• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hamilelikte Beslenme

Çok teşekkür ederim benim için çok faydalı bir bilgi oldu ben böyle kafama göre devam ederdim.
Ne demek rica ederim faydalı olduysa ne mutlu bana 😍
Bana 1 saat dediler o yüzden erken içiyorum ilacımı sonra kahvaltı
İlacımızda aynı bende gynoferon kullanıyorum ama valla 1 saat sonra çayda içiyorum peynirde yiyorum 😬 peynir yemeden asla kahvaltı yapamam zaten ilaçı biraz daha erken alayım bari ya
Ben bi ara sabaha karşı lavaboya kalktığımda içiyordum tekrar uyuyordum o şekilde rahat oluyordu ama tembellik yapıyorum bu ara 😄

Gynoferon kullanıyorum ben evet demir ilacı kan ilacı olarak da söyleniyor ya o şekilde yazmışım, prospektusunde de yazıyor doktorum da özellikle söyledi halam da saglikci o da tembihledi ilaç etki etmez depolanmaz özellikle peynir sut yoğurt iki saat tüketme dediler yoksa ekstra kalsiyum ilacı kullanmıyorum ben de prospektusu de ekliyorum belki bilmeyen varsa faydalı olur çünkü çok duyuyorum ben ilaç kullandım kanım demirim daha da düştü diye
Ben yatmadan önce içiyorum

Gynoferon kullanıyorum ben evet demir ilacı kan ilacı olarak da söyleniyor ya o şekilde yazmışım, prospektusunde de yazıyor doktorum da özellikle söyledi halam da saglikci o da tembihledi ilaç etki etmez depolanmaz özellikle peynir sut yoğurt iki saat tüketme dediler yoksa ekstra kalsiyum ilacı kullanmıyorum ben de prospektusu de ekliyorum belki bilmeyen varsa faydalı olur çünkü çok duyuyorum ben ilaç kullandım kanım demirim daha da düştü diye
Ben yatmadan önce
Kahvaltı ve ara öğünüm💙
Ne güzel yaa yumurta yiyebiliyorsun, hamileliğimde bir tek yumurtadan iğrendim, canım hiç çekmiyor.

Bende dünden kalan fırında dometes soslu patates vardı onu getirdim ve yanında karpuz 🤤 2 dilim kepekli ekmek.

Back