• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hamilelikte beslenme günlüğüm♡

İşe gidip gelirken yürüme fırsatın olmuyor mu Canım en kötü ihtimalle sabah yarım saat erken evden çıkabilsen senin için daha iyi olur bide benim gördüğüm çalışan hamişler daha az kilo alıyor biz evde ne yapıp yiyeceğimizi şaşırıyoruz bende ilk oğlumda ilk 4 ay çalışıyordum bu kadar hızlı kilo almamıştım sonrasında çok hızlı almıştım
eşimle gidiyoruz arabayla evinle işimin arası yürünebilecek gibi değil akşam yürümenin yollarını aramalıyım

Bugün kü menüm
Kahvaltı
50 g sucuklu yumurta
10 tane siyah zeytin
1 kk beyaz peynir
½ salatalık
3 adet ıspanaklı muffin
1 tk çilek reçeli
Şekersiz çok açık çay
Ara
¼ nar
1 kupa sade nescafe
1 adet metro çikolata
Akşam
3 yk zeytinyağlı barbunya
2 parça brokoli
2 yk közlenmiş patlıcan yoğurtlusu
Ufak parça haşlanmış tavuk göğsü
1 bardak şalgam suyu
2,5 l su
1 saat yürüyüş 4 km 240 kl

Günlük toplam alınan kl: 1800 kl

Haftasonu çok dikkat edemiyorum eşim evde ama haftaiçi daha dikkatli olacağım ;)

Kızlar ben geldim annemden döndüm bugün duzensiz olacak biraz ancak çamaşırları yıkıyorum yemekte dışarda olacak ama yarın başlıyorum belki menü bildirmem çünkü baya bi sıkı rejim yapıcam artık az kaldı ama kilo alımı hızlı olur diye korkuyorum annemde tartilmadim ben ilk bildirimimi cuma günü yapıcam 60 la başlamıştım bakalım neler olmuş artık 6.ayın ortasindayim allah nasip kısmet ederse az bi kilo ile bitiricem bu işi ♡ :)

Kızlar ben geldim annemden döndüm bugün duzensiz olacak biraz ancak çamaşırları yıkıyorum yemekte dışarda olacak ama yarın başlıyorum belki menü bildirmem çünkü baya bi sıkı rejim yapıcam artık az kaldı ama kilo alımı hızlı olur diye korkuyorum annemde tartilmadim ben ilk bildirimimi cuma günü yapıcam 60 la başlamıştım bakalım neler olmuş artık 6.ayın ortasindayim allah nasip kısmet ederse az bi kilo ile bitiricem bu işi ♡ :)
Kız nasıl bir diyetmiş bu menü paylaş bende biraz feyz alayım ben yapamıyorum yürüyüş işini düzene oturttum ama yemek olayını bir türlü beceremiyorum bugün yine manda gibi yedim şimdi kendime saydırıyorum eşeğim ben eşek sonra çok kafama vuracağım biliyorum ama bir türlü duramıyorum ben berbat olduğunu bile bile kendi rezilliğimi yazacağım belki utanırım yemem lütfen menü paylaş buna gerçekten çok ihtiyacım var sözde 20. Haftamdayım ama hamileliğin yarısında 9 kilo aldım çok kızıyorum kendime :duduk::kızgın:

Bugünkü menüm
Sabah
Avuç içi kadar pide ekmek
1 peynirli yumurta
1 bardak süt
Öğle
1 kase makarna salatası
Ara
1 tane tahinli kurabiye
1 tane elmalı kurabiye
Akşam
Yarım kase makarna salatası
1 tabak lahana sarması
2 parça brokoli
Ara
1 tane elmalı kurabiye
3 bardak çok açık çay

Toplam 1750 kl yemişim maalesef :işsiz:

2 l su
50 dk yürüyüş
3 km 150 kl

Selamun aleykum kizlar yazilarinizi okudum icinizde en yebi gebe benim sanirim buna rağmen kilo ile başim dertte 59 kilo ile hamile kaldim 2. Aydayim suan doktorda tartildim 63.200 ciktim :O şok oldum tesetturlu oldugum icin bi kiloyu kiyafet ayakkabiya sayalim dedim pazarlik yaptim resmen doktorla :D 62 yazdi sagolsun :/ benim problemim eskisinden daha az yememe ragmen kilo almam :/

