Hamilelikte kaygi bozuklugu ve xanax

Ne kadar uzun süreler yaşamışsınız böyle gerçekten çok zor ben hayatımda ilk defa hamileliğin 23. Haftasında yaşadım yani bahsettiğiniz sürelerde bu rahatsızlık çok zor
Gerçekten zor. Ergenlik döneminde başladı. Sebepsizce ortaya çıktı. Belki de var sebebi biz travmalarimizi bilmiyoruz. Eskiye göre dhaa iyiyim. Sanırım artık yaş ilerleyince biseyler değisiyor. Ama şunu anladım ilaçlar tamamen tedavi asla etmiyor

Çok sevindim bebeğe yansımamasına. Ben de anksiyete sorunu yaşıyorum ama arada atak halinde geliyor kusma titreme huzursuzluk çok oluyor. İnşallah doğum bana da iyi gelir ve hastalığı alıp götürür. Çok ümitliyim bu konuda
Benimde sizin gibi oluyor atak gelince . Bazen günler sürüyor bazen 10 dk . Hiç belli olmuyor.

Benimde sizin gibi oluyor atak gelince . Bazen günler sürüyor bazen 10 dk . Hiç belli olmuyor.
Siz kaç yaşındasınız. Kaç yıldır çekiyorsunuz ben 5 yıldır mücadele halindeyim 27 yaşındayım daha. Ve ilk gebeligim. Günler sürüyor hiç 10 dk oldu da geçti diyemedim. Günlerce uyumuyorum titreyip duruyorum bacaklarım durmuyor evin içinde dolanıp duruyorum huzursuzluğumdan,kendiliğinden geçmiyor da.

Hadi inşallah çok güzel yazmissiniz içim rahatlıyor böyle okuyunca çok sagolun
Umarım doğunca da zihinsel sorun yaşamayız
Anksiyete böyle bisey işte hep acaba acaba
sanmam onu bende dusundum hersey guzel gidince bu sefer diyodum öyle bsey yaparmı ama yasıtlarından baya baya ileride masallah büyümüşte kuculmus bence asırı zeka yapıyor 😂

Ben hamileyken böyle bi sayfada okumuştum bi kıza psikiyatrist çocuğunun gerizekalı olmasını istiyorsan kullan istediğin ilacı demiş..

İnşallah cnm o iyi genelde annemgildeyiz annem bakıyor Allah razı olsun
Annengilde biraz kafan dağılmıyor mu ya da bilmiyorum hafiflemjyor mu hani onlarla vakit geçirince falan. Benim annemgil biraz uzak kalıyor her gün görüşemiyorum yalnız hissediyorum böyle de kendimi belki ben de yakın olsam iyi gelirdi

Ben hamileyken böyle bi sayfada okumuştum bi kıza psikiyatrist çocuğunun gerizekalı olmasını istiyorsan kullan istediğin ilacı demiş..
Zaten zor durumda bir insana böyle söylenmesi çok yanlış ya doktorun da iyisine denk gelinmesi lazım.

X