Hamilelikte kaygi bozuklugu ve xanax

Yok canım niye yanlış anlayayım, 1.5 ay emzirdim başa çıkamadım bıraktım mama veriyorum, ek gıda olayı çıktı şimdi çok zorlaştı
Aslında küçükken daha kolay diyorlar sanırım büyüdükçe herşey zorlaşıyor ama tatlı zorluklar maşallah büyütmüşsün darısı bizlere olsun

ben gebeliğimin başından sonuna ativan paxil remeron kullanmştım çok şükür kızımda sorun olmadı 28 aylık hatta gelişimi hem fiziksel hem zihinsel olarak yaşıtlarından ileri
Ativan da d grubu ilac oluyor demi? Maşallah çok sevindim. Bende ayrıntılı ultrasona girdim bugün herseu yolundaydı suanlik

Bebeğin damar yapısı hakkında doktorlar ne diyorlar?
Doğduğu zaman müdahale gerekip gerekmeyeceğine bakılacak. Şuan anne karnında birşey yapılamıyor. O yüzden devlet hastanesine geçiş yaptım. Kalp damar ve kardiyoloji olan bir hastane doğumu önerildi. Bütün doktorlarla görüştüm. Planlı doğum olacak mecbur hepsinin orada bulunması için. Bekliyorum bende biraz stresli biraz umutlu. Bu olaydan sonra panik atak oldum ben zaten sonra Rabbime bıraktım.

Anladım canım, yani haklısın panik atak olmakta

Gözünaydın detaylı ultrasonu da sağlıkla atlatmışsın. İlaç kullanıyorsun dimi panik atak için
Çok sağol. Evet atlattım bunu da şükür kafama takiyordum. Evet panik atak ve anksiyete hastasıyım. 15 yıldır.
Atak gelince dayanamicak durumda olunca kullanıyorum yarım doz falan almaya calisiyorum. İdare etmeye calisiyorum

Doktorunuz ativan kullanırken hangi zararlardan bahsetti veya hiç zarar olmaz demismiydi
Ben ativan kullanmadım, nervium kullandım doktor zararlı olduğunu ama kullanmak zorunda olduğumuzu söyledi bende kötü olduğum için onu düşüncek durumda değildim sorgulayıp üstüne gitmedim. Bence sen hiç korkma azcık ilaç kullanmışsın hiç bir şey olmaz senin..

İnşallah çok sağol. Arada kullanıyorum dayanamazsam. Sonra hep vicdan yapıyorum. Ama elimizde değil maalesef

Ne kadar uzun süreler yaşamışsınız böyle gerçekten çok zor ben hayatımda ilk defa hamileliğin 23. Haftasında yaşadım yani bahsettiğiniz sürelerde bu rahatsızlık çok zor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…