- 30 Aralık 2022
- 294
- 49
- 33
Evet 12. Hafta gibi artık çok kötüydüm işte lustral etki göstersin diye başka ilaçlar da verdilerIlk 3 aydan sonra mi lustrali kullanmaya baslamistiniz
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Evet 12. Hafta gibi artık çok kötüydüm işte lustral etki göstersin diye başka ilaçlar da verdilerIlk 3 aydan sonra mi lustrali kullanmaya baslamistiniz
Sağolun güzel düşünceleriniz için, evet iyiyim şükür tek lustral kullanıyorum şu anAtivan ya da xanax gibi sakinleştiriciler muhtemelen, bence gönlünüzü ferah tutun, epilepsi hastası olup bastan sona ilaçlar kullanan cok kişi var ve genelde sağlıklı bebekleri. Antidepresanda bebekte kalp sorunları olabilir yazıyor az da olsa ihtimal var, sizde o da olmamış. Şimdi daha iyisiniz zaten değil mi?
doğuma kadar kullandınız mı ilaç bazıları doğum yakın bırakın diyor yada azaltiyormuş?Sağolun güzel düşünceleriniz için, evet iyiyim şükür tek lustral kullanıyorum şu an
doğuma kadar kullandınız mı ilaç bazıları doğum yakın bırakın diyor yada azaltiyormuş
Bende lustral kullanmistim yani musdilini iyi gelmisti hamilelikteEvet 12. Hafta gibi artık çok kötüydüm işte lustral etki göstersin diye başka ilaçlar da verdiler
Geçmiş olsun. Bebeğinizi Emzire bildinizmi ilaç kullanırken.Lustral doğuma kadar kullandım, bebekte doğunca solunum sıkıntısı oldu yoğun bakımda yattı 1 gün
Her 100 kadindan 6 sinda oluyormus dunya genelindeÇok tuhaf demek ki çoğu kişide oluyor bu gebelikte depresyon olayı
O da bizi mi bulduHer 100 kadindan 6 sinda oluyormus dunya genelinde
Malesef bizi bulduO da bizi mi buldu
Buda bir imtihan inşallah bu günlerde geçerMalesef bizi buldu
Merhabalar doktor hangi ilacı tavsiye ettiyse iç bence yoksa daha kabusa döner hayatınHanımlar nasılsınız ben kendimi hiç iyi hissetmiyorum 23 haftaya kadar geldim sürüne sürüne ilaç içip icmemekte çok kararsızım ataklarim oluyor ne yapmalıyım sizce
Şuan siz devam ediyormusunuz nasıl durumunuzMerhabalar doktor hangi ilacı tavsiye ettiyse iç bence yoksa daha kabusa döner hayatın
Ben doğum yaptım, 6 ay oldu iyileşmem çok zor oldu şu an iyiyim tek ilaç kullanıyorumŞuan siz devam ediyormusunuz nasıl durumunuz
Sevindim inşallah rabbim biran evvel bizlerde şifa verirBen doğum yaptım, 6 ay oldu iyileşmem çok zor oldu şu an iyiyim tek ilaç kullanıyorum
Amin canım, konuşmak istersen burdan yazabilirsinSevindim inşallah rabbim biran evvel bizlerde şifa verir
Şuan bile bayılma hissi atak var içimde sürekli kaygılı olma hali çok zormus valla dışarı çıktım geldim bır yürüdüm oda iyi gelmediAmin canım, konuşmak istersen burdan yazabilirsin
Yok iyi gelmez, benim de 24 saat atak vardı içimde her yer dar geliyordu bebeğe ölür inşallah falan diyordum,ne korkunç.. Hangi ilacı verdi doktor sanaŞuan bile bayılma hissi atak var içimde sürekli kaygılı olma hali çok zormus valla dışarı çıktım geldim bır yürüdüm oda iyi gelmedi