Benim doktorum daha ne kilomu ölçtü ne de kiloyla ilgili bir şey dedi ama ben öyle kendimi çok kısıtlayamıyorum, hayatımın hiç bir döneminde istikrarlı diyet yapamadım çünkü mutsuz oluyorum istediklerimden az az yiyorum valla napayımbende çok fazla yiyemiyorum ama dikkat etmiyordum doktor ısrarla kilo alma diyor bende ekmeği bırakmakta buldum çareyi
Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Hamilelikte Beslenme
- Konu Sahibi Roseash
- Başlangıç Tarihi
-
- Etiketler
- #beslenme #hamile #gebelik #sagliklibeslenme
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?ben az yiyemiyorum sorun orda başladığım zaman dibine kadar sömürüyorum benim ilk defa dün ölçtü kaç kilo aldığımı sordu bebeğin gramına boyuna beynine baya inceledi rahim ağzında iyi durumda dedi bakalımBenim doktorum daha ne kilomu ölçtü ne de kiloyla ilgili bir şey dedi ama ben öyle kendimi çok kısıtlayamıyorum, hayatımın hiç bir döneminde istikrarlı diyet yapamadım çünkü mutsuz oluyorum istediklerimden az az yiyorum valla napayım
- 14 Şubat 2021
- 2.116
- 4.210
- 63
Börek mi o tabaktaki? Öyleyse onu yeme yoğurt ve dolmayı götür. Çorbayı da içebilirsin bence.Öğle yemeğim çorbanın tamamını içmiyorum patates salatasını da yemem gibi
Benim öğle yemeğim de etli türlü, yoğurt ve bol salataydı. Ara öğünümde de badem ve meyve var
börekkkk çokk kötüydüü ve serti yemedim zaaten patateside yemedim iki dolma yoğurt yarım çorba yedimm ekmek yemedim hala kendimi bağımlı gibi hissediyorumBörek mi o tabaktaki? Öyleyse onu yeme yoğurt ve dolmayı götür. Çorbayı da içebilirsin bence.
Benim öğle yemeğim de etli türlü, yoğurt ve bol salataydı. Ara öğünümde de badem ve meyve var
- 5 Ocak 2021
- 2.461
- 3.049
- 63
- 31
Valla kızlar sabah öğle akşam olarak ve ara öğünler beslenenlere hayranım
Ben sabah (10-11) kahvaltı sonra ara öğün aklıma ne zaman gelirse akşam(18.00 -19.00)yemek sonra yatmadan ara öğün olarak besleniyorum
Et tavuk balık artık yiyemiyorum sabah akşam kahvaltılık takılsam tam benlik işte de akşam en azından tahıllı çorbalardan içmeye çalışıyorum
Ben sabah (10-11) kahvaltı sonra ara öğün aklıma ne zaman gelirse akşam(18.00 -19.00)yemek sonra yatmadan ara öğün olarak besleniyorum
Et tavuk balık artık yiyemiyorum sabah akşam kahvaltılık takılsam tam benlik işte de akşam en azından tahıllı çorbalardan içmeye çalışıyorum
- 10 Kasım 2010
- 4.684
- 3.893
- 333
isteyince yapılır ya ama bazen insanın gözü dönüyor gerçektenBenim son iki üç gündür iştahım çok açıldı . Dün en son saat gece 1.30 ben çeyrek ekmek sandviç yiyordum. Nasıl düzene sokacağız
- 26 Ağustos 2012
- 1.931
- 2.218
- 333
R Roseash tesadüfen gördüm topigini hayırlı olsun
Ben de bulantilarim geçince ipin ucunu kaçırmıştım bu ara dikkat etmeye çalışıyorum ekmeği kesmeye çalışıyorum ama kahvaltıda mecburen yiyorum çünkü kan ilacı çok kotu hissettiriyor hala her gün mutlaka yumurta yiyorum, eti ayrı yiyemedigim için sebze yemeklerine koyuyorum, bir de gazoz limonata tarzı tatli içecekler içemiyorum ya çok canim istiyor bu sıcaklarda ama içtiğimde mutlaka kusuyorum sebebini sorunca kusuyorsan içme diyor doktorum yani şekerimle alakalı bir sorun mudur acaba bilemiyorum
