Inat ettim toplamadim, ustune kendime de yemek hazirlattim uzattim bacaklarimi oturdum valla.
Boyle olmak daha iyi sanirim. Cok pisman oldugunu soyledi elinden geleni yapacakmis. Cicek cikolata falan alip gelmis. Durun bakalim ne olacak :)
Özellikle onun işlerini aksatın derim.
Eşinizin anladığı dil bu.
3 gün evdeymiş,1 gün güzelce dinlenip kalan 2 günde size gayet yardım edebilir. Hadi 1 izin günü olsa amenna ama bu durumda yapabilir.
Kendinizi yıpratmayın.
Bakın bende 32 haftamdayım ki riskim yok,ona rağmen kendimi yormamaya çalışıyorum. Bebeğim erken gelirse bunun telafisi zor olur çünkü biliyorum. Çok pişman olurum. Olduğu kadar yapıyorum.
Yardımci alamadım,memlekete gitmiş,bayramdan sonraya kaldı,bir gün süpürürsem bir gün siliyorum.
Başka bir gün ütü yapıyorum ama cam kapı dolap vs silmiyorum.
Bayramdan sonra yapılır. Yapacak birşeyim yok. Birde kızım var okulu tatil şu an,o sürekli bir yerlere gitmek istiyor,onu gezdiriyorum. Ancak bu kadar yetebiliyorum. Hayatı kendime de kızıma da zorlaştırırım aksi halde,olan kızıma olacak,onun tatilini mahvedeceğim.
Eşiniz değişmezse çekin konuşun izin gününde,bunlar bunlar bunlar yapılacak,sen yapmıyorsan şu kadar verirsin,yapacak birini alırım,tercih senin deyin. Bebek olunca da işin ucunu bırakacaksan baştan anlaşalım,yine yaptıracak birini alırım bunu bil,deyip cidden yapmazsa yapın bunu. Bir kez yapsanız emin olun vereceği paraya kıyamayıp kendi yapar.
Sağlıklı doğumlar dilerim.