Hamilelik,yorgunluk,yalnizlik.. biktimb

Aynılarının çok daha şiddetli halini yaşadım maalesef bizim bir de üstüne alkolik muhabbeti çekme derdi vardı hiçbir huy düzelmez bence alışmaya bakın çünkü çocuk doğduktan sonra o kıllar o üşenmeler insanı daha çok bunaltıyor o yüzden şimdiden kendinizi bu konuda telkin etmeye başlayın

Bence sizin sinirleriniz bozuk. İsteksiz şekilde hamile kaldığınız için de olabilir.

Eşiniz ile aranızı düzeltmeye çalışın. Hır, gür evde huzurunuzu kaçırıyorsunuz. Adam bir şeyler yapmaya çalışıyor ama güzellikle olmasını sağlayın. Eşi hamile olup bırakın işe güce yardım etmeyi çekip gitmişti benim eniştem. Kiz tek başına kaldı aylarca. Çocuk olunca çıktı geldi.. Siz eşinize teşekkür ediyor musunuz hiç düşündünüz mü? Ben demiyorum tabii temizlik sizin göreviniz erkek yapmaz ama biraz daha anlayışlı olun. Yapıcı davranın, yıkıcı değil. Bu şekilde kendisi de isteyerek yapacaktır.

Ayrıca eviniz biraz dağınık kalsın, pis kalsın.. Bebeğinize kalıcı bir zarar verseniz bulaşık yıkayacağım diye o sorumluluğu nasıl alacaksınız? Biraz dikkatli olmaya çalışın.

Artık kaza, istemeden oldu diye düşünmeyin. Sağlıkla dünyaya gelmesi için dua edin. Durumu kabul edememiş gibisiniz henüz.. Umarim bundan sonra daha güzel olur her şey.

Çok geçmiş olsun hayırlı doğumlar dilerim. Gebelikte diyabetiniz için nasıl tedavi görüyorsunuz ilaç kullanıyor musunuz? Merak ettim. Nasıl kontrol altında tutuyorsunuz?

8 ayı kendinizi doldurarak geçirmişsiniz. Bundan sonrası daha hem fiziksel hen ruhsal olarak daha yorgun geçireceğiniz bir dönem olacak.
En acilinden bir program yapın kendinize. Haftanın her gününe bi hedef koyun.
Ve listenin başında her zaman bebeğiniz olsun. Şimdiden siz bu kadar bunaldıysanız doğum sonrası ilk ayları nasıl geçireceksiniz. Planlı olmalısınız. Sakin kalarak. Eşlerimiz evet söylemeden yapmalarını beklersek asla yapmazlar ama benim eşim de yardım istediğimde asla hyır demez. Geç de olsa yapar.hamileliiğimde Ben de acele ettirmem blaşık yıkıcaksa çaktırmadan bişiler yerdim bakardı bulaşık artacak gibi hemen sarılırdı işe. Oyun oynuyor diyosunuz siz de eşinizle oyun oynamaya çalışın. Muhtemelen o da içten içe ne hamilelikmiş arkadaş bu kadın amma da değişti falan diyordur. Sizin ona yabancılaşmanız bu öfkeniz muhtemelen ona negatif enerji veriyordur. Diyeceğim o ki sakin olun. Yürüyüşe çıkın. Müzik dinleyin. İnanıyorsanız eğer dua edin. Bebeğinizi düşünün. Her şey hallolur. Hayırla sağlıkla kucağınıza alın bebeğinizi.

Anlıyorum, sizin durumunuz farklı tabi. Allah yardımcınız olsun insallah

Çok geçmiş olsun hayırlı doğumlar dilerim. Gebelikte diyabetiniz için nasıl tedavi görüyorsunuz ilaç kullanıyor musunuz? Merak ettim. Nasıl kontrol altında tutuyorsunuz?

Suan ilac tedavisi gormuyorum ama surekli kontrol altindayim ve sekerli seylerden uzak duruyorum, cok saglikli besleniyorum. Mesela sabahlari yumurta peynir domates salatalik avakado gibi seyler yiyorum meyve suyu yerine suyun icine sari yesil limon sikiyorum yada kendim sekersiz meyve suyu yapiyorum

Ilgilenen herkese cok tesekkur ederim.
Dun tartistigim icin evden 2 saatligine ciktim biraz hava aldim, bu sirada bulasik yikiyordum orayi oylece birakmistim bir de baharat dolabim var ici cok kalabalik orayi silip toparliyordum yani mutfak savas alani gibiydi eve geldim hic dokunmamis. Ben de iftar saati yaklastigi icin mecbur girdim mutfaga toparladim, ona kadar yemek hazirladim verdim. Kendim yemedim. Yiyemedim.
Sonrasinda da toplamadm, o da toplamadi. Bulasiklar sabaha kadar kaldi oyle. Sabah kahvalti yaptim ben de biraktim bulasiklari. Camasir vardi utulenecek onlari utulemeye basladim utuyu masaya vurdum birkac kez gonulsuz gelip yapiym dedi ben de istemedim oyun oynuyor tabi bu sirada. Tek oda oldugu icin ve surekli o televizyonu zaptettigi icin cok canim sikiliyor evde. Ben yine mecbur camasirlari katladim utuluyorum cunku yarin disari cikilacak ve cuma butun gun akraba ziyareti var cumartesi giyecegi uniforma yok. Kalinca da cumartesi sabah ise gitmeden beni uyandiriyor uniforma icin. Gercekten cok yoruldum..

