Hamilelikte Görümcenin ve Kaynananın iç çamaşırlarını yıkaması!

Sınır çizmeden tepki koymussunuz. İnsanlar nereden bilsin istemeyeceginizi. Geldiklerinde camasirlara dokunmayın ben yıkarım yerleştirmeyin zahmet etmeyin istemiyorum sevmiyorum gibi cümleler söylemeniz gerekirdi. Eğer dikkate almazlarsa kilitlerdiniz.

Kapıyı kitlemek yerine "çemasırlarımı ben yıkarım, senin yıkamadan rahatsız oluyorum. Hem o kadar kendini yorma" diyebilirdin.Aynı şekilde görümceye de Söyleyebilirdin. Birde aslına bakarsan çok şanslısın yardıma gelmişler. Benim kayınvalidem bana yakın oturur. Hamileliğin riskli döneminde annem geldi. Birgün bir yakınımız vefat ettiği için annem gitmek zorunda kaldı ama bana kayınvalidem canı isterse yemek yaptım dedi gönderdi o kadar gelmedi bile. Bebeğim doğdu 9 aylık 9 kere bile gelmedi.
Kayınvalidemi genel yapısı böyle bir tek bana değil tüm evlatlarına ve kardeşlerine de öyle asla kimseye zor zamanda yardım etmek istemez.

Kayinvalidem de bir kaç kez yatak odama karıştı, su örtüyü ser, gelen misafir girip baksin merak ederler yeni gelinsin vs Hepsinde kendi istediğimi yaptım. Kimseyi sokmadim.En son yatak odamda çamaşırlarımi kurutuyorum balkon olmadığı için bi kaç kez toplamak katlamak istedi istemedim sonra kendisi ben girme dememe ragmen girdiğini görünce birazda sert bir şekilde özel eşyalarım ortada olabilir girme dedikce giriyorsun. Nereden geliyor bu yatak odası merakı dedim. Ve bir daha yatak odasının kapısından geçmedi. Bu durumu ne kayinvalidem eşime bahsetti ne de ben bahsettim. Herhangi bir küslük alinganlikta olmadı. Burada sorun kaynananın herşeyi oğluna yetistirmesinden kaynaklı. Kendi aranızda olanı sorunu eşe bahsetmemek lazim. Yoksa kavga gürültü hic bitmez

Kadıncağız size yardım etmek istemiş fakat hamileliğin verdiği duygusallık ve hormonlardan ötürü yanlış hareket etmişsiniz. Sıkmayın canınızı olur böyle şeyler. Bence kötü bir niyetle yaptığını düşünmüyorum. Keşke en başında belli etseydiniz anne çamaşırları ben yıkarım sen yorulma gibisinden. Bir de yatağını toplayıp yatak odanızdaki dolaba koymasında ne gibi bir kötülük olabilir ki? Her insan böyle yapar zaten sanki ne olmuş kapağını açıp koyduysa yatağınızda tepinmedi ya. Böyle şeylere takılmayın eşinizle de kötü olmayın. Güzel bir şekilde açıklayın kendinizi o da anlayacaktır sizi zaten. Sağlıkla bebişinizi alırsınız inşallah kucağınıza gülerek anlatırsınız sonra.

E o zaman yardım istemeyeceksiniz, kendi işinizi kendiniz göreceksiniz öyle değil mi?

Valla ben istemediğim ve kayınvalidem yapmak istese de yaptırmadığım için benlik sıkıntı yok 😄😄 sadece görmesini istememe sebebimi yazayım dedim, hani benim gibi mahrem olduğundan değil de bu sebepten istemeyenler de vardır demek adına.

Görünceye dolap açan siz odama giriyor diye kızan siz. K.valide aramayinca Trip atan siz. Yok odama giriyorlar diye kocaya şikayet siz. Bir derdiniz varsa eşinizle değil karşınızda ki insanlar konuşun. Görümcem ben hamileyken geldi odama hiç girmedi kıyafetlerimi kimse yıkaması. Ben hoşlanmadığımi belirttim.

Kırıcı olmuş tavrınız ama herkesin bir özeli var. Çamaşırlarımı bir başkasınım görmesini bende hoş karşılamam. Lakin kadın iyi niyetli yaklaşmış. Önlem olarak özel eşyalarınızı kurcalamayacakları bir yere kaldırabilirsiniz. Hamilelik hormonlarınfan dolayı da pire deve oluyor. Benim de zor geçti. Bebeğinizle mutluluklar

Dusuk tehdidim vardi son ayimda.Kayinvalidem yemegimi yatagima kadar getirirdi.Her seyimi de yikar asardi.Ozel ic camasiri kirli sepetine koymak kasti yapilmis bir sey.Cok gereksiz.
24 haftalik hamileyken fantazi ic giyim de ne desem bilemedim🤷‍♀️😁
Herkeşler senin gibi libidosuz mu çık çık çık :63: kiskanç en son konu sahibi bana bağırdı küstüm gittim bende :KK61:

Valla ben istemediğim ve kayınvalidem yapmak istese de yaptırmadığım için benlik sıkıntı yok 😄😄 sadece görmesini istememe sebebimi yazayım dedim, hani benim gibi mahrem olduğundan değil de bu sebepten istemeyenler de vardır demek adına.

Ay ne bilim o da bana pek mantıklı gelmedi. Yani regl olup taşmadığı sürece benim iç çamaşırlarım gözle görülür şekilde kirlenmiyor mesela. Bu devirde bir kilodu üç gün giyen yoktur diye düşünüyorum ama yanılıyor da olabilirim tabi.

X