bebek bayram etti deseneKızlar bugün arkadaşın ev görmesi vardı bir yemediğim evin duvarları kaldı tatlılar, tuzlular şu an göbeğim 2 katına çıktı
Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Hamilelikte Beslenme
- Konu Sahibi Roseash
- Başlangıç Tarihi
-
- Etiketler
- #beslenme #hamile #gebelik #sagliklibeslenme
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?Evet yarın öğlen 12 ye kadar tutar bu benibebek bayram etti desene
- 26 Ağustos 2012
- 1.931
- 2.218
- 333
Ne demek rica ederim faydalı olduysa ne mutlu banaÇok teşekkür ederim benim için çok faydalı bir bilgi oldu ben böyle kafama göre devam ederdim.
Bana 1 saat dediler o yüzden erken içiyorum ilacımı sonra kahvaltı
Ben bi ara sabaha karşı lavaboya kalktığımda içiyordum tekrar uyuyordum o şekilde rahat oluyordu ama tembellik yapıyorum bu araİlacımızda aynı bende gynoferon kullanıyorum ama valla 1 saat sonra çayda içiyorum peynirde yiyorum peynir yemeden asla kahvaltı yapamam zaten ilaçı biraz daha erken alayım bari ya
- 5 Ocak 2021
- 2.461
- 3.049
- 63
- 31
Aynen rahat oluyor öyleNe demek rica ederim faydalı olduysa ne mutlu bana
Ben bi ara sabaha karşı lavaboya kalktığımda içiyordum tekrar uyuyordum o şekilde rahat oluyordu ama tembellik yapıyorum bu ara
Ben yatmadan önce içiyorumGynoferon kullanıyorum ben evet demir ilacı kan ilacı olarak da söyleniyor ya o şekilde yazmışım, prospektusunde de yazıyor doktorum da özellikle söyledi halam da saglikci o da tembihledi ilaç etki etmez depolanmaz özellikle peynir sut yoğurt iki saat tüketme dediler yoksa ekstra kalsiyum ilacı kullanmıyorum ben de prospektusu de ekliyorum belki bilmeyen varsa faydalı olur çünkü çok duyuyorum ben ilaç kullandım kanım demirim daha da düştü diye
Ben yatmadan önceGynoferon kullanıyorum ben evet demir ilacı kan ilacı olarak da söyleniyor ya o şekilde yazmışım, prospektusunde de yazıyor doktorum da özellikle söyledi halam da saglikci o da tembihledi ilaç etki etmez depolanmaz özellikle peynir sut yoğurt iki saat tüketme dediler yoksa ekstra kalsiyum ilacı kullanmıyorum ben de prospektusu de ekliyorum belki bilmeyen varsa faydalı olur çünkü çok duyuyorum ben ilaç kullandım kanım demirim daha da düştü diye
Ne güzel yaa yumurta yiyebiliyorsun, hamileliğimde bir tek yumurtadan iğrendim, canım hiç çekmiyor.Kahvaltı ve ara öğünüm
yiyorum tosunum için bende ekmeksiz asla yiyemem ama mecburBen yatmadan önce
Ne güzel yaa yumurta yiyebiliyorsun, hamileliğimde bir tek yumurtadan iğrendim, canım hiç çekmiyor.
Haklısınız, ekmeği tamamen mi bırakmaya çalışıyorsunuz, bence bir kaç dilim çavdarın zararı yokyiyorum tosunum için bende ekmeksiz asla yiyemem ama mecbur
kek yedim sabah hafta sonu yapmıştım o yüzden ekmek yemiyim dedimHaklısınız, ekmeği tamamen mi bırakmaya çalışıyorsunuz, bence bir kaç dilim çavdarın zararı yok
- 25 Kasım 2020
- 2.755
- 1
- 3.616
- 83
Ohhh afiyet olsun.Kahvaltı ve ara öğünüm
- 25 Kasım 2020
- 2.755
- 1
- 3.616
- 83
afiyet olsun bebişee de kilo olsunBende dünden kalan fırında dometes soslu patates vardı onu getirdim ve yanında karpuz 2 dilim kepekli ekmek.
- 25 Kasım 2020
- 2.755
- 1
- 3.616
- 83
Teşekkürler tiyzesiafiyet olsun bebişee de kilo olsun