Selamun aleykum kizlar yazilarinizi okudum icinizde en yebi gebe benim sanirim buna rağmen kilo ile başim dertte 59 kilo ile hamile kaldim 2. Aydayim suan doktorda tartildim 63.200 ciktim :O şok oldum tesetturlu oldugum icin bi kiloyu kiyafet ayakkabiya sayalim dedim pazarlik yaptim resmen doktorla :KK70: 62 yazdi sagolsun :/ benim problemim eskisinden daha az yememe ragmen kilo almam :/
Sürekli kontrollü olmakta fayda var canım ben 2,5 aydan sonra çok hızlı aldım bir defa kontrolü kaybedince ele almak zor oluyor

Sürekli kontrollü olmakta fayda var canım ben 2,5 aydan sonra çok hızlı aldım bir defa kontrolü kaybedince ele almak zor oluyor
Ben hamile oldugumu ogrendikten sonra cok saglikli beslenmeye basladim hatta zayiflamisimdir diye dusunuyodum nasil oldu anlamadim daha ne yapabilirim onu da bilmiyorum ki ekmek vs yedigim yok cunku

Ben hamile oldugumu ogrendikten sonra cok saglikli beslenmeye basladim hatta zayiflamisimdir diye dusunuyodum nasil oldu anlamadim daha ne yapabilirim onu da bilmiyorum ki ekmek vs yedigim yok cunku
Günaydın canım eğer hiç önünü alamayacağını düşünüyorsan kalp atışlarını dinlemeye gittiğinde doktorunla konuş seni bir diyetisyene yönlendirsin hamileliği diyetisyenle devam et benim doktorum gönderecekti ben istemedim istersen sen bi dene faydası olacaktır

Polyanna08 Polyanna08 bide sağlık ocağında kayıt yaptırmalısın orada da hamilelik izlenimi yapacaklar kan vereceğin zaman aç git açlık şekerinede bakılmasını iste inşallah birşey çıkmaz ama hamilelik şekeri de çok kilo aldırıyor 24. Haftada şeker yüklemesi yapılıyor bende kendimden şüpheleniyorum çünkü çok kilo alıyorum ama inkar edemem ben yiyorum şişiyorum normal hayatta yediğimin 2-3 katını yiyorum ben hep diyet modundaydım 3 gün fazla kaçırınca 1 hafta diyet yapar onu dengelerdim o eski halimden eser yok şimdi iradesiz bir insan oldum çıktım hep o hormonlar yüzünden :)

Günaydın canım eğer hiç önünü alamayacağını düşünüyorsan kalp atışlarını dinlemeye gittiğinde doktorunla konuş seni bir diyetisyene yönlendirsin hamileliği diyetisyenle devam et benim doktorum gönderecekti ben istemedim istersen sen bi

Ilk uc ay bebek gelisimi icin cok onemli o yuzden ucuncu ayi doldirduktan sonra olabilir aslinda

Polyanna08 Polyanna08 bide sağlık ocağında kayıt yaptırmalısın orada da hamilelik izlenimi yapacaklar kan vereceğin zaman aç git açlık şekerinede bakılmasını iste inşallah birşey çıkmaz ama hamilelik şekeri de çok kilo aldırıyor 24. Haftada şeker yüklemesi yapılıyor bende kendimden şüpheleniyorum çünkü çok kilo alıyorum ama inkar edemem ben yiyorum şişiyorum normal hayatta yediğimin 2-3 katını yiyorum ben hep diyet modundaydım 3 gün fazla kaçırınca 1 hafta diyet yapar onu dengelerdim o eski halimden eser yok şimdi iradesiz bir insan oldum çıktım hep o hormonlar yüzünden :)
Evet daha kayit yaptirmadim doktor bi kac tahlil yaptitmam icin yonlendirdi insallah bisey cikmaz. Cok sukur aşermem migde bulantim falan yok yediklerimi hep bebege faydali diye yiyorum yediklerimi sayarsam
Iki haslanmis yumurta
Zeytin
Peynir
Pekmez
Salatalik (cayi cok sevmeme ragmen icmiyorum artik )
Arı sütü
Bi cay kasigi polenli bal
Ceviz cig badem kuru uzum incir findik fistik
Gunluk bir yada iki meyva
Bir bardak sut
3 lt su
Z.yagli enginar 2 tane
Ekmek yalnizca iki parca pekmez ile yiyorum bir dilim bile etmiyo bu saydiklarim bi gun icerisinde yediklerim ??

