- Emoji Skoru
- 334
- Puanlar
- 18
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Tamam canımbakalım bi yarın olsun da ne çıkacak sonuç ona göre konuşucam
bugünde olmadım daha ay çatlıcam yaTamam canım
Yarın erken gitt doktorabugünde olmadım daha ay çatlıcam ya![]()
11e 10 kala randevum var canım günaydın bu aradaYarın erken gitt doktora
11e 10 kala randevum var canım günaydın bu arada
yok canım bugün zaten izinliyim diye kontrole gidecektim aritmi için böyle olunca gitmişken bunu da aradan çıkarıcamgünaydınn. özel kadın doğumamı gitcen
anladım canım iyi bakalım hadiyok canım bugün zaten izinliyim diye kontrole gidecektim aritmi için böyle olunca gitmişken bunu da aradan çıkarıcam
ya sistem bozukmuş yok böyle Bişey öğleden sonra gelecek dedi balık olsam vapur çarpar şansa bakanladım canım iyi bakalım hadi
ya sistem bozukmuş yok böyle Bişey öğleden sonra gelecek dedi balık olsam vapur çarpar şansa bak![]()
kan veremedim ki canım ya sistem yok giriş yapamıyorlar diye gidicem şimdi tekrarOLSUN YA O KADAR SABRETTİN ARARSIN OLMADI TELEFONLADA BİLGİ VERİRLER
kan veremedim ki canım ya sistem yok giriş yapamıyorlar diye gidicem şimdi tekrar
az kaldı azAyyy valla ben fenalık geçircem burda![]()
valla canım çatlıcam şimdi dua edin bana bol bolBide sonucu beklekesin bişey yaz artık
![]()
EDİYORUM :)valla canım çatlıcam şimdi dua edin bana bol bol:)
teşekkür ederim kuzummm :)EDİYORUM :)
SAAT 3Ü GEÇECEK ZATEN O YÜZDEN SÖYLEMEZLER . ÖZELDE OLAYDI BÖYLE OLMAZDIKan verdim sabah 9 10 gibi alırsın sonucu dediler bugün geçmez![]()