Herkese merhaba sağlıklı günleriniz olsun.google da sürekli sizleri okudum en sonunda dayanamadim geldim
bende anksiyete v3 takıntı rahatsızlığı var yıllardır ve 2 aydırda panik ataga dönüştü.oncedrn ilac kullaniyordum gebelik dusuncesinden bırakmıştım bırakalı 9 ay olmuştu ama ben bebek düşüncesine cesaret edemedim ve 2 ay önce arabada ilk panik atagimi gecirdim sonra tekrar yaşadım ve sonunda beynimi yiyip bitiren o düşünce ben ilacsiz nasıl baş edicem dayan dedim kendime olmadı basimhergun ağrıdı düşünmekten kendime eşime manevi zarar veriyodum bide ben bu halimle nasıl gebe kalicam en sonunda pskiytrye gidip tekrar ilaca baslamam gerektigini öğrendim dayanmak istedim izzet gullunun videolrna bakarak ama agrilarim beni birakmadi ve ilaca basladim 2 gün kullandm 2.cigun siddetli bas agrisi yaşadım titreme oldu 3.gun icmiycem dedim ve daha kötü oldum gece uyuyamama içimde biseyler var ruhumda beni daraltan sabaha kadr uyutmyn ve mide bulantilri kusma aglama kafayi yiyodum delirdim saniyodm ve doktra gidip ilacı devam etmemi söyledi düşük dozla devam ettim şuan 20 gün oluyor her gün yine bi bas agrisi ve hergun gebelik düşüncesi kafamın içinde beni yiyip bitiriyor ben nasıl Anne olucam ? Çıkamıyorum bu düşünceden kafayi yiycem yaşım 30 evleneli 2 sene oldu esim cocuk istiyor ve ben nasıl yapicam yoruldum düşünmekten bu ataklarim hamilelikte gelirse napicam ben ya bebegi istemezsem ya anneligi istemezsem hergun farklı dusuncelerdeyim hergun mutsuzum ben şuan kendime yetemiyorum nasıl bakicam bebeğe diyorum suan hiç istemiyorum bebek korkuyorum delirmekten gebelikte yasiycaklrmi bilmemekten cocugumada hayati zehir etmekten. Bana kalsa ben heralde cocuk yapmam yada bilmiyorum sağlıklı dusunemiyrm bu rahatsizligmdn dolayı of cikmazdayim napcam bilmiyorm
gebe kalıp dahami kötü olucam yoksa cocuksuz hayatlami
ne yapicam ben ya