- 3 Şubat 2017
- 218
- 181
- 18
- 33
Vallahi bugun saglii besleniyorum dedim bu gev saatte bi buyuk dilim borek iki tatli yedimm :$Azla yetinmeyi bilsem yapacamda kendimi tanıyamaz oldum kız ben çok fiysiz oldum bitene kadar rahat edemiyorum girip çıkıp yiyorum
Günaydın bende her sabah uyandığımda demir hapımı yutup yürüyüş bandına geliyorum ve kendime bugün çok sağlıklı besleneceğim diyorum :) ama cumartesi ayrıntılı ultrason var vücuttaki ödem gitmesi için gerçekten 2 gün bari dikkat etmeliyim oğlum anne onuda ye bunuda ye diye beni içerden dürmezse yardımcı olacak inşallahVallahi bugun saglii besleniyorum dedim bu gev saatte bi buyuk dilim borek iki tatli yedimm :$
Ayyy ne guzell yaa cinsiyetini de ogrendin tabiii bana da dua ett kalp atidi vardir insallah :))Günaydın bende her sabah uyandığımda demir hapımı yutup yürüyüş bandına geliyorum ve kendime bugün çok sağlıklı besleneceğim diyorum :) ama cumartesi ayrıntılı ultrason var vücuttaki ödem gitmesi için gerçekten 2 gün bari dikkat etmeliyim oğlum anne onuda ye bunuda ye diye beni içerden dürmezse yardımcı olacak inşallah
Kalbini ferah tut vardır inşallah benim bir oğlum vardı şimdi 2.si olacak Allah'ın izniyleAyyy ne guzell yaa cinsiyetini de ogrendin tabiii bana da dua ett kalp atidi vardir insallah :))
Inşallah dr iki hafta somra cagirdi ama dayanamiycam pzt. Gunu gidip bi bakicam :)Kalbini ferah tut vardır inşallah benim bir oğlum vardı şimdi 2.si olacak Allah'ın izniyle
Cigu gitmis azi kalmis ben simdi cook başindayim ondan boyle zaten 9 ay boyunca hic bocalamadan devam eden varsa masallah :)Kızlar sayfayı ben açtım ama kendime hayrım yoksanırım geçici bi depresyon yaşıyorum canim hiç bişey yapmak istemiyo çok düzensizim acilen toparlanmam lazım
Evet az kaldı ama işte yemek düzenim bi anda bozuldu anlamadım toparlayamıyorumCigu gitmis azi kalmis ben simdi cook başindayim ondan boyle zaten 9 ay boyunca hic bocalamadan devam eden varsa masallah :)
Toparlarsin insallah bi niyet et bastan :)Evet az kaldı ama işte yemek düzenim bi anda bozuldu anlamadım toparlayamıyorum
Ayy ne güzel bende 21.haftaya girdim psikolojim çok bozuk ev sahibi Mayıs başına kadar evden çıkmamızı istedi kv evden taşınacak bende onun şimdi oturduğu evine taşınacağım bu durum beni rahatsız ediyor çok lükste gözüm yok ama kv nin beğenmeyip çıktığı eve girmek hiç içime sinmiyor bir haftadır çok ağladım şimdi kendimi avutmaya çalışıyorum burada gurbetteyim çevremde anlatıp dertleşecek kimse yok kocamda tutturmuş gurur yapıyorsun diye onunlada aramız açıldı bana dua edin hamileliğin tadını çıkaramıyorumKızlar ben geldim bomba gibi başladım haftaya artık bebeğe kavuşmaya az kaldı çarşamba da diyetisyen randevum varsiz neler yapıyorsunuz ♡
Hadi hayırlısı bakalım yürüyüşede biran önce başla daha verimli olur ben yürüyüş yapıyorum ama sıkıntıdan kendimi yemeğe verdim galiba çok dikkat edemiyorum bende cuma tartılacağım inşallah çok almamışımdır haftasonu ayrıntılı ultrason vardı çok şükür bebeğim çok sağlıklıydı 330 g 23 cm olmuş minik kuzum umarım artık o kilo alır annesi şişmezSelam ben 5 gündür iyi gidiyorum sabahları poaça börek gidiyordum bıraktım
Cuma tartılacağım bakalım
Sanırım hepimizin psikolojisi bozuk hormonlar yüzündenAyy ne güzel bende 21.haftaya girdim psikolojim çok bozuk ev sahibi Mayıs başına kadar evden çıkmamızı istedi kv evden taşınacak bende onun şimdi oturduğu evine taşınacağım bu durum beni rahatsız ediyor çok lükste gözüm yok ama kv nin beğenmeyip çıktığı eve girmek hiç içime sinmiyor bir haftadır çok ağladım şimdi kendimi avutmaya çalışıyorum burada gurbetteyim çevremde anlatıp dertleşecek kimse yok kocamda tutturmuş gurur yapıyorsun diye onunlada aramız açıldı bana dua edin hamileliğin tadını çıkaramıyorum
Hadi hayırlısı bakalım yürüyüşede biran önce başla daha verimli olur ben yürüyüş yapıyorum ama sıkıntıdan kendimi yemeğe verdim galiba çok dikkat edemiyorum bende cuma tartılacağım inşallah çok almamışımdır haftasonu ayrıntılı ultrason vardı çok şükür bebeğim çok sağlıklıydı 330 g 23 cm olmuş minik kuzum umarım artık o kilo alır annesi şişmez
Maalesef benimde bu akşam çok ağrım var gün içinde çok yoğundum hiç oturmadım akşam acısı çıktı bide oğlum sağolsun hiç durmadıSanırım hepimizin psikolojisi bozuk hormonlar yüzündenbenimde bugün ağrım var baya bi tartilmak da istemiyorum kendimede sinir oluyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?