordum ama gereksiz herseyi yemeyincede çok kilo almıyorsunmrb canım bende hamilelik düğünüyorum ama benim vücudum kilo almaya çok müsait çok kilo alır mıyım ? sen kaç kiloyla hamile kaldın?
Bilemiyorum ki herkes farklı oluyor. Ben 56 kilo ile hamile kaldım. 65 ile bitiririm diyordum ama daha çok alıcam galiba :/mrb canım bende hamilelik düğünüyorum ama benim vücudum kilo almaya çok müsait çok kilo alır mıyım ? sen kaç kiloyla hamile kaldın?
Bende kilo almaya çok müsait bi insanım 66 ile hamile kaldım su an 72 kiloydum kesin 80 olurum diyordum ama gereksiz herseyi yemeyincede çok kilo almıyorsun
Sadece kan tahlili yaptırdı ve de folik asit verdi baskada birsey yapmadibende şuan 66 kiloyum.. şuan regl dönemindeyim.. sonrasında hamilelik için doktora gitmeyi düşünüyorum. Hamilelik öncesi ne ilacı veriyor doktor?
bu folik asit her hamilelik öncesi veriliyor sanırım.. sırf bunun için doktora gitmelimiyim sence? kendim alıp başlayabiliyormuyumSadece kan tahlili yaptırdı ve de folik asit verdi baskada birsey yapmadi