• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hamilelikte kilo alımı

Ben suana kadat toplam 6 kg aldim ozel bise yapmadim yememden kismadim canim ne istiyor sa yedim valla.ama artik korkmaya başladım tosuncuk olmama az kaldi cunku 65le hamile kaldim 71 oldum21, haftadayiz daha

Merhaba 65 kg hamile kaldım üçüncü ay da 68 olmuşum bile:( tabi ker kahvaltıda kızarmış ekmek tereyağı bal yersem olur değil mi:) bu arada ilk üç ay yürüyüş,egzersiz falan yapmadım birşey olur endişesiyle.artık başladım yürüyüşüme ver elini yollar ver elini sahil yürüyorum:))sevgiler

Çok korkuyorum kilo alacağım diye 60 kg ile hamile kaldım
Hiç korkma arkadaşım,abartılı olmadan alınacak düzenli kilolar bebişlerimize mutlaka yarayacak.doğum sonrası elbetteki vereceğiz kalanları.hemen veremesen ne olur ki:)bebeğin kollarında olduktan sonra.zeten cocuklar bızı uyutmaz hep peslerınde koşarken inceliriz kimbilir:)

Ben aslında kilolu başladım hamileliğe. İlk aylardaki feci aşermem olmasaydı neredeyse hiç almayacakmışım. Toplamda 3 kilo aldım. Son 9-10 haftada 600-700 gr civarı almışım toplamda. Bakalım nasıl bitireceğiz. Kiloyu takmam, yeter ki bebeğim sağlıklı olsun.

Normal doğum için de çok kilo almamak lazım mis 3ayim dolsun yürüyüşe baslayacam

selam hanımlar ,bende şimdiden 4 kilo aldım 60 la başlmıştım hamişliğe (boyum 1.68) şimdiden göbişim çıktı .bide önceden sigara içiyordum hemean bıraktım ama iştahım açıldı :) yediklerime dikkat ediyorum ama :) neyse kilo önemli değil Allahın izniyele sağlıkla alalım kucağımıza bebişleri nasılsaerilir kilolar .. ben hiç hareket etmiyorum düşük tehlikem var diye sürekli yatıyordum birazda ondan aldım herhalde ..yürüyüş yap deseler azıcık hava alsam :)

Ben aslında kilolu başladım hamileliğe. İlk aylardaki feci aşermem olmasaydı neredeyse hiç almayacakmışım. Toplamda 3 kilo aldım. Son 9-10 haftada 600-700 gr civarı almışım toplamda. Bakalım nasıl bitireceğiz. Kiloyu takmam, yeter ki bebeğim sağlıklı olsun.
Bence normal kilo almıştım çok değil

Selam kızlar bende 19.haftamin içindeyim. 58 kg ile hamile kaldım. Ilk 3 ay kilo almadım.ama sonra 4 kg birden aldım. Şimdi 62 kg yim.pilatese gidecektim.ama şartlar elvermedi:(doğuma kadar ne olur bilmiyorum. Bakalım artık önce bebisler tabi:)

slm arkadaslar bende 19 haftanin içindeyim ama ne kadar dikkat etmeye çalissamda suan a kadar 10kg aldim yapacak bisey yok az yiyorum ama bigun de olsa cok yesem hemen aliyorum artik takmiyorum bebegim saglikli olsun da napim ...
Merhaba Arkadaslar, ben araniza yeni katildim. 15 haftalik hamileyim. Ilk uc ayimda sigarayi da birakip ve birden istahimda acilinca cok kilo aldim, tam 6 kilo :KK43: Simdi kara kara dusunuyorum :KK43: Siz de cok kilo aldiniz mi ilk uc ayda? veya Nasil besleniyorsunuz fazla yememek icin neler yapiyorsunuz?
Merhaba arkadaşlar. Bende hamileliğimin 12. haftasının başındayım. Yani üç ayım bitmedi henüz. Mide bulantım olmadı, halsizlik hissettim. İştahım çok açıldı, çok sık acıkıyorum ve bu kadar zamanda 63 kilodan 68' e çıktım. Bu yüzden ben de çok endişeliyim :(

Ca
Merhaba arkadaşlar. Bende hamileliğimin 12. haftasının başındayım. Yani üç ayım bitmedi henüz. Mide bulantım olmadı, halsizlik hissettim. İştahım çok açıldı, çok sık acıkıyorum ve bu kadar zamanda 63 kilodan 68' e çıktım. Bu yüzden ben de çok endişeliyim :KK43:
Canım o benim ilk hamileliğim di ve malesef 32 kilo almıştım ama istem dışı bişey di benim de hiç bulantım olmamıştı suan ikinci Bebeğime hamileyim ve doğum tarihimiz aynı görünüyo :) ve ben yine bulantı yok ve yine kilo alımı aynı malesef :110:

Ca

Canım o benim ilk hamileliğimdi ve malesef 32 kilo almıştım ama istem dışı bişey di benim de hiç bulantım olmamıştı suan ikinci Bebeğime hamileyim ve doğum tarihimiz aynı görünüyo :) ve ben yine bulantı yok ve yine kilo alımı aynı malesef :110:
ben çalışıyorum bi de ne diyeyim Allah yardımcımız olsun. Arkadaşlar her hafta biraz daha fark ediyorsun poğaça gibisin diye takılıyorlar. Şimdi biraz daha dikkat etmeye başlayacağım tabi diyet yasak. O 32 kiloyu doğumdan sonra bebeğinle ilgilenirken emzirme, koşuşturma ve uykusuzluk çektikten sonra istediğin gibi verebildin mi?

Ca

Canım o benim ilk hamileliğim di ve malesef 32 kilo almıştım ama istem dışı bişey di benim de hiç bulantım olmamıştı suan ikinci Bebeğime hamileyim ve doğum tarihimiz aynı görünüyo :) ve ben yine bulantı yok ve yine kilo alımı aynı malesef :110:
evet bu arada tarihimiz aynı gerçekten de hadi bakalım hayırlısı :)

ben çalışıyorum bi de ne diyeyim Allah yardımcımız olsun. Arkadaşlar her hafta biraz daha fark ediyorsun poğaça gibisin diye takılıyorlar. Şimdi biraz daha dikkat etmeye başlayacağım tabi diyet yasak. O 32 kiloyu doğumdan sonra bebeğinle ilgilenirken emzirme, koşuşturma ve uykusuzluk çektikten sonra istediğin gibi verebildin mi?
Evet doğumdan bi kaç ay sonra 15 kilo gitti diğer 15 kilo kaldı çünkü fazla dikkat etmemiştim malesef ama etseydim eminim verirdim ama bunda aklım başıma geldi kesin doğumdan sonra çok dikkat edecem evet hayırlısı herşeyin

evet bebeklerimizin sağlıklı olmaları en önemlisi, fazla kiloları da artık doğumdan sonra düşünürüz.

-bende 19+5 teyim şuana kadar 4 kilo aldım ortalama ayda 1 kilo almışım yani şimdilik iyi gidiyorum gibi ama artık son aylarda kilo alımı hızlı ilerleyecekmiş, dikkat etmekte fayda var yani... Rabbim hayırlısıyla sağlıklı sıhhatli bir şekilde kucağımıza almayı nasip etsin inşallah...

Back