- 17 Ocak 2023
- 702
- 411
- 35
Evet ama uykusuzluk çok kötü o da tetikliyor gün içinde akşam olmadan sarıyor beni stresKeşke olmasa ama buda bizim imtihanimizmis
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Evet ama uykusuzluk çok kötü o da tetikliyor gün içinde akşam olmadan sarıyor beni stresKeşke olmasa ama buda bizim imtihanimizmis
Aynen vallahaEvet ama uykusuzluk çok kötü o da tetikliyor gün içinde akşam olmadan sarıyor beni stres
Benim bebekten dolayı muhtemelen normal olmaz zamanlı olması lazım ki diğer doktorlarda hastanede olsun. Özelden devlete geçtim bu sebeple riske atmamak adına nerde yaşıyorsun özelde mi olacak doğumunNormal dogummu gözüküyor hamileliğiniz
Şimdilik devletteBenim bebekten dolayı muhtemelen normal olmaz zamanlı olması lazım ki diğer doktorlarda hastanede olsun. Özelden devlete geçtim bu sebeple riske atmamak adına nerde yaşıyorsun özelde mi olacak doğumun
Keşke uyuyabilsen seni çok iyi anlıyorumNe güzel bizde uyusak keşke geceden belli yoğun atak yaşadım bugün
Evt doktor bilimsel konusuyor otizmle antidepresan arasinsa herhangi bir bag olmadiginida soyluyor.korkma icini ferah tut aklina getirme kotu seyleriDinledim biraz önce, evet güzel konuşmuş daha önce bu doktora denk gelmemiştim. Umarım her şey yolunda gider. En çok otizm olayı beni korkutuyor, bekleyip göreceğiz..
Kesinliklere her seyi kafaya takmaktan derin dusunmekten hasta oluyoruz.benim arkadasimin ikinci bebegi sorunlu dogdu yani dunyada bile az gorulen beyinsel bir rahatsizlik suan 5 yasinda kizi halen tedavi goruyor.arkadasima 2 3 yil once sormustum hamilelikte ilac faln kullandin mi diye.vitamin hapi disinda bir kere agri kesici bile kullanmadim 9 ay boyunca demisti.Bakma internete bu sıkıntılarımızın çoğu İşte o internet denen şeyden de oluyor. Sağlıkla getirmişsin dünyaya ileriyi düşünüp şimdiden stres olmamak lazım. Kimin başına ne gelir bilemeyiz öyle olsa herkes sürekli kaygı duymalı bişeyler için. Boşver bak doğurdun yanındalar Allah’ın izniyle birşey olmaz cinsiyetleri ne
Yok icemeyecem canım yarım alamama rağmen çok kötü yaptı halisilasyon gördüm hep Allah razı olsun bende ediyorum hep dua surupla idere etmeye çalışacamGünaydın hanımlar. Mesajlarınızı okudum çok üzgünüm. Sizinle aynı durumdayım. Hamileanneadayı lütfen ilacını bırakma birkaç gün dayan iyi gelecek sana. İçmezsen daha zor durumda kalacaksın. Dün hepimiz için dualar ettim inşallah Allah hepimize tez zamanda şifalar versin ve bir daha bu hastalığı yaşatmasın. Kimseye vermesin Rabbim. Ben de ilaç kullanıyorum 21 haftalık hamileyim yavaş yavaş toparlamaya başlıyor.Yoksa aynı sizin gibi gece gündüz evde dolanıp duruyordum. Çok şükür dün gece biraz uyuyabilmişim. Allah yardımcımız olsun.
Günaydın size de güzel dua ve dilekleriniz için Teşekkürler Allah razı olsun Rabbim hepimize şifa versin Siz ilaca kaçıncı haftada başladınız. Ben de 6 haftalık hamileyim korkuyorum hastalığımı tetikleyecek diyeGünaydın hanımlar. Mesajlarınızı okudum çok üzgünüm. Sizinle aynı durumdayım. Hamileanneadayı lütfen ilacını bırakma birkaç gün dayan iyi gelecek sana. İçmezsen daha zor durumda kalacaksın. Dün hepimiz için dualar ettim inşallah Allah hepimize tez zamanda şifalar versin ve bir daha bu hastalığı yaşatmasın. Kimseye vermesin Rabbim. Ben de ilaç kullanıyorum 21 haftalık hamileyim yavaş yavaş toparlamaya başlıyor.Yoksa aynı sizin gibi gece gündüz evde dolanıp duruyordum. Çok şükür dün gece biraz uyuyabilmişim. Allah yardımcımız olsun.
Atakların devam ediyormuGünaydın hanımlar. Mesajlarınızı okudum çok üzgünüm. Sizinle aynı durumdayım. Hamileanneadayı lütfen ilacını bırakma birkaç gün dayan iyi gelecek sana. İçmezsen daha zor durumda kalacaksın. Dün hepimiz için dualar ettim inşallah Allah hepimize tez zamanda şifalar versin ve bir daha bu hastalığı yaşatmasın. Kimseye vermesin Rabbim. Ben de ilaç kullanıyorum 21 haftalık hamileyim yavaş yavaş toparlamaya başlıyor.Yoksa aynı sizin gibi gece gündüz evde dolanıp duruyordum. Çok şükür dün gece biraz uyuyabilmişim. Allah yardımcımız olsun.
Hiç uyumadın dimiKizlar bıktım valla yoruldum midem çok bulaniyor dünden belli eski beni çok özledim geceden belli beynimi yonetemiyorum
Olacak olduktan sonra önüne geçemiyoruz işte Bebeklerimiz sağlıklı olacak sağlıkla büyüyecekler inşallahKesinliklere her seyi kafaya takmaktan derin dusunmekten hasta oluyoruz.benim arkadasimin ikinci bebegi sorunlu dogdu yani dunyada bile az gorulen beyinsel bir rahatsizlik suan 5 yasinda kizi halen tedavi goruyor.arkadasima 2 3 yil once sormustum hamilelikte ilac faln kullandin mi diye.vitamin hapi disinda bir kere agri kesici bile kullanmadim 9 ay boyunca demisti.
Günaydın amin herkese şifa diliyorum. Hangi ilacı kullanıyorsunuz.Günaydın hanımlar. Mesajlarınızı okudum çok üzgünüm. Sizinle aynı durumdayım. Hamileanneadayı lütfen ilacını bırakma birkaç gün dayan iyi gelecek sana. İçmezsen daha zor durumda kalacaksın. Dün hepimiz için dualar ettim inşallah Allah hepimize tez zamanda şifalar versin ve bir daha bu hastalığı yaşatmasın. Kimseye vermesin Rabbim. Ben de ilaç kullanıyorum 21 haftalık hamileyim yavaş yavaş toparlamaya başlıyor.Yoksa aynı sizin gibi gece gündüz evde dolanıp duruyordum. Çok şükür dün gece biraz uyuyabilmişim. Allah yardımcımız olsun.
Yok sadece 1saatHiç uyumadın dimi
Insallh canim insallh Allahimin izniyle her sey yoluna girecek saglikla gelecek bebeklerimizOlacak olduktan sonra önüne geçemiyoruz işte Bebeklerimiz sağlıklı olacak sağlıkla büyüyecekler inşallah