Hamilelikte kaygi bozuklugu ve xanax

Doğumdan önce yani gebelikte 50 mg misol.Doğumdan hemen sonra 200 mg misol okb için.
Yazdıklarınızı okudum çok etkilendim bende 4 yıllık evliyim bir düşüğüm oldu çok istiyorum anne olmam ama suan 150 mg misal kullanıyorum nefesim kesiliyor kaç defa gitti korkuyorum

Yazdıklarınızı okudum çok etkilendim bende 4 yıllık evliyim bir düşüğüm oldu çok istiyorum anne olmam ama suan 150 mg misal kullanıyorum nefesim kesiliyor kaç defa gitti korkuyorum
Canım inşallah Allah sanada nasip eder evlat sahibi olmayı misol etkili bir ilaçtır tedavinizi olun gebeliktede kullanılıyor zaten.Kızım 2 yaşında çok zor günler geçirdim gebelikte ama hepsi geçti çok teşekkür ederim

Canım inşallah Allah sanada nasip eder evlat sahibi olmayı misol etkili bir ilaçtır tedavinizi olun gebeliktede kullanılıyor zaten.Kızım 2 yaşında çok zor günler geçirdim gebelikte ama hepsi geçti çok teşekkür ederim
İnşalllah bende atlatırım düzelirim çok istiyorum anne olmak biraz ilaçla toparlanıp düşünüyorum çok teşekkür ederim güzel dileklerin için🙏🏻

Siz nasılsınız şimdi bütün yazılarınızı okudum en zor geciren bence siz gibisiniz gerci hepimizinki birbirinden beterde bebeklere baglandınızmı kaygılarınız bittimi hala keşke dogurmasaydım diyomusunuz ben bunu demekten cok korkuyorum
Merhabalar şuan sanırım aynı kaygıları paylaşıyoruz.Burada gördüğüm kadarıyla da hamilelik öncesi yada hamilelikte anksiyete panik atak vs yaşayan çok kişi var nolucak bizim halimiz bilmiyorum🫤🫤

Valla bana da cok gelmedi selectra 25 alıyorum1.5 aydır ama uyku sorunum devam ediyor. Uyuyamayanlar uyku sorununuza nasıl hangi ilaçla çözüm buldunuz 🥹

Merhaba arkadaşlar .Ben de 15 haftalık hamileyim .Bir oğlum var 8 yaşında ,daha önce beş aylık bir bebeğimi kaybettim ve tekrar olsun çok istedim.Aradan zaman geçince hamile olduğumu öğrendim ancak sonrasında çok çok kötü oldum .Aldırmak bile istedim ama onun pişmanlığından kurtulmam da zor gibiydi .Psikiyatrist ile görüşüp zaten yapamazdım ama bu fikrimden vazgeçtim .Ama ben gittim sanki bambaşka biri geldi yerime .Uyku yok ,mutlu değilim halim yok ,hiçbir şey keyif vermiyor artık .Nadiren iyi oluyorum ,sonra ağlama krizlerine giriyorum.Her şey ama her şeyi kafamda kuruyorum.Nasıl bakacağım ,nasıl seveceğim ,her şey çok rahattı nasıl tekrar adapte olacağım?Düşünmek istemesem bile sürekli kafamda bu düşünceler .Cogu zaman ölmek, böyle hissetmekten daha mı iyi acaba diye düşünüyorum.İnsallah sağlıkla ,kolaylıkla huzurla atlatırız bu sürecimizi .

Merhaba,bu başlığı yaklaşık iki gündür takip ediyorum tüm yorumları okudum bir yorum bile atlamadım.Ben de yaklaşık 14 senedir anksiyete ve depresyon tedavisi görüyordum 2 senedir evliyim,stres ve sıkıntıya tepki veriyorum normalden fazla olacak şekilde bu 14 sene beni okumaya araştırmaya itti pek çok terapi aldım düzenli olarak psikiatristime de devam ediyorum, bebek düşünmeye başladığımızda tam paxil i bırakma aşamasındaydım hemen hamile kalınca 5. Haftada ilacı kestim,ilk iki gün çok iyiydim hayata umut dolu bakıyordum kariyer hedeflerimi nihayet değiştirebilecektim,her şey çok güzel olacaktı.Hamile olduğumu öğrendiğim günden 2 gün sonra aile yemeğinde herkese hamile olduğumu söyledim herkes çok sevindi,annanem evlendiğimden beri bebiş nerde diye sorardı o da çok sevindi.Ertesi gün hayatım karardı annanemi ani bi şekilde kaybettim, her şey altüst oldu resmen gece yalnız kalama ışık ile uyuma dışarı çıkamama başladı bulantılarım da aynı anda başlayınca berbat bir halde buldum kendimi ki ben depresyon dönemlerimde sürekli kusan biriyim hiçbir şey yemiyorum neredeyse 10 kiloya yakın kilo vermiştim diyordum ki eriyerek yok olacağım heralde.şimdi 10. Haftamdayım ilaçsız devam etmeye çalışıyorum ama çok zor geçiyor bir yandan çalışmak bir yandan süreci devam ettirmek eşim de beni hiç böyle görmedi o da çok kötü hissetmeye başladı aramız çok iyi değil devam etmeye çalışıyorum doktorum şimdilik ilaca gerek olmadığını söylüyor ama dayanacak gücü bulamayacak gibi hissediyorum.annanem annemdi birde benim için öksüz kaldım gibi hissediyorum çocuğa nasıl bakacağım diyorum,eşimin de bu süreçte mutlu olmasını istiyorum ama o da hissemediyor.nasıl geçecek bu süreç hiç bilmiyorum inşallah rabbim bu sınavdan sağsalim çıkarız da bebeklerimize kavuşuruz.

Arkadaşlar öncelikle hepimize Allah şifa versin. Bende panik atak hastasıyım ve gebelik düşünüyorum. Çok zorlanır mıyım acaba?

Arkadaşlar öncelikle hepimize Allah şifa versin. Bende panik atak hastasıyım ve gebelik düşünüyorum. Çok zorlanır mıyım acaba?
Kişiye göre değişir ama ben zorlanıyorum. Günleri sayıyorum. İlaç da veriliyor ama henüz psikologum ve esim bekle diyor. Ne bekliyorum bilmiyorum. Hepimize rabbim en kisa zamanda şifa versin. Amin.

Kişiye göre değişir ama ben zorlanıyorum. Günleri sayıyorum. İlaç da veriliyor ama henüz psikologum ve esim bekle diyor. Ne bekliyorum bilmiyorum. Hepimize rabbim en kisa zamanda şifa versin. Amin.
Aminnn🙏🏻🥹 Ne gibi sıkıntılar yaşıyorsunuz? Kaç mg ilaç kullanıyorsunuz acaba?

Aminnn🙏🏻🥹 Ne gibi sıkıntılar yaşıyorsunuz? Kaç mg ilaç kullanıyorsunuz acaba?
İlacım yok . İlaçsız devam ediyorum. Panik bozukluğa dair her şey var bende. Bazısına hamilelik iyi geliyor. İyi oluyor bu dönem. Doktorla konuşup neler yapılabilir konuşmak lazım. Süreci planlayıp hamilelik düşün bence.

X