Ben de bulantilarim geçince ipin ucunu kaçırmıştım bu ara dikkat etmeye çalışıyorum ekmeği kesmeye çalışıyorum ama kahvaltıda mecburen yiyorum çünkü kan ilacı çok kotu hissettiriyor hala her gün mutlaka yumurta yiyorum, eti ayrı yiyemedigim için sebze yemeklerine koyuyorum, bir de gazoz limonata tarzı tatli içecekler içemiyorum ya çok canim istiyor bu sıcaklarda ama içtiğimde mutlaka kusuyorum sebebini sorunca kusuyorsan içme diyor doktorum yani şekerimle alakalı bir sorun mudur acaba bilemiyorum
çok tuzlu ödem yapıyor benim şimdiden ayaklarım şişmeye başladı çok zorTam aradığım konu bu aralar midem bulanmasın diye tuzu bana abarttım çok şiştim. Birde sabahları hazır besleniyorum. Bu akşamdan itibaren bende sağlıklı beslenmeye başlayacağım. şuan 77 kiloyum baya kilo alımım oldu en azından doğuma kadar sabitleniyim. (((
teşekkürler <3 aklıma gelenleri etiketlemeye çalıştım unuttuklarım için özürrr dilerimR Roseash tesadüfen gördüm topigini hayırlı olsun
bulantım olmadı başından beri çok şekerli yiyen biri değilim ama sebze yemeği nerdeyse kaç aydır hiç yemiyorum o yüzden artık bebiş için üşenmicem akaşmları sebze yapıcam bugün ıspanak yapmayı düşünüyorum :)
ben sabah 6.30 da kalkıyorum 10 a kadar aç kalmam imkansızValla kızlar sabah öğle akşam olarak ve ara öğünler beslenenlere hayranım
- 5 Ocak 2021
- 2.461
- 3.049
- 63
- 31
Bende 7 de uyanıyorum ama yiyemiyorum erken saatlerde zaten ilaç içiyorum 1 saat geçmesi gerekiyor derken zaman geçiyor bu 3 öğün beslenmemek bakalım kızçeme nasıl yansıyacak şu kontrolü sağlıcakla geçirirsek böyle devam edebilirim geçen ay kilo da aldım çünkğben sabah 6.30 da kalkıyorum 10 a kadar aç kalmam imkansız
onlar sağlıklı olsun da gerisi mühim değil kilo dert değil gerçekten verilir ama ben kolay doğumum olsun diye de dikkat etmek istiyorumBende 7 de uyanıyorum ama yiyemiyorum erken saatlerde zaten ilaç içiyorum 1 saat geçmesi gerekiyor derken zaman geçiyor bu 3 öğün beslenmemek bakalım kızçeme nasıl yansıyacak şu kontrolü sağlıcakla geçirirsek böyle devam edebilirim geçen ay kilo da aldım çünkğ
- 26 Ağustos 2012
- 1.931
- 2.218
- 333
hic önemli değil kuzum herkesi nasıl etiketlicenteşekkürler <3 aklıma gelenleri etiketlemeye çalıştım unuttuklarım için özürrr dilerim
bulantım olmadı başından beri çok şekerli yiyen biri değilim ama sebze yemeği nerdeyse kaç aydır hiç yemiyorum o yüzden artık bebiş için üşenmicem akaşmları sebze yapıcam bugün ıspanak yapmayı düşünüyorum :)
Valla sebzeleri etle tatlandiriyorum ben öyle de deneyebilirsin tam mevsimi ya barbunya bezelye fasulyeyle yakışıyor et ürünleri
- 5 Ocak 2021
- 2.461
- 3.049
- 63
- 31
Kesinlikle sağlıklı olsunlarda bende kolay toparlanmak açısından kilolu girmek istemiyorum doğuma zaten normal kilom üstünde hamile kaldım tedaviyle oluncaonlar sağlıklı olsun da gerisi mühim değil kilo dert değil gerçekten verilir ama ben kolay doğumum olsun diye de dikkat etmek istiyorum
bendeeeeee keşke kilo verip kalsaydım ama işte nasip kısmetKesinlikle sağlıklı olsunlarda bende kolay toparlanmak açısından kilolu girmek istemiyorum doğuma zaten normal kilom üstünde hamile kaldım tedaviyle olunca
- 12 Aralık 2020
- 3.410
- 12.040
- 138
- 26
Umarım çok fazla kilo almadan tamamlarızisteyince yapılır ya ama bazen insanın gözü dönüyor gerçekten
- 5 Ocak 2021
- 2.461
- 3.049
- 63
- 31
Bende aynısını diyordum ama nasip böyleymiş olsun bir şekilde dünyaya getireceğiz en kolay en sağlıklı şekilde olur inşallahbendeeeeee keşke kilo verip kalsaydım ama işte nasip kısmet
Sonra da kiloları veririz