Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
tabi sorablrsınz kafanıza ne takılırsa ben somatk anksiyete hastasıyım duygusal anlamda hcbir skntı yok fiziksel anlamda kusma tıtreme yatak döşek yatıyordum doktor bırakamayız dedi doz dusurduk paxil 10 mg remeron 15 mg ativan 1 mg aldım hep basından sonuna hamılelıkte ikili test yaptırdım seker yukleme testi ayrıntılı ultrason hersye guzeldi yolunda gitti 37+6 da tansiyon problemi yasaynca doktor zaten 40 haftayla uyumlu bi bebek doguma alalm seni dedi 3500 dogdu kızım 51 cm di saglk problemi yoktu sadece alt 2 dişi cıkık doğdu oda Allahtan ondada bi sorun yasamadık smdi 28 aylık cıvıl cıvıl konuşan bilmiş bir kız teyzeleri rabbim sizede nasip etsnBir de bizimle sürecini paylaşır mısın müsaitsen birkaç da sorum olacak
evet ativan ve paxil D grubu gözünüz aydın baey yoktur mmerak etmeyin ben cevremde hic duymadım bu ilaçlardan dolayı sorunlu bebek dogan yani doktorumda hic karsılasmadm demişti her normal insanın riski nasılsa bizm icinde öyle bence farkı yok ve rabbimin mucizesi bebege kan giden kordon zaten zararlı maddeleri temizliyormusAtivan da d grubu ilac oluyor demi? Maşallah çok sevindim. Bende ayrıntılı ultrasona girdim bugün herseu yolundaydı suanlik
Çok teşekkür ederim çok güzel yazmışsınız. Çocuk doğduktan sonra atak yaşadınız mı ve nasıl geçirdiniz. Çocuğa yansıdı mi bu durum. Ya da yasamadiysaniz çocuk hastalığı alıp götürdü mü. Bunu çok merak ediyorumtabi sorablrsınz kafanıza ne takılırsa ben somatk anksiyete hastasıyım duygusal anlamda hcbir skntı yok fiziksel anlamda kusma tıtreme yatak döşek yatıyordum doktor bırakamayız dedi doz dusurduk paxil 10 mg remeron 15 mg ativan 1 mg aldım hep basından sonuna hamılelıkte ikili test yaptırdım seker yukleme testi ayrıntılı ultrason hersye guzeldi yolunda gitti 37+6 da tansiyon problemi yasaynca doktor zaten 40 haftayla uyumlu bi bebek doguma alalm seni dedi 3500 dogdu kızım 51 cm di saglk problemi yoktu sadece alt 2 dişi cıkık doğdu oda Allahtan ondada bi sorun yasamadık smdi 28 aylık cıvıl cıvıl konuşan bilmiş bir kız teyzeleri rabbim sizede nasip etsn
Biliyorum içinizdeki korkuyu sizi ben cok iyi anlarım bende smdi kardeş istiyorum kızıma aynı şekilde devam ama aynı korkular telaşlar hepsi tekrar olacak bu anne yüreği değişmez
İlaçların etki etmesi çok uzun sürüyor o yüzden zorlanıyorsun. Hiç uyuyamadın mıKizlar uykum var ama uyanıyorum bacaklarım kasılip sıkılıyor sizdede oluyirmu hareket etme sallama isteği oluyor
Günaydın canım ben nasıl oluyor bilmiyorum ama hamilelikte arkadaşımda vardı huzursuz bacak sendromu gibi birşey mi sallama isteğinKizlar uykum var ama uyanıyorum bacaklarım kasılip sıkılıyor sizdede oluyirmu hareket etme sallama isteği oluyor
Ben sanmıyorum ya onunla anksiyetedeki huzursuzluk, bacakları durduramama farklı şeyler. Normalken duruluyor da atak halinde olunca istemsiz durmuyor bacaklar. Tabi H hamileanneadayi daha iyi bilir halini deGünaydın canım ben nasıl oluyor bilmiyorum ama hamilelikte arkadaşımda vardı huzursuz bacak sendromu gibi birşey mi sallama isteğin
ben atak yasamıyorm hiç anksiyete sorunu yasıyorm kusma bulantı ıstahszlk oluyor ialçlara hep devam ettim sukur hic sorun yaşamadım doğum bana iyi geldi dozları çok dusuk alıyorum bebegime hiç yansımadıÇok teşekkür ederim çok güzel yazmışsınız. Çocuk doğduktan sonra atak yaşadınız mı ve nasıl geçirdiniz. Çocuğa yansıdı mi bu durum. Ya da yasamadiysaniz çocuk hastalığı alıp götürdü mü. Bunu çok merak ediyorum
Bende oluyordu canım berbat bi durumKizlar uykum var ama uyanıyorum bacaklarım kasılip sıkılıyor sizdede oluyirmu hareket etme sallama isteği oluyor
Nasıl geçti yaBende oluyordu canım berbat bi durum
Geçmedi canım, acile gittim sürekli, başka ilaçlar kullanmaya başlayınca geçti.Nasıl geçti ya
İnşallah canım yani benim etmemişti delircem sanıyordumAcaba ilaç fayda edermi zamanla
Hadi inşallah çok güzel yazmissiniz içim rahatlıyor böyle okuyunca çok sagolunevet ativan ve paxil D grubu gözünüz aydın baey yoktur mmerak etmeyin ben cevremde hic duymadım bu ilaçlardan dolayı sorunlu bebek dogan yani doktorumda hic karsılasmadm demişti her normal insanın riski nasılsa bizm icinde öyle bence farkı yok ve rabbimin mucizesi bebege kan giden kordon zaten zararlı maddeleri temizliyormus
Çok sevindim bebeğe yansımamasına. Ben de anksiyete sorunu yaşıyorum ama arada atak halinde geliyor kusma titreme huzursuzluk çok oluyor. İnşallah doğum bana da iyi gelir ve hastalığı alıp götürür. Çok ümitliyim bu konudaben atak yasamıyorm hiç anksiyete sorunu yasıyorm kusma bulantı ıstahszlk oluyor ialçlara hep devam ettim sukur hic sorun yaşamadım doğum bana iyi geldi dozları çok dusuk alıyorum bebegime hiç yansımadı
Bana dün doktor daha çok erken 20 günden 1 aydan etki edecek sabret dediBugün 9gun oldu