• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hamilelikte beslenme günlüğüm♡

Sabah
Domates salatalık söğüş
Ara
Şekersiz türk kahvesi cikolata
Öğlen
Sehriyesiz domates çorbası
Salata
Ara
Şekersiz türk kahvesi
Çikolata yemeseydim iyiyDi
4 tane etiform mısır patlagi
Akşam
Bulgurlu pırasa
Az yeşil mercimek salatası
Az önce 45 dk yürüyüş
4.5 hız
3.2 km
230 kalori ♡

Benim menü senin kadar iç açıcı değil ama yazayım
Sabah
2 dilim kızarmış ekmek
1 yumurta
4 siyah zeytin
4 yeşil zeytin
1 parça beyaz peynir
1 fincan yeşil çay
Ara
1 kupa nescafe
3-4 tane tam buğday bisküvi
Öğle
1 tabak ev makarnası
1 parça beyaz peynir
Ara
Şekersiz Türk kahvesi
Akşam
Karnıbahar
1 kase tavuk çorbası
1 dilim ekmek
3 l su
40 dk yürüyüş
2,8 km
260 cal

Ben yine kötü bir menü yazacağım dün için, tüm gün evde değildim toplam 1700 kl almışım yarın kilo bildirimi günüm heyecan yaptım :p
Sabah
3 dilim ekmek
40 g beyaz peynir
10 tane siyah zeytin
1 tatlı kaşığı tereyağı
1 dilim sucuk
300 ml süt
Öğle
Kaşarlı simit
Açık çay
1 bardak portakal suyu
Akşam
1 tabak spagetti
3 adet köfte
300 ml ayran

3 l su
20 dk yürüyüş
1,7 km 100 cal

Ekmek ve makarna bu kadar çok olmayaydı iyiydi ama tüm gün AVM ve hastane gezdim çok yoruldum çok acıktım akşam ayaklarım şişmişti ancak 20 dk yürüyüş yapabilirim sanki tüm gün yürümemiş gibi sende sık gel birbirimizi eleştirip yol gösterelim daha faydalı olacaktır

Bu arada bugün yürüyüşte kendimi aştım 85 dk yürüdüm 6,2 km :21::KK71::KK9: keşke her gün vakit bulabilsemde yürüsem kendimi mutlu hissediyorum

23 Şubat ın menüsü
Sabah
3 dilim yumurtalı ekmek
1 parça beyaz peynir
10 adet zeytin
Ara
1 kupa nescafe
3 kare bitter çikolata
Öğle
1 adet nar
Akşam
1 kase kuru fasulye
1 tabak bulgur pilavı
1 kase cacık
2 tane halka tatlı :(
Toplam 1900 kl civarında

3 l su
85 dk yürüyüş
6,2 km 360 kl

Maalesef yürüyüş farkını tatlı ile kapattık ama oğlumun canı istedi annesi biraz daha yürüsün :)

Hemen kilo bildirimi yapayım
Başlangıç kilom 72
Geçen hafta: 79,4
16+4 güncel:79,2
Toplam fark: 7,2 ile yolumuza devam ediyoruz
Şimdiye kadar olmadı ama şimdiden sonra daha dikkatli olacağım inşallah zaten kilom var çok şükür bu haftayı kilosunu atlatmışız ama bazı sabahlar ödem oluyor herhalde dün sabah 80,2 ile uyandım zaman zaman kilo aniden fırlayabiliyor sürekli yürümek gerekiyor işte
glsbrs glsbrs nerelerdesin kız merak etmeye başladım telefonu her elime aldığımda önce seni kontrol eder oldum

Hemen kilo bildirimi yapayım
Başlangıç kilom 72
Geçen hafta: 79,4
16+4 güncel:79,2
Toplam fark: 7,2 ile yolumuza devam ediyoruz
Şimdiye kadar olmadı ama şimdiden sonra daha dikkatli olacağım inşallah zaten kilom var çok şükür bu haftayı kilosunu atlatmışız ama bazı sabahlar ödem oluyor herhalde dün sabah 80,2 ile uyandım zaman zaman kilo aniden fırlayabiliyor sürekli yürümek gerekiyor işte
glsbrs glsbrs nerelerdesin kız merak etmeye başladım telefonu her elime aldığımda önce seni kontrol eder oldum
Canım yoğundum bu aralar hiç sorma bende 60 kiloyum diyetisyene gittim artık her iki haftada bir gorusucez diyetisyenle kısmetse 65 66 lar gibi doğuma gireceksin dedi motive oldum:)♡

