Ne güzel işte 12 haftada hiç kilo almamışsın sen bu gidişle benden az kiloyla doğurursun ben hedefime ulaşamadan hamiş oldum 65e kadar düşmeyi 80i görmedende doğurmayı planlıyordum ama nasip işte olmadı sağlık olsunben o dediğini yapmayı çook istedim 10 kilo verip hamiş kalmayı ama olmadı malesef pis boğazımdan
şimdi 84.4 çıktım bu sabah mesela, dün 84,8 di, pazartesi 84.1 di çok dengesiz gebeliğimi ilk öğrendiğimde 84 tüm mesela sonraki hafta 83 çıkmıştım
Gebeliğimi 29 Aralık'ta öğrendim. 84 kiloydum.
Bugün 12. haftamız bitti 84.4 kiloyum
Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Hamilelikte beslenme günlüğüm♡
- Konu Sahibi glsbrs
- Başlangıç Tarihi
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?- 15 Ocak 2016
- 1.947
- 3.342
- 133
Ben varım ama sürekliliği olsun uzun süre kaybolmayalımKızlar ben geldim baya bi yoğundum yazamadım hadi toplanalım kimler var bu süreçte benimle birlikte ♡
- 1 Mart 2017
- 1.681
- 3.351
- 53
Eee napıyorsun ne şekilde besleniyorsun dikkat edebiliyormusun minik hikayen nasıl gidiyorben hep buralardayım
- 1 Mart 2017
- 1.681
- 3.351
- 53
Eee napıyorsun ne şekilde besleniyorsun dikkat edebiliyormusun minik hikayen nasıl gidiyor
çok dikkat edemiyorum aç kaldığımda midem bulanıyo sürekli atıştırıyorum :) 2. trimestere girdim
2.trimester daha rahat geçer ben 2 haftadır dikkat ediyordum nedense bu hafta farklı bir iştah var aklıma ne geliyorsa hemen yapıyorum üşenmiyorum ama tekrar dikkat edeceğim misafir falan atlattık şimdi kendime çeki düzen verme zamanı kilo alma nasıl gidiyor maalesef benim 8,5-9 kilo arası oldu halbuki daha hamileliğin yarısındayım düzenli yürüyüş yapıyorum o iyi geldi biraz
- 1 Mart 2017
- 1.681
- 3.351
- 53
2.trimester daha rahat geçer ben 2 haftadır dikkat ediyordum nedense bu hafta farklı bir iştah var aklıma ne geliyorsa hemen yapıyorum üşenmiyorum ama tekrar dikkat edeceğim misafir falan atlattık şimdi kendime çeki düzen verme zamanı kilo alma nasıl gidiyor maalesef benim 8,5-9 kilo arası oldu halbuki daha hamileliğin yarısındayım düzenli yürüyüş yapıyorum o iyi geldi biraz
ben zaten 84 kilo ile hamile kaldım 1 kilo aldım şimdilik
Ne güzel keşke bende az kiloyla ilerlesem ama tatlı ve karbonhidratla başım dertte bugün yine 45 dk yürüyüş bandında 1 saatte oğlumun hızında açık alanda yürüdüm son yemeyide 7 de kestim artık sadece çay ve suyla devam ederim bide yapabilirsem yarım saat hamile sporu yapmayı düşünüyorum oğlum izin verirse :)
Canım ben her cuma kilo bildirimi yapıyorum zaten menü bildirimide yaparım benim huyum değildir ama sizin canınız birşey çekerse diye korkuyorum o yüzden son birkaç gündür paylaşmıyorum eğer sizin için sorun olmazsa ben varım çünkü menü paylaşırsam daha dikkat ediyorumKızlar nasıl yapalım ben şuan annemdeyim malum biraz kaçırdım sizce nasıl bi yol izleyelim menü bildirimi ve kilo bildirimi yapalım mı pazartesi başlayabiliriz bence hepinize uyarsa♡ N nnnadal minikhikayem
- 1 Mart 2017
- 1.681
- 3.351
- 53
- 1 Mart 2017
- 1.681
- 3.351
- 53
Süper gidiyorsun maşallahCumaları bildirim yapıyordum ben, bu sabah 84.8 çıktım
Gebelik Başlangıç: 84
Rabbim 9 ayının sonunda sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah ikili test sonuçları da güzel olur bende 7de kalkıyorum yarım saat yürüyüş yapıyorum sonra kahvaltı hazırlayıp eşimi uyandırıyorum sonra oğlum uyanıyor ve tempolu gün başlıyor akşam 11de pilim bitiyor :)merhaba kızlar
biz dün itibariyle 3. ayımızı tamamen bitirdik son reglim 9 aralıktı
yarın ikili test sonucumu alacağım, heyecanlıyım. her sabah 6 gibi kurulu saatmişcesine şişmiş bir karınla kalkıyorum
sanki anne kalk wc ni yap diyo ben ki 7,30 da zor kalkan insanım
- 1 Mart 2017
- 1.681
- 3.351
- 53
İşe gidip gelirken yürüme fırsatın olmuyor mu Canım en kötü ihtimalle sabah yarım saat erken evden çıkabilsen senin için daha iyi olur bide benim gördüğüm çalışan hamişler daha az kilo alıyor biz evde ne yapıp yiyeceğimizi şaşırıyoruz bende ilk oğlumda ilk 4 ay çalışıyordum bu kadar hızlı kilo almamıştım sonrasında çok hızlı almıştımilk 3 ayı güzel bitirdim ama sonra ne yapıcam bilmiyorum yürüyüş de yapamıyorum sabah 7.30te kalkıyorum işe geliyorum eve gidip yemek yiyene kadar saat 8 i geçiyor sonra da mayışıp kalıyorum