• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hamilelikte kilo alımı

En son 9 kilo almışım moralim bozuldu demişim. Hala çok şükür 9 kilo almış bulunuyorum kepek ekmeği yemeye başladım ve çok fark etti. Sanki artık sadece bebek kilo alıyor gibi.

Ben 20 kilo aldm daha 1 ay var aksamları yemek yemiyorum bile nasıl alıyorum bilmem o_O

30 haftalık hamileyim 63le başladım demin ölçüldüm 63.5 çıktım bir ara 67 olmuştum şekerden dolayı doktor diyet verdi onu uygulayınca kilo verdim daha da almıyorum

Arkadaşlar bende 15 haftalık hamileyim. Hamileliğimin ilk gününden beri ne bulantı ne başka bir beni zorlayıcı şey yaşamadım Allaha sükür cok rahat geçti 71 kilo ile kaldım ve ilk 3 ayımı aynı kiloyla bitirdim yemem de içmemde değişiklik olmadı şuan 15 haftalık hamileyim 72 kiloyum kilo böyle almamam normal mi bilmiyorum aslında bi yandan seviniyorum son zamanlar daha cok alınıyor diye biliyorum çünkü sizler ne düşünüyorsunuz

Merhaba arkadaşlar ben kilolu hamile kalanlardanim ana hamile olunca istahim kapaniyor hicbirsey yiyeyim gelmiyor ben 32. Haftamdayim daha 5 kilo aldım daha doğrusu ilk 3 ay 5 kilo verdim şimdi verdigim kiloyu geri aldım bende vitamin kan ilacı ve kalciyum kullaniyirum ama hiç istahim açılmadı önceki gebeligimde de öyle aldım çok şükür bebeklerim kilo alıyor ilk cocugum 4 kilo dogmustu bakalım 2. bebisim ne kadar doğacak kiloyu çok takmayin önemli olan sağlıklı beslenmek ve bebeğe yarayacak şeyler tüketmek gerekli abur cuburu kestim hazır içecekleri ağzıma surmem ekmek de çok yemem pirinç makarna şekerini yükseltiyor onları da çok yememeye çalışıyorum ALLAH sağlıklı sihhatli hayırlı evlatlar versin kilo vermek kolay herkese mutlu sağlıklı gebelikler dilerim gebeliginizin tadını çıkartın gebe olabilmek için herşeyi göze alanları düşünüp böyle şeylerle mucizenizin tadını yasayin

Mrb arkadaslr brn melegmi kucagma aldm cok sukur 14 gun oldu.. bende toplamda 17 kilo almstm 58 ile hamile kalip 75 ile doguma girdm.. eve geldgmde 70 kiloydum ve bu iki haftada 6 kilo verdm simdi 64um ve dahada gidiyo emzirmek kilo verdryo grrcktn.. bebegimde 3 kilo dogdu cok sukur kilolari takmyn kafaya veriliyo bi srkilde

Ben 16.haftadayim biraz gobegim buyudu ama kilo almadim aksine 1kilo falan verdim zaten zayiftim kan hapi kullaniyorum bir suredir o da kilo aldirmadi yapı meselesi galiba ben hayatim boyunca hep zayiftim gebelikte de boyle devam ediyor ancak cok zayif olmanin bebege zararı olur mu endiseleniyorum

Ben ilk 3 ay kusmaktan 2 kilo verdim. Sonra almaya başladım 31. hafta 6 kilo aldım

Merhaba hanımlar şimdi dr dan geldim daha hiç kilo almamisim hatta 1 kilo daha vermişim. ancak melegim 2 kilo300 gr olmuş biraz kilolu bir bebek olacakmış 32. Haftaya yeni girdim 15 gün sonra tekrar istedi dr inşallah sağlıklı sihhatli bir evladim olur eli ayağı düzgün eksiksiz noksansiz inşallah herkese de hayırlı güzel gebelik ve doğumlar dilerim

Arkadaşlar mrb, ben de 27. Haftanın içindeyim 5,5-6 kilo aldım. 7.aydan sonra daha da hızlı kilo almaktan korkuyorum. İlk 16 hafta hiç kilo almamıştım. Sonra haftada yarım kilo hızıyla gitmeye başladım :( bu hızla gitsem yine fena değil ama ya daha da hizlanirsam :KK72::KK17:

Arkadaşlar mrb, ben de 27. Haftanın içindeyim 5,5-6 kilo aldım. 7.aydan sonra daha da hızlı kilo almaktan korkuyorum. İlk 16 hafta hiç kilo almamıştım. Sonra haftada yarım kilo hızıyla gitmeye başladım :KK43: bu hızla gitsem yine fena değil ama ya daha da hizlanirsam :KK72::KK17:

mrb canım bende hamilelik düğünüyorum ama benim vücudum kilo almaya çok müsait çok kilo alır mıyım ? sen kaç kiloyla hamile kaldın?

mrb canım bende hamilelik düğünüyorum ama benim vücudum kilo almaya çok müsait çok kilo alır mıyım ? sen kaç kiloyla hamile kaldın?
merhaba canım RABBİM sana bir hediye verirse takam kiloyu takma kaç kilo alacaginı ben ben yıllarca uğraştım bebek sahibi olabilmek için çok şükür verdi 95 kilo ile hamile kaldım çok şükür. ancak hiç kilo almadım hatta şu anda 93 kiloyum çok şükür bebeğimin durumu çok iyi 2 hafta önde gidiyor ama insan kilo alamayınca acaba ben bebeğime iyi bakamıyormuyum diye şuçlanıyor.RABBİM yardım ediyor inşallah sağlıkla sıhhatle kucağımıza alırız tek derdin kilo olsun

Bende kilo almaya çok müsait bi insanım 66 ile hamile kaldım su an 72 kiloydum kesin 80 olurum diyordum ama gereksiz herseyi yemeyincede çok kilo almıyorsun

Bilemiyorum ki herkes farklı oluyor. Ben 56 kilo ile hamile kaldım. 65 ile bitiririm diyordum ama daha çok alıcam galiba :/

Bende kilo almaya çok müsait bi insanım 66 ile hamile kaldım su an 72 kiloydum kesin 80 olurum diyordum ama gereksiz herseyi yemeyincede çok kilo almıyorsun

bende şuan 66 kiloyum.. şuan regl dönemindeyim.. sonrasında hamilelik için doktora gitmeyi düşünüyorum. Hamilelik öncesi ne ilacı veriyor doktor?

kızlar 5. haftamdayım hiç bulantım yok iştahım çok açık sofradan doymadan kalkıyorum ona rağmen 1 haftada 1,5 kilo aldım.. ilk 3 ayda iştah olmuyo diye duymuştum iştah ne zaman kesiliyor yada kesiliyormu ? :KK72:

Back