• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hamilelikte cinsellik?

Hilal0000

Üye
Kayıtlı Üye
6 Ağustos 2022
48
11
18
25
  1. Ayimizi doldurduk şükür riskli bı dururumumuzda olmadı. Sorum şu ki utanarak yazıyorum ama sorabilecegik tek burası vardı. İlişkide 3 ay dikkat ederek birlikte olduk bundan sonrasi için (orta sertlikte) ilişki yaşasak bişey olurmu acaba cokda hunharca değil ama birazcık sert olsa bebeğe bişey olurmu ?

Doktorum risk yok cinsel hayatınıza devam edebilirsiniz dedi bana da ama ben de emin olamıyorum... Riskli bir durum yoksa devam edebilirsiniz diyor genelde doktorlar.

Kizlarr riske gerek yok ya, 17.haftadayim cumartesi gittim kanama alanım varmış cinselliğe yeni izin verildi iki üç gün arayla iki kere yaptık daha, bu mu sebep oldu öksürükte vardı o mu sebep oldu bilemiyorum, şimdi yine yatisa geçtim herşey yasak, ilaca başladım yine... Gerisini siz bilirsiniz artık 🤷🏻‍♀️

Acaba ağır bı harekette mi bulundun cinsellikten yada oksurmekten olacağını
Doktorum risk yok cinsel hayatınıza devam edebilirsiniz dedi bana da ama ben de emin olamıyorum... Riskli bir durum yoksa devam edebilirsiniz diyor genelde doktorlar.
Biraz hareketlilik istiyorum sadece bebeğe bişey olmaz herhalde

1. Ayimizi doldurduk şükür riskli bı dururumumuzda olmadı. Sorum şu ki utanarak yazıyorum ama sorabilecegik tek burası vardı. İlişkide 3 ay dikkat ederek birlikte olduk bundan sonrasi için (orta sertlikte) ilişki yaşasak bişey olurmu acaba cokda hunharca değil ama birazcık sert olsa bebeğe bişey olurmu ?
Orta sertlik nasıl oluyor?

Acaba ağır bı harekette mi bulundun cinsellikten yada oksurmekten olacağını sanmıyorum.
Dördüncü gebeliğim ağır kaldırıp kaldirmadigimi biliyorum, doktorun kanısı bu yönde, ayrıca öksürügun acil kesilmesi için ekstra ilaçlar başlattı dahiliyeye gönderdi ve gerçekten bir gün içinde kestiler, kanamayı aktiflestiriyormus şiddetli öksürük, doktorla konuştuğumuzu fikir olsun diye söyledim size uydurmadim yani sanmayabilirsin buyur dene sen bilirsin 😊

Şimdi buradaki üyelerin size hunharca sevişin orta sertlikte devam edin demesini beklemiyorsunuzdur sanırım 🤣🤣 özel bi soru , ve size riskli geliyorsa risklidir , riskli gelmiyorsa da gelmiyordur. Kocaman insanlarsınız kimse bunun ayarını net söylemez ki

Şimdi buradaki üyelerin size hunharca sevişin orta sertlikte devam edin demesini beklemiyorsunuzdur sanırım 🤣🤣 özel bi soru , ve size riskli geliyorsa risklidir , riskli gelmiyorsa da gelmiyordur. Kocaman insanlarsınız kimse bunun ayarını net söylemez ki
Hani ilk hamileliğim olduğu için hiçbir bilgim yok

Hani ilk hamileliğim olduğu için hiçbir bilgim yok
Bazı doktorlar ilk 3 ay cinsellik önermiyor , kimisi de öneriyor.
Sertlik olayı da şu şekilde bence , bebek zaten sağlıklıysa anneyi hiçbir şekilde bırakmaz.
Ama oldu da bi sorun bi lekelenme bi şey yaşarsanız da kendinizi suçlu hissedersiniz. Bunlara göre değerlendirin ve orta yolu bulun derim :)

Benim doktorum herhangi bir yasak koymadı ilk 3 ay normal şekilde yaşadık çok abartma kasılman vs olur. Şuan 4. Ayım aşırı derecede isteksizim ilk 3 ay olan libido sıfır. Oysa en rahat olunması gereken zaman riskler az korunma derdi yok ama işte. Herkesin süreci farklı

Benim doktorum herhangi bir yasak koymadı ilk 3 ay normal şekilde yaşadık çok abartma kasılman vs olur. Şuan 4. Ayım aşırı derecede isteksizim ilk 3 ay olan libido sıfır. Oysa en rahat olunması gereken zaman riskler az korunma derdi yok ama işte. Herkesin süreci farklı
Ben istiyorum ya hep istekliydim hala oyleyim

Back