• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hamilelikte cinsellik?

1. Ayimizi doldurduk şükür riskli bı dururumumuzda olmadı. Sorum şu ki utanarak yazıyorum ama sorabilecegik tek burası vardı. İlişkide 3 ay dikkat ederek birlikte olduk bundan sonrasi için (orta sertlikte) ilişki yaşasak bişey olurmu acaba cokda hunharca değil ama birazcık sert olsa bebeğe bişey olurmu ?
Doktorun risk yok dediyse yapmak yapmamak sert yada yumuşak sana kalmış canım benim. Senin sertin başkasının yumuşağıdır. Sert yumuşak olarak da hiç düşünmemiştim 😂 ilk gebeliğimde risk yoktu yasak da yoktu ama ilişki sırasında rahimdeki kasılmalardan çok büyük kanama alanım olmuştu. Dikkat et bence yinede

Hani ilk hamileliğim olduğu için hiçbir bilgim yok
Valla sizi bilmem ama ben zor hamile kalan birisiyim bu yüzden doktor müsaade etse de riske atmam açıkçası sadece ihtiyaç görülsün yeter her anlamda dikkatli olunması gereken bir süreç sonrasında istediğinizi yapın 🤣

1. Ayimizi doldurduk şükür riskli bı dururumumuzda olmadı. Sorum şu ki utanarak yazıyorum ama sorabilecegik tek burası vardı. İlişkide 3 ay dikkat ederek birlikte olduk bundan sonrasi için (orta sertlikte) ilişki yaşasak bişey olurmu acaba cokda hunharca değil ama birazcık sert olsa bebeğe bişey olurmu ?
Utanacak hiç bişey yok zaten gebelik insana cinsel istek konusunda da etki edebiliyor bende de o şekilde olmuştu. Açıksası bizde son aya kadar devam etti diyebilirim çünkü sıkıntısız bi gebelikti.son ayda dikkat etmek lazım sadece. 4. 5. Aylarda ilişkiden sonraki gün bende de lekelenme olmuştu doktora gittim ama alttan muayne yapmak istediği için vazgeçtim. Sonra hamile olan başka bi yakın arkadaşımla konuştuğumda onun da bunu yaşadığını ve sıkıntı olmadığını söyledi o şekilde rahatlamıştım. Ama tabi lekelenmenin miktarı süresi çok önemli

Utanacak hiç bişey yok zaten gebelik insana cinsel istek konusunda da etki edebiliyor bende de o şekilde olmuştu. Açıksası bizde son aya kadar devam etti diyebilirim çünkü sıkıntısız bi gebelikti.son ayda dikkat etmek lazım sadece. 4. 5. Aylarda ilişkiden sonraki gün bende de lekelenme olmuştu doktora gittim ama alttan muayne yapmak istediği için vazgeçtim. Sonra hamile olan başka bi yakın arkadaşımla konuştuğumda onun da bunu yaşadığını ve sıkıntı olmadığını söyledi o şekilde rahatlamıştım. Ama tabi lekelenmenin miktarı süresi çok önemli
Anladım peki leke geldiğinde girdiğiniz ilişkide sertmi yapmistiniz nasıl yapmistinizda öyle lekelenmen oldu bu benim için çok önemli?

Valla ben ilk gebeliğimde doğumdan bir gün önce bile ilişkiye girmiştik. Şuan ikinci hamileliğim eşimin libidosu çok yüksek iki günde bir yapıyoruz hiç bi sıkıntım olmadı 🤗😁

Anladım peki leke geldiğinde girdiğiniz ilişkide sertmi yapmistiniz nasıl yapmistinizda öyle lekelenmen oldu bu benim için çok önemli?
Üstünden çok zaman geçti ne yalan söyleyim hatırlayamıyorum 2 sene falan geçti. Ama sıkıntılı Bi durumda mutlaka acı hissedersiniz veya sancı hissedersiniz. 37. Haftamda bi ilişkide resmen acı hissetmiştim ertesi gün doktor nişanlımın geldiğini 2 cm açıklığımın olduğunu söylemişti sonra zaten 4 5 gün içinde Bi şekilde doğum yaptım. Bununla alakalı mıdır bilemem ama lekelenme geldi dediğim olay 4. Aylar civarında yaşadığım bişeydir. Sonrasında tekrar leke olmadı

Valla ben ilk gebeliğimde doğumdan bir gün önce bile ilişkiye girmiştik. Şuan ikinci hamileliğim eşimin libidosu çok yüksek iki günde bir yapıyoruz hiç bi sıkıntım olmadı 🤗😁
Şimdi asıl sorum şu ki ilişkiye giriliyor evet normal evet sıkıntı da olmuyor ama benim sorum ilişki sırasında biraz sert olmak zarar verir mi mesela sizin iliskiniz hareketli mi oluyor yoksa yavaş dikkat ederek mi bunu sormuştum aslında

Şimdi asıl sorum şu ki ilişkiye giriliyor evet normal evet sıkıntı da olmuyor ama benim sorum ilişki sırasında biraz sert olmak zarar verir mi mesela sizin iliskiniz hareketli mi oluyor yoksa yavaş dikkat ederek mi bunu sormuştum aslında
Yahu siz “1. ayımızı doldurduk.” diye cümleye başlayan insansınız. Her şeye konu açmışsınız, hamileyim bebeğe zarar verir mi diye. Belli ki pimpiriklisiniz. Birkaç ay da sert sevişmeyiverin, vajinaya vurdurmalı olmasın ne olacak akskkskd

Orta sert ne kız? Peynir mi bu?😁 1.ay dolmuş daha bu ne acele 😂

Bak ben ilk çocuğumu beş aylıkken öğrendim. Bende eşimde biraz hareketli seviyoruz. Düşün beş ay olana kadar bebeğimi bilmeden neler yaptık neler ☺️

Back