- 17 Temmuz 2017
- 83
- 65
- 8
O zaman yarın test alıyorum :)korkacak birşey yok canım Allah nasip ettiyse olur zaten
bu kadar takılma sadece yap ve için rahatlasın
olmadı diğer aya yine deneriz :)
bende test yapacagım günü bekliyorumm
Canim tam olarak kanaman lekelenme seklinde mi oldu ...Hayır canım ilk yaptığım sabah ilk idrarla yaptım pozitifti sonra varsa gün içinde de çıkar diye 2 tane daha yaptım biri öğlen biri akşam ikiside negatif çıktı
O zaman yarın test alıyorum :)
aynen canım ve normale göre çok azdıCanim tam olarak kanaman lekelenme seklinde mi oldu ...
Pembemsi renklerde ...
aynen öyle yapıcaz canım inşallah herkese bebeğini kucağına almak nasip olur :)sonuç negatif olsa dahi sıkıntı yapma canım
şimdi senin testin biri pozitif çıkmış gebelik ihtimali var en azından onu bilirsin
olmadı diğer bat ı kovalarız kısmet :)
Yerlesme kanamasi olabilir canim ...aynen canım ve normale göre çok azdı
teşekkür ederim canım amin inşallah vardır ya :)Yerlesme kanamasi olabilir canim ...
Yahut kist gibi birseyde olabilir ...
Birkac gun ve ara ara damla seklinde geldiyse kirmiziya donmediyse yerlesme kanamasi olmasi buyuk ihtimal ...
Hayirlisi olsun hakkinda :)
Kızlar yine ben en son haziran 11de regl oldum 9 10 11 temmuzda da hafif kanamam oldu normalde 5 6 gün sürüyor 3 test yaptım evde 2 negatif bir pozitif hala regl olmadım sizce testi tekrarlamalı mıyım
kan testi özelde yapıyolar ama iş çıkışıda gidip yaptırabilirsin telefonla bilgi veriyolardırbence kan testi yaptırr
kan testi özelde yapıyolar ama iş çıkışıda gidip yaptırabilirsin telefonla bilgi veriyolardır
bizlede paylaş ama :)
kızlar bana yardımcı olurmusunuz ben konu açmayı beceremiyorum ya :/Yerlesme kanamasi olabilir canim ...
Yahut kist gibi birseyde olabilir ...
Birkac gun ve ara ara damla seklinde geldiyse kirmiziya donmediyse yerlesme kanamasi olmasi buyuk ihtimal ...
Hayirlisi olsun hakkinda :)
öyle yaptırıcam canım bugün iş çıkışı giderim olmazsabence kan testi yaptırr
kan testi özelde yapıyolar ama iş çıkışıda gidip yaptırabilirsin telefonla bilgi veriyolardır
bizlede paylaş ama
bizlede paylaş ama :)
Olur canım haber veririm
sonuç ne çıktı yaptırdın mıOlur c
yok canım ya annem rahatsızlandı onun peşinde koşuyoruz bugün adet olmam lazım bakalım gün içinde gelecek mi gelmezse perşembe günü izinliyim hastaneye giderim artık :)sonuç ne çıktı yaptırdın mı
yok canım ya annem rahatsızlandı onun peşinde koşuyoruz bugün adet olmam lazım bakalım gün içinde gelecek mi gelmezse perşembe günü izinliyim hastaneye giderim artık :)
geçen ay da geçti kuzum ki bu ayı bekliyorum geçen ay olmadımBENDE GÜNÜN GEÇTİ SANDIM HADİ BAKALIM HAYIRLISI OLUR İNŞALLAH :)
geçen ay da geçti kuzum ki bu ayı bekliyorum geçen ay olmadım
önceden çok severek yediğim şeyleri yiyemiyorum biraz önce sandviç yiyin dedim çok severim kokusu çok ağır geldi bıraktım mide bulantım oluyor başım ağrıyor normalde gece 2 den önce yatmazdım şimdi 11i zor görmeye başladımBelirtilerin var mı peki
kasıklarımda batma gibi hafif bi ağrı oluyorBelirtilerin var mı peki
önceden çok severek yediğim şeyleri yiyemiyorum biraz önce sandviç yiyin dedim çok severim kokusu çok ağır geldi bıraktım mide bulantım oluyor başım ağrıyor normalde gece 2 den önce yatmazdım şimdi 11i zor görmeye başladım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?