Hamilelikte Dengeli ve Düzenli Beslenme :)

canım eşin iyi bakmış sana anlaşılan çok dikkat etmemiz gerek 80 kilo olursun doğuma kadar yaz hergün buraya yediklerini kontrol edeceğim hamurişi kızatma tatlı vs yok ve hergün yürüyüş ya da bir spor yapalım

slm canim topigin hayirli olsun bakalim ins dengeli beslenme ile hem bebklerimiz saglik olcak hemde biz fala kilo almamis olacagiz

bu sabah
folik asidi ictim
bir bardak ilik su ictim
2 kayisi
1 ceviz
5 badem yedim
biraz sonrada kahvalti edecegim ins bir dilim ekmekle

annemiz | haftası | boy | kilo | VKİ
aZeLYa55 | 6+6 | 155 | 49| 20.4
hatice_84| 6+3 | 160 | 57 | 22.2
cerenim | 7+6| 157 | 45.5| 18.4
cute poison| 11+5 | 160 | 65 | 25.3

GurbetGuzeli 8+2 161 69 26,6
benide eklersen sevinirm

Herkese günaydın

Topiğimiz yavaş yavaş hareketlenecek sanırım

Hemen bugün yediklerimiz yazayım..

Sabah kalkar kalkmaz bir bardak ılık su içiyorum..

Kahvaltı:1 dilim kepekli ekmek, kk peynir, 3 zeytin, 1 domates, 3-4 çay kaşığı bal, 1 tane çok haşlanmış yumurta ve bir bardak ıhlamur içtim...

Ara: 2 ceviz, 4-5 tane kavrulmamış fındık

Günaydınnnn
Sabah 1 bardak süt içtim, işe geldim şimdi erik yiyorum, çantamda 1 avuç kadar da cevizim var.Öğlene Allah kerim

evet bencede 80i görürüm gibime geliyor. yaa ben şimdi bu sabah canım kızartma çekti kızartma yaptım neyse bugünlük yiyeyim dimi daha sonra dikkat edicem söz

canım folikasiti bana dr tok karnına dedi. ben öyle içiyorum kahvaltıdan sonra ama sen açken içiyorsun sanırım

folik asit ve elevit ayni seyler bende folik asit mide agrisi yapti eleviti almistim.birde sabah tok karna iceceksiniz kizlar ac karna mideniz zarar görür.

Haftamız 7+1
hamile kaldığımızda kilomuz: 64,5 kg
mevcut kilo: 65,5 kg
boy: 1.70 cm

sabah kahvaltımız: 1 yumurta, 2 minik domates, 1 şömine kibriti kutusu kadar beyaz peynir , birazcık da yağsız gözleme ve portakal suyu üstüne de çok açık çay

öğle yemeğimiz: valla canımız kumpir istedi o yüzden az yağlı, bol kaşarlı, zeytin ve mısırlı (ketçapsız mayonezsiz rus salatasız ) kumpir.

akşama Allah kerim. :)

bu arada her yemekten sonra tok karna 1 adet folic plus.

elevit ne ki?? ya birde siz folikplus mı kullanıyorsunuz yoksa folbiol mu kızlar??

Canım elevit içinde tüm vitamin ve minarellerin bulunduğu hamilelere özel vitamin..Günde bir defa tok karın alıyorum...Folıkplus kullanıyorum, onu da günde 3 kez alıyorum..

Canım elevit içinde tüm vitamin ve minarellerin bulunduğu hamilelere özel vitamin..Günde bir defa tok karın alıyorum...Folıkplus kullanıyorum, onu da günde 3 kez alıyorum..

bana dr folbiol vermişti ama günde birkez içiyorum tok karnına. ayy inş yanlış anlamamışımdır şimdi içime şüphe düştü sen üç defa diyince. yarın dr a gidicem bir ay geçti son kontrolun üstünden. bakalım ne diyecek

Benim doktor da folbiol dedi ve günde 1 defa.

canım folikasiti bana dr tok karnına dedi. ben öyle içiyorum kahvaltıdan sonra ama sen açken içiyorsun sanırım
evet tok karna daha iyi canim yaa
folik asit ve elevit ayni seyler bende folik asit mide agrisi yapti eleviti almistim.birde sabah tok karna iceceksiniz kizlar ac karna mideniz zarar görür.

bizim kiz diyordum benim midem niye bolee delinecek gibi sankiiii ariyorrrr oki tok karna icerummmm
aksam yemegim bir tas sucuklu biberli kuru fasulyeee oldu

Ayyy benim gibisin sende..Ben de hep düz hesap yaparım 53ü 55 yaptığım gibi

Kıyamam Benim de her okuduğumu canım çekiyor

nazar degdi butun gun hic bisey yiyemedim bulanti yuzunden hala kipirdayinca midem agzima geliyo:26::26:

elevit ne ki?? ya birde siz folikplus mı kullanıyorsunuz yoksa folbiol mu kızlar??
ben sabah ac karnina bi tane folbiol aliyorum

doktor bana folbiol yazdi sadece niyeki acaba herkese yazmiyo heralde eleviti

sabah
farmer yedim
folik asidi ictim
ilik su
ceviz
kayisi yedim

oglen
taze yesil fasulye yedim ekmeksiz

aksamda
cupra ile patates ve patlican
pisirdim firinda
onu yiyecegim
ara ögunlerde ekmek yedim midem bulandikca
canim meyve falan istemiyor

annemiz | haftası | boy | kilo
aZeLYa55 | 7+1 | 155 | 49
hatice_84| 6+5 | 160 | 57
cerenim | 7+6| 157 | 45.5
cute poison| 12 | 160 | 65
eyllull | 8+5 | 160 | 50.8
simurganka | 7+2 | 170 | 65.5
GurbetGuzeli | 8+2 | 161 | 69

Son düzenleme:

ekmekleri çok kaçırmadıysan güzel bir menü

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…