sen daha önce konu açmış mıydın? bir yerden hatırlıyorum ama çıkaramadım ingiltere’de oturan arkadaş mıydın yoksa sen? neyse konuya geleyim. o kadar haklısın ki. hamilelikte hormonların zirvede olmasının verdiği aşırılıkla duyguları en had safhada yaşıyorsun zaten bir de üstüne gayet temiz ve titiz sen bir o kadar umursuz ve geniş eşin yapma diyen arkadaşlar evini pislik mi götürsün yahu? yardımcısı yok her daim temiz tutmak durumunda. Allah yardım etsin eşine de en acilinden vicdan versin.

eve ne olursa olsun umruma gelmez düşük tehlıken varmış... çağır bır yardımcı versin parasını...

Evet evlenip ingiltereye tasinan benim
Evi pislik goturmesinden o rahatsiz olmuyor mesela yerler silinmesi gerekiyor toz oluyor yerde ayak havlusunu birakiyor o da toz icinde ben surekli degistiriyorum yada yere el havlusu dusunce hemen alip kirliye atiyorum ay ben cildiricam
Bu gidisle

buldum işte seni bu kadar çok kıl dökülmesinden kendisi nasık rahatsız olmuyor hayret doğrusu.

Tutun bir kadın madem kanamanız var Hesabı da eşinize kitleyin olsun bitsin . Yormayın kendinizi

Inat ettim toplamadim, ustune kendime de yemek hazirlattim uzattim bacaklarimi oturdum valla.
Boyle olmak daha iyi sanirim. Cok pisman oldugunu soyledi elinden geleni yapacakmis. Cicek cikolata falan alip gelmis. Durun bakalim ne olacak :)

Hayatı kendine zehir etmişsin
Şu an benim evin fotoğrafını çekip atsam iğrenirsin muhtemelen
Ev 2 haftadır süpürülmedi
Yarın inşallah eşim yapacak
Ben de o da çok dağınık insanlarız kedimiz de uzun siyah tüylü
Ee dünyanın sonu mu?
Son çorap giyilene kadar yıkamıyorum bazen
Son çatal kirlenene kadar
Valla sağlığımdan önemli değil
Komidinin üstü 1 parmak toz olmuş
E normal çünkü pencereler açık
Her gün bunla mı uğraşayım?
Hamile kaldığımdan beri kusura bakılmasın da böyle yani
Yapabildiğimi yapıyorum yapamadığım öyle kalsın çok da lazım değil

siz de fazla genişsiniz sanki. hamilelikte düşük riski vs gibi sorunlar yoksa neden yatıyorsunuz ki? hamilesiniz hasta değilsiniz. hem içinize de siniyor iyi. benim asla içime sinmez. büyüklerimiz şöyle bir şey söylerler “evini temiz tut hızır gelir, kendini temiz tut ölüm gelir”

Yatmıyorum ki 3 haftaya kadar kusuyordum ve ders çalışıyordum
Şimdi de tatil yapıyorum
Süpürge gibi cam silme balkon yıkama gibi ağır işleri yapamam sonuçta
Çamaşır yıkama katlama
Bulaşık makinesi yerleştirme işlerini yapıyorum gerisi zaten hamilelikten önce de benim işim değildi. Dağınıklıktan çok rahatsız olduğum söylenemez. Zaten Az eşyam olsa da ev de 1+1 olunca bi kez masayı toplamasak al işte dağıldı gitti:)

Ve yaşadığım şehirde akrabam ailem yok, evime hızır dahil kimse gelmiyor :)

Ya simdi ilk basta okuyunca dedim esimde hic bulasik yikamadi ev temizlemedi 9 ay boyunca diye. Ama sizde kanama durumu varmis yorulunca, neden bile bile kendini yoruyosun birak pis kalsin ozaman yapamadigini anlar belki.

süpürge gibi cam silme gibi işler yapılır bence bilmiyorum ya da bana öyle geliyor. hızır lafın gelişi de kendime olan saygım buna izin vermez öncelikle :) sizin hayatınız tabi böyle memnunsanız ne mutlu. sağlıklı doğumlar diliyorum

Teşekkürler,
Hehehheehhe çocuk toz alerjisine bağışıklık geliştirmiş şekilde doğacak
Şaka bi yana bugün büyük temizlik var eşim yarım gün çalışıyor :) gelince girişiriz bakalım
Ben düzenleme o temizleme.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…