- 18 Eylül 2024
- 528
- 160
- 26
-
- Konu Sahibi sharkliertyu
Eşinize doktor son aylarda çok sık önermiyor erken doğum riskini arttırıyor vs diyebilirsiniz çok bunaldıysanızMerhaba arkadaşlar ben 7 haftalık hamileyim doktor kanama olmazsa cinsellik yaşayabilirsiniz dedi eşimde sürekli istiyor bende istemiyorum haftada 1 anca istiyorum oda her gün istiyor bıktım bu durumdan aralara zaman koyuyorum oyalıyorum bu seferde modu düşünüyor sorun yaşıyoruz uzaklaşma oluyor.. bu durumları yaşayan var mı nasıl bir çözüm buldunuz
Valla 2 günde bir yada 1 er gün ara vermeye çalışıyorum ama bıktım isteğindenHer gün sorun olmaz mı yav?
Evet valla zaten hiç birleyden tat alamıyorum sadece yatmak istiyorum birde benden seks bekleniyorDoktora gizliden söyleyin riskli yapmayın desinilk aylarda libido düşük oluyor genelde o yüzden istememeniz normal. Bir şey olur korkusu da oluyor. Ay bir de normal zamanda bile her gün yorucu olur hamileyken hele hiç çekilmez
Merhaba arkadaşlar ben 7 haftalık hamileyim doktor kanama olmazsa cinsellik yaşayabilirsiniz dedi eşimde sürekli istiyor bende istemiyorum haftada 1 anca istiyorum oda her gün istiyor bıktım bu durumdan aralara zaman koyuyorum oyalıyorum bu seferde modu düşünüyor sorun yaşıyoruz uzaklaşma oluyor.. bu durumları yaşayan var mı nasıl bir çözüm buldunuz
direkt reddedebilirsin bu senin en doğal hakkın. Hamilesin ve zaten hormonlarla boğuşurken şuan istememen çok normal.Valla 2 günde bir yada 1 er gün ara vermeye çalışıyorum ama bıktım isteğinden
Eşinizi omuzlarından sarsın ve gözlerinin içine bakarak diyin ki aslanım ben hamileyim kendine gel.Evet valla zaten hiç birleyden tat alamıyorum sadece yatmak istiyorum birde benden seks bekleniyor
Bizim de 5 ay olduEşiniz delirmiş diye yorumladım, bizimkine bi kere düşük riski oluşturabiliyomuş kk'de okudum dedim diye 7 aydır adam yanaşmıyor korkudan
Hormonlardan dolayı istek azalmıştır bir de ilk zamanlar epey uyku modu ağrı sızı oluyor. Eşin de az anlayışlı olsun canım aaaa, boşver modunu onun sen iyi ol önceMerhaba arkadaşlar ben 7 haftalık hamileyim doktor kanama olmazsa cinsellik yaşayabilirsiniz dedi eşimde sürekli istiyor bende istemiyorum haftada 1 anca istiyorum oda her gün istiyor bıktım bu durumdan aralara zaman koyuyorum oyalıyorum bu seferde modu düşünüyor sorun yaşıyoruz uzaklaşma oluyor.. bu durumları yaşayan var mı nasıl bir çözüm buldunuz
+1111 bi kere denedik de pembe bi kanama oldu söylemez olaydım, daha da yanaşamadıkBizim de 5 ay oldudoktor serbest bıraktı ama bu sefer de totomuz yemedi fikfik yapmaya
Ay bende 7+4 haftalık hamileyim yatakta adamı bile göresim yok , benimki biraz daha anlayışlı gibi ama her akşam tamam desem her akşamda olur uyuyor numarası yapmak zorunda kalııyorum bazen hiç istemiyorum. Bu yüzden kendimi de bir yandan suçlu hissediyorum sonuçta buda bir ihtiyaç ki bizim cinsel hayatımız baya hareketliydi o yüzden eşimin de alıştığı düzenden hemen kopmasını beklemekte haksızlık gibi geliyor.Merhaba arkadaşlar ben 7 haftalık hamileyim doktor kanama olmazsa cinsellik yaşayabilirsiniz dedi eşimde sürekli istiyor bende istemiyorum haftada 1 anca istiyorum oda her gün istiyor bıktım bu durumdan aralara zaman koyuyorum oyalıyorum bu seferde modu düşünüyor sorun yaşıyoruz uzaklaşma oluyor.. bu durumları yaşayan var mı nasıl bir çözüm buldunuz
Benim kocam 2 hafta yapmasak ses çıkarmaz sizin nasıl kocalarınız var ya benimkinin libidosu çok düşük galiba.Valla 2 günde bir yada 1 er gün ara vermeye çalışıyorum ama bıktım isteğinden
savcılık kararıyla 9 az uzaklaştırma cezasıValla 2 günde bir yada 1 er gün ara vermeye çalışıyorum ama bıktım isteğinden