- 20 Ocak 2013
- 1.131
- 955
- 448
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Hiç korkma arkadaşım,abartılı olmadan alınacak düzenli kilolar bebişlerimize mutlaka yarayacak.doğum sonrası elbetteki vereceğiz kalanları.hemen veremesen ne olur ki:)bebeğin kollarında olduktan sonra.zeten cocuklar bızı uyutmaz hep peslerınde koşarken inceliriz kimbilir:)Çok korkuyorum kilo alacağım diye 60 kg ile hamile kaldım
Onu bilmiyordum. Nasip olursa ben de normal doğum istiyorum.Normal doğum için de çok kilo almamak lazım mis 3ayim dolsun yürüyüşe baslayacam
Bol bol yürüyüş yapmak ve çok kilo almamak lazım inş normal doğum olurOnu bilmiyordum. Nasip olursa ben de normal doğum istiyorum.
İnşallah canım. Allah hepimize kolay, güzel doğumlar versin.Bol bol yürüyüş yapmak ve çok kilo almamak lazım inş normal doğum olur
Bence normal kilo almıştım çok değilBen aslında kilolu başladım hamileliğe. İlk aylardaki feci aşermem olmasaydı neredeyse hiç almayacakmışım. Toplamda 3 kilo aldım. Son 9-10 haftada 600-700 gr civarı almışım toplamda. Bakalım nasıl bitireceğiz. Kiloyu takmam, yeter ki bebeğim sağlıklı olsun.
slm arkadaslar bende 19 haftanin içindeyim ama ne kadar dikkat etmeye çalissamda suan a kadar 10kg aldim yapacak bisey yok az yiyorum ama bigun de olsa cok yesem hemen aliyorum artik takmiyorum bebegim saglikli olsun da napim ...
Merhaba arkadaşlar. Bende hamileliğimin 12. haftasının başındayım. Yani üç ayım bitmedi henüz. Mide bulantım olmadı, halsizlik hissettim. İştahım çok açıldı, çok sık acıkıyorum ve bu kadar zamanda 63 kilodan 68' e çıktım. Bu yüzden ben de çok endişeliyimMerhaba Arkadaslar, ben araniza yeni katildim. 15 haftalik hamileyim. Ilk uc ayimda sigarayi da birakip ve birden istahimda acilinca cok kilo aldim, tam 6 kilo Simdi kara kara dusunuyorum Siz de cok kilo aldiniz mi ilk uc ayda? veya Nasil besleniyorsunuz fazla yememek icin neler yapiyorsunuz?
Canım o benim ilk hamileliğim di ve malesef 32 kilo almıştım ama istem dışı bişey di benim de hiç bulantım olmamıştı suan ikinci Bebeğime hamileyim ve doğum tarihimiz aynı görünüyo :) ve ben yine bulantı yok ve yine kilo alımı aynı malesefMerhaba arkadaşlar. Bende hamileliğimin 12. haftasının başındayım. Yani üç ayım bitmedi henüz. Mide bulantım olmadı, halsizlik hissettim. İştahım çok açıldı, çok sık acıkıyorum ve bu kadar zamanda 63 kilodan 68' e çıktım. Bu yüzden ben de çok endişeliyim
ben çalışıyorum bi de ne diyeyim Allah yardımcımız olsun. Arkadaşlar her hafta biraz daha fark ediyorsun poğaça gibisin diye takılıyorlar. Şimdi biraz daha dikkat etmeye başlayacağım tabi diyet yasak. O 32 kiloyu doğumdan sonra bebeğinle ilgilenirken emzirme, koşuşturma ve uykusuzluk çektikten sonra istediğin gibi verebildin mi?Ca
Canım o benim ilk hamileliğimdi ve malesef 32 kilo almıştım ama istem dışı bişey di benim de hiç bulantım olmamıştı suan ikinci Bebeğime hamileyim ve doğum tarihimiz aynı görünüyo :) ve ben yine bulantı yok ve yine kilo alımı aynı malesef
evet bu arada tarihimiz aynı gerçekten de hadi bakalım hayırlısı :)Ca
Canım o benim ilk hamileliğim di ve malesef 32 kilo almıştım ama istem dışı bişey di benim de hiç bulantım olmamıştı suan ikinci Bebeğime hamileyim ve doğum tarihimiz aynı görünüyo :) ve ben yine bulantı yok ve yine kilo alımı aynı malesef
Evet doğumdan bi kaç ay sonra 15 kilo gitti diğer 15 kilo kaldı çünkü fazla dikkat etmemiştim malesef ama etseydim eminim verirdim ama bunda aklım başıma geldi kesin doğumdan sonra çok dikkat edecem evet hayırlısı herşeyinben çalışıyorum bi de ne diyeyim Allah yardımcımız olsun. Arkadaşlar her hafta biraz daha fark ediyorsun poğaça gibisin diye takılıyorlar. Şimdi biraz daha dikkat etmeye başlayacağım tabi diyet yasak. O 32 kiloyu doğumdan sonra bebeğinle ilgilenirken emzirme, koşuşturma ve uykusuzluk çektikten sonra istediğin gibi verebildin mi?