- Emoji Skoru
- 158
- Puanlar
- 53
Inşallah çıkar canım Rabbim duanı dualarımızı kabul etsinyarın yaptırıcam canım ya dua edin bana inşallah vardır
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Inşallah çıkar canım Rabbim duanı dualarımızı kabul etsinyarın yaptırıcam canım ya dua edin bana inşallah vardır
aminn canımm rabbim herkese nasip etsinInşallah çıkar canım Rabbim duanı dualarımızı kabul etsin
aminn canımm rabbim herkese nasip etsin
Adetliysen sıkıntı yok canım ilaçlarını kullan zaten adetten sonra başlıyor yumurtlama :) korunmasanizda olurşuan adet günümdeyim 2.günüm 5 gün sürüyor. yani yumurtlamamdan çok önce ilacım biticek . 3 adet kaldı
hala mı korunmamız gerekiyor peki
Bu aya bismillah o zaman:)Adetliysen sıkıntı yok canım ilaçlarını kullan zaten adetten sonra başlıyor yumurtlama :) korunmasanizda olur
İnşallah canım Allah hepimize versinn :)Bu aya bismillah o zaman:)
amin kuzum :) sen evli misinİnşallah canım Allah hepimize versinn :)
Evet cnimamin kuzum :) sen evli misin
Kızlar yine ben en son haziran 11de regl oldum 9 10 11 temmuzda da hafif kanamam oldu normalde 5 6 gün sürüyor 3 test yaptım evde 2 negatif bir pozitif hala regl olmadım sizce testi tekrarlamalı mıyım
Hayır canım ilk yaptığım sabah ilk idrarla yaptım pozitifti sonra varsa gün içinde de çıkar diye 2 tane daha yaptım biri öğlen biri akşam ikiside negatif çıktıcanım testi tekrarla sabah yap
pozitif çıkan en sonkimi?
Hayır canım ilk yaptığım sabah ilk idrarla yaptım pozitifti sonra varsa gün içinde de çıkar diye 2 tane daha yaptım biri öğlen biri akşam ikiside negatif çıktı
sabah 8 akşam altı çalışıyorum canım ya izin de kullanamıyorum şu anhenüz erken olabilir kan testi yaptırsana canım kesin çıkar
sabah 8 akşam altı çalışıyorum canım ya izin de kullanamıyorum şu an
onu da yaptım limon da yaptım pozitif çıkıyoro zaman sabah testi tekrarla canım şimdilik bakalım ne çıkacak bu defa
bide şu karbonat testi varmış onu okuyodum olmadı onu da yap :))
onu da yaptım limon da yaptım pozitif çıkıyor
aynen canım yarın alır yaparım artıkhayret ya gün içindeki iki test neden negatif çıktı acaba
sonuçta iki çizgiyi görmüşsün sabahkinde
idrar testini tekrarla canım sen şimdilik nasılsa daha sonra dr a mecbur gidiceksin :))
negatif sonuç almaktanda korkuyorum bi sonraki adetimi beklesemhayret ya gün içindeki iki test neden negatif çıktı acaba
sonuçta iki çizgiyi görmüşsün sabahkinde
idrar testini tekrarla canım sen şimdilik nasılsa daha sonra dr a mecbur gidiceksin :))
negatif sonuç almaktanda korkuyorum bi sonraki adetimi beklesem