Evet daha kayit yaptirmadim doktor bi kac tahlil yaptitmam icin yonlendirdi insallah bisey cikmaz. Cok sukur aşermem migde bulantim falan yok yediklerimi hep bebege faydali diye yiyorum yediklerimi sayarsam
Iki haslanmis yumurta
Zeytin
Peynir
Pekmez
Salatalik (cayi cok sevmeme ragmen icmiyorum artik )
Arı sütü
Bi cay kasigi polenli bal
Ceviz cig badem kuru uzum incir findik fistik
Gunluk bir yada iki meyva
Bir bardak sut
3 lt su
Z.yagli enginar 2 tane
Ekmek yalnizca iki parca pekmez ile yiyorum bir dilim bile etmiyo bu saydiklarim bi gun icerisinde yediklerim ??
Maşallah yediklerin çok sağlıklı benim canım hep karbonhidrat istiyo makarna mantı hamurişi börek çörek olsun başka birşey aramam eskiden böyle değildim tatlıyı hiç söylemiyorum bile onu herzaman severim şimdi tatlısız günüm geçmiyor maalesef tabi bunların yanında sağlıklı olanlarıda yiyorum sadece çerezi hamileliğin başında çok yedim tiksindim şimdi yiyemiyorum

Maşallah yediklerin çok sağlıklı benim canım hep karbonhidrat istiyo makarna mantı hamurişi börek çörek olsun başka birşey aramam eskiden böyle değildim tatlıyı hiç söylemiyorum bile onu herzaman severim şimdi tatlısız günüm geçmiyor maalesef tabi bunların yanında sağlıklı olanlarıda yiyorum sadece çerezi hamileliğin başında çok yedim tiksindim şimdi yiyemiyorum
Sen 20. Haftadasin benimde buyuk ihtimal oyle olabilir hergun hergun migde bulandirmaya baslayabilir ileriki zamanda ama insallah ileride olmaz bende normalde tatli cok severim cok sukur suanlik oyle bi istegim yok bide o olsaa dusunemiyorum saglik ocagina gittim buyuk ihtimal farkli tarti ve kiyafet tok karin falan etkisidir dedi o kilo

Farklı tartıysa hiç dert etme aynı baskülde sürekli tartıl canım doktorda bile muhakkak 1 kilo fazla çıkıyor ayakkabı kıyafet falan oluyor merak etme sen kilo almamışsındır bebeğe faydası olsun diye ceviz ve fındığı abartma sakın ilerde yemen gerektiğinde benim gibi tiksinme şuanda tatlı diye deliriyorum bugün çikolatalı gofret ve bir tane elmalı kurabiye yedim daha fazla yememek için direniyorum gözümün önünden envai çeşit tatlı geçiyor :hamarat::kızgın::KK23:

Farklı tartıysa hiç dert etme aynı baskülde sürekli tartıl canım doktorda bile muhakkak 1 kilo fazla çıkıyor ayakkabı kıyafet falan oluyor merak etme sen kilo almamışsındır bebeğe faydası olsun diye ceviz ve fındığı abartma sakın ilerde yemen gerektiğinde benim gibi tiksinme şuanda tatlı diye deliriyorum bugün çikolatalı gofret ve bir tane elmalı kurabiye yedim daha fazla yememek için direniyorum gözümün önünden envai çeşit tatlı geçiyor :hamarat::kızgın::KK23:
:D dogru diyosun bebege faydasi olsun diye gun boyu gidip gelip yersem kilo alicam iyce insallah kilo degildir :)) aşeriyo musun acaba sen :)

:KK70: dogru diyosun bebege faydasi olsun diye gun boyu gidip gelip yersem kilo alicam iyce insallah kilo degildir :)) aşeriyo musun acaba sen :)
Kız aşerme gibi değil belirli bir tatlı değil şekerli birşey istiyor canım ama şimdi patlamış mısırla bastırdım onu ;)

Back