Canım diyetisyen neler yemeni söyledi örnek liste falan verdi mi toplamda kaç kilo aldın önemli bilgileri bizlerle paylaş izindeyizKizlarrrr iyi haftasonlari bugün diyetisyene gittim en son 24 şubatta gitmişim 60.1 çıkmışım bugün 60.6 çıktım çok mutluyum inşallah kalan son aylarımı 6 7 kilo ile atlatırım siz neler yapıyorsunuz♡
Canım 59 kilo ile hamile kaldım 56 ya düştüm ilk 3 ay kötü geçti sonra hemen yine 59 a döndüm 4.ayda sonra 60.6 ile işte 6.ayı bitirdim listem klasik diyet listesi foto atarım mutlaka♡Canım diyetisyen neler yemeni söyledi örnek liste falan verdi mi toplamda kaç kilo aldın önemli bilgileri bizlerle paylaş izindeyiz
Muhakkak bekliyorum canım bide hamilelik başından beri hep diyetisyen ile mi devam ettin maşallah az kiloyla tamamlayacaksın senin gibi olmayı isterdimCanım 59 kilo ile hamile kaldım 56 ya düştüm ilk 3 ay kötü geçti sonra hemen yine 59 a döndüm 4.ayda sonra 60.6 ile işte 6.ayı bitirdim listem klasik diyet listesi foto atarım mutlaka♡
Canım tuzu tamamen kesmelisin ve bol bol su içmeli düzenli yürüyüş yapmalısın kelin ilacı olsa başına sürecek maalesef ben azalttım ama tuzu tamamen kesemedim ama bol su içip yürüyüş yapıyorum ama tospik gibiyimKızlaaaaarrrrçok ihmal ettim burayı, bende haberler çok karışık
kendi kilomu takip etmekte zorlanıyorum. bir çok seviniyorum bi umutsuzluğa düşüyorum
Şimdi, 18. haftamdayım gebelikte. Başlangıcım 84 kg. İlk 3 ayda yarım kilo almıştım.
Geçtiğimiz hafta Pazartesi 87,8 idim. Cuma doktor kontrolüne gideceğim diye tartıldım 87 çıktım. Cumartesi içim rahat etmedi bidaha tartıldım 86.5 çıktım. En son dün akşam ekmek yemedim tartılayım dedim bu sabah 85,8
Evet çok tartılmamam gerek biliyorum ama bu demek oluyor ki gün içinde acayip ödem topluyorum, tabi işin içinde kabızlık da var
Canım tuzu tamamen kesmelisin ve bol bol su içmeli düzenli yürüyüş yapmalısın kelin ilacı olsa başına sürecek maalesef ben azalttım ama tuzu tamamen kesemedim ama bol su içip yürüyüş yapıyorum ama tospik gibiyim
Günaydınn Kızlar ilk yükleme yapıldı bu bekleme sürelerinde su içebiliyormuyum
Gulsahcimmm canim benimmm hamiş mi oldun sennnMerhaba kızlar hamileliğimin 20.haftasındayım bu hafta ipin ucunu kaçırınca Dedim ki beni kadınlar klübü diyet günlüğü paklarbundan her gün menülerimi paylaşıp sağlıklı besleniyorum bu günlüğü açma amacım bu✌hedef hamilelik sonuna kadar 10-12 kilo alıp sağlıklı bi şekilde hamileliğimi bitirmek♡hadi hamişler burda buluşup bilgi alışverişi yapalım sağlıklı beslenip hamileliğe uygun sporlar yapalım
Canım hatırlamaz mıyım hiç seni:) bebiş geliyo inşallah çok az kaldı artık sen neler yapiyosunGulsahcimmm canim benimmm hamiş mi oldun sennnhayirli olsun canim cok sevindim prenses mi geliyoooo beni hatirladin mi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?