Hamilelik,yorgunluk,yalnizlik.. biktimb

Canim adamdan profosyenel temizlikçi gibi is istemişsin mübarek

Belliki titiz birisin olduğu kadar olmalı ama okadar beklememen lazm
Seninde kanaman varmış dışını sıkıp olana razi olman lazm
Doğurunca geri düzene girersin adam napsın yani ben bile sevmeyerek yapmıyorum temizligi sıkılıyorum yapmaktan
Sen bide hergün diyosun
Hergun evmi suprulup silinir daha çocuk doğmadan işkence ediyosun kendine
Benim çocuğum var 10 aylik ben bile 2 güne 3 güne bi supuryorum
Yorma okadar kendini bide son ayların yani

Son düzenleme:
Ani bir misafiriniz gelmiyorsa daginik olmasinin sakincasi nedir? Asla yorgunsam evi toplamam, bulasiklar bekler falan. Ben ugrasamam temizlikle yemekle. Cok isteyen mukellef sofrayi kendisi kursun, yorgunsam menemen yaparim onu yesin veya kendi yapsin.
Bahsettiklerim hamilelikle ilgili degil genel tavrim, ben de calisan bir insanim ve dahasi baska bir insanin daginikligini toplayamam. Herkes kendi pisligini toplamayi bilmeli.

Hangi aplikasyon bu

Inat ettim toplamadim, ustune kendime de yemek hazirlattim uzattim bacaklarimi oturdum valla.
Boyle olmak daha iyi sanirim. Cok pisman oldugunu soyledi elinden geleni yapacakmis. Cicek cikolata falan alip gelmis. Durun bakalim ne olacak :)
Özellikle onun işlerini aksatın derim.
Eşinizin anladığı dil bu.
3 gün evdeymiş,1 gün güzelce dinlenip kalan 2 günde size gayet yardım edebilir. Hadi 1 izin günü olsa amenna ama bu durumda yapabilir.
Kendinizi yıpratmayın.
Bakın bende 32 haftamdayım ki riskim yok,ona rağmen kendimi yormamaya çalışıyorum. Bebeğim erken gelirse bunun telafisi zor olur çünkü biliyorum. Çok pişman olurum. Olduğu kadar yapıyorum.
Yardımci alamadım,memlekete gitmiş,bayramdan sonraya kaldı,bir gün süpürürsem bir gün siliyorum.
Başka bir gün ütü yapıyorum ama cam kapı dolap vs silmiyorum.
Bayramdan sonra yapılır. Yapacak birşeyim yok. Birde kızım var okulu tatil şu an,o sürekli bir yerlere gitmek istiyor,onu gezdiriyorum. Ancak bu kadar yetebiliyorum. Hayatı kendime de kızıma da zorlaştırırım aksi halde,olan kızıma olacak,onun tatilini mahvedeceğim.
Eşiniz değişmezse çekin konuşun izin gününde,bunlar bunlar bunlar yapılacak,sen yapmıyorsan şu kadar verirsin,yapacak birini alırım,tercih senin deyin. Bebek olunca da işin ucunu bırakacaksan baştan anlaşalım,yine yaptıracak birini alırım bunu bil,deyip cidden yapmazsa yapın bunu. Bir kez yapsanız emin olun vereceği paraya kıyamayıp kendi yapar.
Sağlıklı doğumlar dilerim.

Kizlar yazan ilgilenen herkese cooook tesekkur ederim.
O kadar iyi geldiniz ki
Yazdigim gunden bugune daha cok is yapiyor, yapmadigini da ben yapmiyorum oylece kaliyor.
Erken dogum yaparsam bircogunuzun dedigi gibi bir telafisi yok ama birkac gun daha ev tozlu kalsa onemli degil..
Desteginize tekrar cok tesekkurler, iyi ki varsiniz

Hiç birşey sizden ve çocuğunuzun sağlığından daha önemli değil inanın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…