• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Hamilelik

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Hayır canım ilk yaptığım sabah ilk idrarla yaptım pozitifti sonra varsa gün içinde de çıkar diye 2 tane daha yaptım biri öğlen biri akşam ikiside negatif çıktı
Canim tam olarak kanaman lekelenme seklinde mi oldu ...
Pembemsi renklerde ...

O zaman yarın test alıyorum :)

sonuç negatif olsa dahi sıkıntı yapma canım
şimdi senin testin biri pozitif çıkmış gebelik ihtimali var en azından onu bilirsin
olmadı diğer bat ı kovalarız kısmet :)

sonuç negatif olsa dahi sıkıntı yapma canım
şimdi senin testin biri pozitif çıkmış gebelik ihtimali var en azından onu bilirsin
olmadı diğer bat ı kovalarız kısmet :)
aynen öyle yapıcaz canım inşallah herkese bebeğini kucağına almak nasip olur :)

aynen canım ve normale göre çok azdı
Yerlesme kanamasi olabilir canim ...
Yahut kist gibi birseyde olabilir ...
Birkac gun ve ara ara damla seklinde geldiyse kirmiziya donmediyse yerlesme kanamasi olmasi buyuk ihtimal ...
Hayirlisi olsun hakkinda :)

Birkac gun ve ara ara damla seklinde geldiyse kirmiziya donmediyse yerlesme kanamasi olmasi buyuk ihtimal ...
teşekkür ederim canım amin inşallah vardır ya :)

Kızlar yine ben en son haziran 11de regl oldum 9 10 11 temmuzda da hafif kanamam oldu normalde 5 6 gün sürüyor 3 test yaptım evde 2 negatif bir pozitif hala regl olmadım sizce testi tekrarlamalı mıyım

bence kan testi yaptırr

kan testi özelde yapıyolar ama iş çıkışıda gidip yaptırabilirsin telefonla bilgi veriyolardır
bizlede paylaş ama :)
kızlar bana yardımcı olurmusunuz ben konu açmayı beceremiyorum ya :/

yok canım ya annem rahatsızlandı onun peşinde koşuyoruz bugün adet olmam lazım bakalım gün içinde gelecek mi gelmezse perşembe günü izinliyim hastaneye giderim artık :)

BENDE GÜNÜN GEÇTİ SANDIM HADİ BAKALIM HAYIRLISI OLUR İNŞALLAH :)

Belirtilerin var mı peki
önceden çok severek yediğim şeyleri yiyemiyorum biraz önce sandviç yiyin dedim çok severim kokusu çok ağır geldi bıraktım mide bulantım oluyor başım ağrıyor normalde gece 2 den önce yatmazdım şimdi 11i zor görmeye başladım

önceden çok severek yediğim şeyleri yiyemiyorum biraz önce sandviç yiyin dedim çok severim kokusu çok ağır geldi bıraktım mide bulantım oluyor başım ağrıyor normalde gece 2 den önce yatmazdım şimdi 11i zor görmeye başladım

inşallah hamişsindir ya :)

Back