Hamilelikte kaygi bozuklugu ve xanax

Zorda kalmazsın inşallah Aslında azıcık daha iyi hissetmiyor musun biraz daha atakların hafiflemiş olmalı
Tam geçiyor demiştim cumartesiden beri yine kötü durumdayım. 15 gün falan oldu başlayalı ama yarım içtiğim için etkisi daha uzun sürüyor sanırım

Bekleyince ilerliyor. Bu durumu anlamayan doktorlar var maalesef evet riske atmak istemiyorlar ama o haldeyken daha kötü bence. Benim psikiyatrı doktorum arada mesaj atar kullanıyorsun dimi bak doğumdan sonra daha kötü olmamak için mutlaka kullan bebeğe hiçbir şey olmaz diye her zaman söyler. Bu bile beni rahatlatıyor.
Evet ne güzelmiş, ben ilk gittiğimde psikiyatri doktoru bebeğin sakat olur ben bu vebali alamam dedi. Bende zorladım 12. haftaya kadar sabrettim sonra patladı işte hastaneye yatmak zorunda kaldım..

Evet maalesef bekleyince artıyor sabit durmuyor yani şikayetler gitgide artmaya başlıyor hamileyken kaçıncı haftanzda başlamıştı rahatsızlığınız
Biz tüp bebek yaptık hiç bir şeyim yoktu çok istiyordum, işte bekliyorduk tutcak mı falan diye sonra kan tahlili yaptırdım pozitif çıktı o akşam yattım uyudum sabah bi kalktım çok kötüyüm kafam gitti, bebeği istememeye başladım iğrenç geliyordu kurtulmam lazım diyordum böyle böyle ilerledi gitti düzelmedi hiç

Evet ne güzelmiş, ben ilk gittiğimde psikiyatri doktoru bebeğin sakat olur ben bu vebali alamam dedi. Bende zorladım 12. haftaya kadar sabrettim sonra patladı işte hastaneye yatmak zorunda kaldım..
Yani sonuç olarak ilerledi ve daha kötü oldun. Çektiğinle kaldın o eziyeti bebeklerin sağlıklı şükür aklına da artık kötü birşey getirme.

Maşallah ne güzel Bebekleri emzirebildin mi peki sakın yanlış anlama yani mamada verebilirsin sadece süreci nasıl yönettin merak ettim
Yok canım niye yanlış anlayayım, 1.5 ay emzirdim başa çıkamadım bıraktım mama veriyorum, ek gıda olayı çıktı şimdi çok zorlaştı

Zaten kötü durumda olan birine bu söyledikleri gerçekten hoş değil. Çok üzüldüm. İlk 3 ay vermiyorlar ama böyle söylenmemesi lazımdı sanki.

Biz tüp bebek yaptık hiç bir şeyim yoktu çok istiyordum, işte bekliyorduk tutcak mı falan diye sonra kan tahlili yaptırdım pozitif çıktı o akşam yattım uyudum sabah bi kalktım çok kötüyüm kafam gitti, bebeği istememeye başladım iğrenç geliyordu kurtulmam lazım diyordum böyle böyle ilerledi gitti düzelmedi hiç
Anladım canım belli bayağı zor günler geçirmişsin bu hastalık gerçekten illet insanı mahvediyor. Zaten bir başlayınca eğer yoğun bir şekilde başlamışsa ilaç kullanmadan maalesef geçmiyor bunu ben de ilk hamileliğimde yaşadım ben de iyi bir doktora düşmedim düşmedi için de hastalığım gitgide arttı artık bitik duruma gelince ilaca başladım

Zaten kötü durumda olan birine bu söyledikleri gerçekten hoş değil. Çok üzüldüm. İlk 3 ay vermiyorlar ama böyle söylenmemesi lazımdı sanki.
Yani ben zaten kötüyüm adam gelmiş bana ne dedi ben iyice kötü oldum bu sefer. Her doktorun farklı görüşü var işte dolu doktor dolaştım hamilelik yaşamadım hiç görsen her gün acilde yA da doktorda Allah kimseye yaşatmasın.

Anladım canım belli bayağı zor günler geçirmişsin bu hastalık gerçekten illet insanı mahvediyor. Zaten bir başlayınca eğer yoğun bir şekilde başlamışsa ilaç kullanmadan maalesef geçmiyor bunu ben de ilk hamileliğimde yaşadım ben de iyi bir doktora düşmedim düşmedi için de hastalığım gitgide arttı artık bitik duruma gelince ilaca başladım
Evet canım benim yaşamayan anlamıyor, doktorlar bu konuda ikiye bölünmüş durumda iyilere denk geldiğimde iş işten geçmişti..

Evet canım benim yaşamayan anlamıyor, doktorlar bu konuda ikiye bölünmüş durumda iyilere denk geldiğimde iş işten geçmişti..
Aynn canim katiliyorum.bende iyiye halden anlayana denk gelene kadar baya cektim.insallh bu hamileligimde cekmem ins hic birimiz cekmeyiz🤲

X