Canım yoğundum bu aralar hiç sorma bende 60 kiloyum diyetisyene gittim artık her iki haftada bir gorusucez diyetisyenle kısmetse 65 66 lar gibi doğuma gireceksin dedi motive oldum:)♡
Ay ne güzel bir haber bu peki ne yiyip içecekmişsin liste falan verdi mi benimlede paylaşırmısın ben çok listeye bağlı kalamiyorum ama uyarıları dikkate alırım en azından

Ay ne güzel bir haber bu peki ne yiyip içecekmişsin liste falan verdi mi benimlede paylaşırmısın ben çok listeye bağlı kalamiyorum ama uyarıları dikkate alırım en azından
Canım şuan yanımda değil yarın atarım sana mutlaka :)

Merhabaa :dondurma:
ben 84 kilo ile hamile kaldım da :duduk:
arada bir 84,5 çıkıp yine 84 e düşüyorum ..
12. haftamdayım. Bubaşlığa çok ihtiyacım var :süslü:

Merhabaa :dondurma:
ben 84 kilo ile hamile kaldım da :duduk:
arada bir 84,5 çıkıp yine 84 e düşüyorum ..
12. haftamdayım. Bubaşlığa çok ihtiyacım var :süslü:
Sende benim gibi kilolu hamile kalmışsın çok dikkat etmeliyiz birbirimize destek olursak belki daha az alırız hoş doğrusu ben 8 kilo aldım bile inşallah sen almazsın

Arkadaşlar burda birbirimize destek olsak çok iyi olur, bende 5 haftalık ve 64 kiloyum. Neler yapmalıyız

çok güzel bir kiloyla hamiş kalmışsın bence :dondurma: ama ipin ucu kaçarsa tabi ki fena olur ayrıca kilolu olmaya alışık olmayan biri için sarsıcı oluyor :olamaz: öneri bişey diyemiyorum çünkü ben de 12 haftalık ve napıcam konusnuda fikrim olsa da iradem yok :skandal:

sen kaç kiloyla hamis kaldın ki benim boyum da kısa cok
Canım ben 84 kiloydum çocuk istediğim için 1 Ağustos ta diyete başladım 2 Aralık ta hamile olduğumu öğrendiğimde 72 kiloya kadar düşmüştüm ancak vücut 4 aylık bir yokluk süreci geçirdiği için ne yesem kilo olarak yapıştı yediğimide inkar edemeyeceğim kıtlıktan çıkmış gibi yedim mide bulantısı tiksinme gibi şeyler bende pek olmuyor şimdi 17+4 üm ve 80 kiloyum ama daha dikkatli olmak istiyorum şimdi yürüyüşlere başladım gece çok birşey yemiyorum süt ayran veya yoğurt ile geçiştiriyorum akşam yemeğinde ekmek az yemeye veya hiç yememeye başladım sanki biraz işe yaradı 2 haftadır daha bir düzene soktum kendimi L Leylifer02

Canım ben 84 kiloydum çocuk istediğim için 1 Ağustos ta diyete başladım 2 Aralık ta hamile olduğumu öğrendiğimde 72 kiloya kadar düşmüştüm ancak vücut 4 aylık bir yokluk süreci geçirdiği için ne yesem kilo olarak yapıştı yediğimide inkar edemeyeceğim kıtlıktan çıkmış gibi yedim mide bulantısı tiksinme gibi şeyler bende pek olmuyor şimdi 17+4 üm ve 80 kiloyum ama daha dikkatli olmak istiyorum şimdi yürüyüşlere başladım gece çok birşey yemiyorum süt ayran veya yoğurt ile geçiştiriyorum akşam yemeğinde ekmek az yemeye veya hiç yememeye başladım sanki biraz işe yaradı 2 haftadır daha bir düzene soktum kendimi L Leylifer02

Kızlar bu arada ben her cuma kilo bildirimi yapıyorum sizinde yapmanızı tavsiye ediyorum kendimizi daha çok kontrol edebiliyoruz
Başlangıç kilom 72
Geçen hafta 79,2
17+4 güncel 80,2
Toplam fark 8,2

Haftalık küçük farkları çok dikkate almıyorum 2 gün önce 79,3tü. Vücutta şişlik ödem gibi şeyler olabilir ( kendimi kandıırıyorum ;) )

Herşey bir yana Rabbim bebeklerimize sağlık versin kızlar

ben o dediğini yapmayı çook istedim 10 kilo verip hamiş kalmayı ama olmadı malesef pis boğazımdan :bicak:
şimdi 84.4 çıktım bu sabah mesela, dün 84,8 di, pazartesi 84.1 di çok dengesiz :skandal:gebeliğimi ilk öğrendiğimde 84 tüm mesela sonraki hafta 83 çıkmıştım :KK30:

:KK200: Gebeliğimi 29 Aralık'ta öğrendim. 84 kiloydum. :anneadayı:
Bugün 12. haftamız bitti 84.4 kiloyum :KK200:

Back