ahh ahh benim vucut kitle indeksim sınırı geçmiş yazık bana
ne güzel zayıfsınız kızlar maşallah.
haticeciğim ben hamile kaldığım kiloyu tam olarak bilemiyorum ama 63ten az değildir. yani ilk evlendiğimde 53 kiloydum temmuzda tam bir senelik evli olacağım ve o kadar kilo aldım birde üstüne hamile kaldım değmeyin keyfimeeşim şoklarda zaten bir senede bu kadar değişmeme.
neyse bişy söyleyeyimmi ben şimdi en fazla 1 ya da 2 kilo aldım ya. ama bir göbeğim var 3 aylık dediğimde herkes şok oluyor 6 aylık göbeği gibi. öncesinde de göbeğim vardı ama böyle şiş durmuyordu bu tam 6 aylık göbeği şaka gibi. annem 9 ayda bu göbekle kapılardan sığmazsın diyor bakalım
annemiz | haftası | boy | kilo | VKİ
aZeLYa55 | 6+6 | 155 | 49| 20.4
hatice_84| 6+3 | 160 | 57 | 22.2
cerenim | 7+6| 157 | 45.5| 18.4
cute poison| 11+5 | 160 | 65 | 25.3
canım eşin iyi bakmış sana anlaşılan çok dikkat etmemiz gerek 80 kilo olursun doğuma kadar yaz hergün buraya yediklerini kontrol edeceğim hamurişi kızatma tatlı vs yok ve hergün yürüyüş ya da bir spor yapalım
slm canim topigin hayirli olsun bakalim ins dengeli beslenme ile hem bebklerimiz saglik olcak hemde biz fala kilo almamis olacagiz
bu sabah
folik asidi ictim
bir bardak ilik su ictim
2 kayisi
1 ceviz
5 badem yedim
biraz sonrada kahvalti edecegim ins bir dilim ekmekle
Evet bana da doktor folik asit ve elevit vermişti ikisini de tok karın içiyorum..
elevit ne ki?? ya birde siz folikplus mı kullanıyorsunuz yoksa folbiol mu kızlar??
Canım elevit içinde tüm vitamin ve minarellerin bulunduğu hamilelere özel vitamin..Günde bir defa tok karın alıyorum...Folıkplus kullanıyorum, onu da günde 3 kez alıyorum..
bana dr folbiol vermişti ama günde birkez içiyorum tok karnına. ayy inş yanlış anlamamışımdır şimdi içime şüphe düştü sen üç defa diyince. yarın dr a gidicem bir ay geçti son kontrolun üstünden. bakalım ne diyecek
evet tok karna daha iyi canim yaacanım folikasiti bana dr tok karnına dedi. ben öyle içiyorum kahvaltıdan sonra ama sen açken içiyorsun sanırım
folik asit ve elevit ayni seyler bende folik asit mide agrisi yapti eleviti almistim.birde sabah tok karna iceceksiniz kizlar ac karna mideniz zarar görür.
Ayyy benim gibisin sende..Ben de hep düz hesap yaparım 53ü 55 yaptığım gibi
KıyamamBenim de her okuduğumu canım çekiyor
ben sabah ac karnina bi tane folbiol aliyorumelevit ne ki?? ya birde siz folikplus mı kullanıyorsunuz yoksa folbiol mu kızlar??
doktor bana folbiol yazdi sadece niyeki acaba herkese yazmiyo heralde elevitiCanım elevit içinde tüm vitamin ve minarellerin bulunduğu hamilelere özel vitamin..Günde bir defa tok karın alıyorum...Folıkplus kullanıyorum, onu da günde 3 kez alıyorum..
sabah
farmer yedim
folik asidi ictim
ilik su
ceviz
kayisi yedim
oglen
taze yesil fasulye yedim ekmeksiz
aksamda
cupra ile patates ve patlican
pisirdim firinda
onu yiyecegim
ara ögunlerde ekmek yedim midem bulandikca
canim meyve falan istemiyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?