- 7 Ocak 2017
- 6.320
- 4.934
- 173
- 33
Benim çok şükür kalmadı. Ama zorlayacağını hissettiğim an bırakıyorum yemeği. Bende bulantılar 8.haftada başlayıp 17’ye kadar sürdü. O yüzden tekrar bulantı olmasından çok korkuyorum, temkinli ilerliyorum.
sütle yoğurdu atlama en önemlileriBen süt ve yoğurdu çok atlıyorum, süt içmiyordum zaten ama en azından ev yoğurdu yiyordum, onu da unutuyorum.
Ben de sabah işe götürüyorum kahvaltımı.
1 dilim karakılçık ekmeği, peynir, domates, salatalık ve zeytin şeklinde. Yumurta her gün götüremiyorum.
Öğle aralarında dışarıda yiyorum. Mide bulantılarım biterken genelde esnaf lokantalarında mercimek çorbası + karışık kızartma yiyebiliyordum bi tek. Artık yavaş yavaş midem düzeldiğinden et tavuk yemeğe de çalışıyorum.
Ama meyve aşırı çok yiyorum. Sabah kahvaltısında bile yicem nerdeyse o hale geldim
Geceleri yememeye çalışıyorum.
Ben yine yoga ve nefes çalışmasını öneririm. Tabi birazda senin ne istediğine bağlı. Sen sadece rahat bi doğum istiyorsan eğer yeterli bence.canım ben iki eğitmen arasında kaldım biri sadece yoga ve nefes çalışmaları yaptırıyor diğeri pilates, yoga ve nefes çalıştırıyor. pilates geçmişim var hareketlere aşinayım acaba hangisini tercih etsem bilemedim.
Hayr olsun inşallah kötüye yorma sakın hoşuna gitmeyen bişey gördüysen akına getirmemeye çalışkızlar o kadar saçma rüyalar gördüm ki yumurta haşlayamadım servise bile geç kalıyordum yanımda cici bebe var sütle birlikte onu yicem bulursam bir de meyve doğrarım içine
ülkeyle alakalı psikolojim o kadar bozulmuş ki inan sabah servise yürürken korktum öyle etkilendim rüyadan.Hayr olsun inşallah kötüye yorma sakın hoşuna gitmeyen bişey gördüysen akına getirmemeye çalış
Çalışıyorsak madem ara öğün olarak bir tane aktivia yenile bilir ya da küçük boy kefir içile bilir.sütle yoğurdu atlama en önemlileri
Hep böyle gitmicek geleceğe dair ben çok ümitliyim. Çok güzel bir nesil yetişiyor çocuklarımızın abilerini ablalarını yetiştiren anne babalar çok bilinçli. Arada kalan değişik bir nesil var umarım o kısım azınlıkta kalacakülkeyle alakalı psikolojim o kadar bozulmuş ki inan sabah servise yürürken korktum öyle etkilendim rüyadan.
inşallah bezen bende ümit doluyum ama bazen de çaresiz hissediyorumHep böyle gitmicek geleceğe dair ben çok ümitliyim. Çok güzel bir nesil yetişiyor çocuklarımızın abilerini ablalarını yetiştiren anne babalar çok bilinçli. Arada kalan değişik bir nesil var umarım o kısım azınlıkta kalacak
Ben hala haftada bir kusuyorum dikkat ettim deKusmalarınız ne durum da peki iştah acık olan arkadaslar kusuyor musunuz yoksa tamamen bitti mibenim hala devam ediyo cok bunalıyorum
Bana böyle uyarıda bulunan olmadı. Kan ilacı dediğiniz şey Demir ilacı ise ben yemeklerden yarım saat önce kullanıyorum sonra kahvaltı yapıyorum. Kalsiyum ilacı da vermediKızlar sabah kahvaltım haşlanmış yumurta bol domates salatalik bir dilim ekmek.
Kan ilacindan dolayı kahvaltıda peynir yiyemez oldum ya kalsiyum ilacın etkisini azalttığı için ilaçtan sonra en az 2 saat kalsiyimlu besin yeme dedi doktor çünkü ben de kahvaltıyı o kadar geciktiremiyorum, sizler çözüm bulabildiniz mi bu konuda ben çok muzdaripim ara öğünü kuruyemisle yapmak istiyorum ama öğleye doğru peynir ekmek yerken buluyorum kendimi
Gynoferon kullanıyorum ben evet demir ilacı kan ilacı olarak da söyleniyor ya o şekilde yazmışım, prospektusunde de yazıyor doktorum da özellikle söyledi halam da saglikci o da tembihledi ilaç etki etmez depolanmaz özellikle peynir sut yoğurt iki saat tüketme dediler yoksa ekstra kalsiyum ilacı kullanmıyorum ben de prospektusu de ekliyorum belki bilmeyen varsa faydalı olur çünkü çok duyuyorum ben ilaç kullandım kanım demirim daha da düştü diyeBana böyle uyarıda bulunan olmadı. Kan ilacı dediğiniz şey Demir ilacı ise ben yemeklerden yarım saat önce kullanıyorum sonra kahvaltı yapıyorum. Kalsiyum ilacı da vermedi
İnşallah en kısa zamanda biter gider canım çok zormuşMasallahdiyeyim ya benim hala devam ediyo
Çok teşekkür ederim benim için çok faydalı bir bilgi oldu ben böyle kafama göre devam ederdim.Gynoferon kullanıyorum ben evet demir ilacı kan ilacı olarak da söyleniyor ya o şekilde yazmışım, prospektusunde de yazıyor doktorum da özellikle söyledi halam da saglikci o da tembihledi ilaç etki etmez depolanmaz özellikle peynir sut yoğurt iki saat tüketme dediler yoksa ekstra kalsiyum ilacı kullanmıyorum ben de prospektusu de ekliyorum belki bilmeyen varsa faydalı olur çünkü çok duyuyorum ben ilaç kullandım kanım demirim daha da düştü diye
Bana 1 saat dediler o yüzden erken içiyorum ilacımı sonra kahvaltıKızlar sabah kahvaltım haşlanmış yumurta bol domates salatalik bir dilim ekmek.
Kan ilacindan dolayı kahvaltıda peynir yiyemez oldum ya kalsiyum ilacın etkisini azalttığı için ilaçtan sonra en az 2 saat kalsiyimlu besin yeme dedi doktor çünkü ben de kahvaltıyı o kadar geciktiremiyorum, sizler çözüm bulabildiniz mi bu konuda ben çok muzdaripim ara öğünü kuruyemisle yapmak istiyorum ama öğleye doğru peynir ekmek yerken buluyorum kendimi
İlacımızda aynı bende gynoferon kullanıyorum ama valla 1 saat sonra çayda içiyorum peynirde yiyorumGynoferon kullanıyorum ben evet demir ilacı kan ilacı olarak da söyleniyor ya o şekilde yazmışım, prospektusunde de yazıyor doktorum da özellikle söyledi halam da saglikci o da tembihledi ilaç etki etmez depolanmaz özellikle peynir sut yoğurt iki saat tüketme dediler yoksa ekstra kalsiyum ilacı kullanmıyorum ben de prospektusu de ekliyorum belki bilmeyen varsa faydalı olur çünkü çok duyuyorum ben ilaç kullandım kanım demirim daha da düştü diye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?