• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Hamilelik

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
şuan adet günümdeyim 2.günüm 5 gün sürüyor. yani yumurtlamamdan çok önce ilacım biticek . 3 adet kaldı
hala mı korunmamız gerekiyor peki
Adetliysen sıkıntı yok canım ilaçlarını kullan zaten adetten sonra başlıyor yumurtlama :) korunmasanizda olur

Kızlar yine ben en son haziran 11de regl oldum 9 10 11 temmuzda da hafif kanamam oldu normalde 5 6 gün sürüyor 3 test yaptım evde 2 negatif bir pozitif hala regl olmadım sizce testi tekrarlamalı mıyım

hayırlı olsunnn :)

Kızlar yine ben en son haziran 11de regl oldum 9 10 11 temmuzda da hafif kanamam oldu normalde 5 6 gün sürüyor 3 test yaptım evde 2 negatif bir pozitif hala regl olmadım sizce testi tekrarlamalı mıyım

canım testi tekrarla sabah yap

pozitif çıkan en sonkimi?

canım testi tekrarla sabah yap

pozitif çıkan en sonkimi?
Hayır canım ilk yaptığım sabah ilk idrarla yaptım pozitifti sonra varsa gün içinde de çıkar diye 2 tane daha yaptım biri öğlen biri akşam ikiside negatif çıktı

Hayır canım ilk yaptığım sabah ilk idrarla yaptım pozitifti sonra varsa gün içinde de çıkar diye 2 tane daha yaptım biri öğlen biri akşam ikiside negatif çıktı

henüz erken olabilir kan testi yaptırsana canım kesin çıkar

sabah 8 akşam altı çalışıyorum canım ya izin de kullanamıyorum şu an

o zaman sabah testi tekrarla canım şimdilik bakalım ne çıkacak bu defa
bide şu karbonat testi varmış onu okuyodum olmadı onu da yap :))

onu da yaptım limon da yaptım pozitif çıkıyor

hayret ya gün içindeki iki test neden negatif çıktı acaba

sonuçta iki çizgiyi görmüşsün sabahkinde

idrar testini tekrarla canım sen şimdilik nasılsa daha sonra dr a mecbur gidiceksin :))

idrar testini tekrarla canım sen şimdilik nasılsa daha sonra dr a mecbur gidiceksin :))
aynen canım yarın alır yaparım artık

negatif sonuç almaktanda korkuyorum bi sonraki adetimi beklesem

negatif sonuç almaktanda korkuyorum bi sonraki adetimi beklesem

korkacak birşey yok canım Allah nasip ettiyse olur zaten
bu kadar takılma sadece yap ve için rahatlasın
olmadı diğer aya yine deneriz :)
bende test yapacagım günü bekliyorumm

Back