- 21 Nisan 2013
- 1.794
- 1.793
- 208
- Konu Sahibi Sismankofte
-
Aynılarının çok daha şiddetli halini yaşadım maalesef bizim bir de üstüne alkolik muhabbeti çekme derdi vardı hiçbir huy düzelmez bence alışmaya bakın çünkü çocuk doğduktan sonra o kıllar o üşenmeler insanı daha çok bunaltıyor o yüzden şimdiden kendinizi bu konuda telkin etmeye başlayınMaddi durum musait degil yardimci cagiramiyorum. Elden de bankaya da borcumuz var. 55 bin tllik dugun takilarim borca gitti. Kendime ait ziynetim kalmadi. Daha 1 tane hamile elbisesi alamadim 8 aylik oldum yine de lafini etmedim. Disari cikarken uzun tshirtlerim vardi onlari giyiyorum evde de normal tshirtlerim gobegi acik oluyor idare ediyorum ama idare etmekten de cok yoruldum.
Ne kadar idare de etsem yaranamiyorum.
Ailemden cok cektim 16 yasimdan beri calistim didindim hep kendimi gecindirdim herseyimi kendi basima hallettim ama simdi evlenince bu sorumluluk cok agir geliyor. Sanki omuzlarimda kilolarca agirlik var ve surekli artiyor
Çok geçmiş olsun hayırlı doğumlar dilerim. Gebelikte diyabetiniz için nasıl tedavi görüyorsunuz ilaç kullanıyor musunuz? Merak ettim. Nasıl kontrol altında tutuyorsunuz?Eski topraklar cok daha saglikli oluyor Allah uzun omur versin, ben daha gencecik yasimda seker hastasi oldum sekerle gelen el ayak uyusmasi, yanmasi, kilo problemi vs de beni acikcasi cok zorluyor. Bir de erken dogum riskim oldugu icin kendi yaptigim islere cok daha sinirleniyorum. Hamile kalmadan once bir sikayetim yoktu yine esimin cok killari dokuldugu icin hergun supurge muhakkak acar silerdim. Ilk 5 ayim cok agir gecti kilo verdim 2 gunde bir hastahanede yattim beslenemedigim icin, sonrasinda da kilo aldim yemeye basladim bu sefer de karnim oldu davul gibi
Bu arada ingilteredeyim bu siralar hava fena degil ama gunes yakin oldugu icin ve evim gun boyu gunes aldigi icin ne kadar havalandirsam da cok sicak oluyor.
Anlıyorum, sizin durumunuz farklı tabi. Allah yardımcınız olsun insallahEski topraklar cok daha saglikli oluyor Allah uzun omur versin, ben daha gencecik yasimda seker hastasi oldum sekerle gelen el ayak uyusmasi, yanmasi, kilo problemi vs de beni acikcasi cok zorluyor. Bir de erken dogum riskim oldugu icin kendi yaptigim islere cok daha sinirleniyorum. Hamile kalmadan once bir sikayetim yoktu yine esimin cok killari dokuldugu icin hergun supurge muhakkak acar silerdim. Ilk 5 ayim cok agir gecti kilo verdim 2 gunde bir hastahanede yattim beslenemedigim icin, sonrasinda da kilo aldim yemeye basladim bu sefer de karnim oldu davul gibi
Bu arada ingilteredeyim bu siralar hava fena degil ama gunes yakin oldugu icin ve evim gun boyu gunes aldigi icin ne kadar havalandirsam da cok sicak oluyor.
Çok geçmiş olsun hayırlı doğumlar dilerim. Gebelikte diyabetiniz için nasıl tedavi görüyorsunuz ilaç kullanıyor musunuz? Merak ettim. Nasıl kontrol altında tutuyorsunuz?
Evet evlenip ingiltereye tasinan benimsen daha önce konu açmış mıydın? bir yerden hatırlıyorum ama çıkaramadımingiltere’de oturan arkadaş mıydın yoksa sen? neyse konuya geleyim. o kadar haklısın ki. hamilelikte hormonların zirvede olmasının verdiği aşırılıkla duyguları en had safhada yaşıyorsun zaten bir de üstüne gayet temiz ve titiz sen bir o kadar umursuz ve geniş eşin yapma diyen arkadaşlar evini pislik mi götürsün yahu? yardımcısı yok her daim temiz tutmak durumunda. Allah yardım etsin eşine de en acilinden vicdan versin.
buldum işte seniEvet evlenip ingiltereye tasinan benim
Evi pislik goturmesinden o rahatsiz olmuyor mesela yerler silinmesi gerekiyor toz oluyor yerde ayak havlusunu birakiyor o da toz icinde ben surekli degistiriyorum yada yere el havlusu dusunce hemen alip kirliye atiyorum ay ben cildiricam
Bu gidisle
siz de fazla genişsiniz sanki. hamilelikte düşük riski vs gibi sorunlar yoksa neden yatıyorsunuz ki? hamilesiniz hasta değilsiniz. hem içinize de siniyor iyi. benim asla içime sinmez. büyüklerimiz şöyle bir şey söylerler “evini temiz tut hızır gelir, kendini temiz tut ölüm gelir”Hayatı kendine zehir etmişsin
Şu an benim evin fotoğrafını çekip atsam iğrenirsin muhtemelen
Ev 2 haftadır süpürülmedi
Yarın inşallah eşim yapacak
Ben de o da çok dağınık insanlarız kedimiz de uzun siyah tüylü
Ee dünyanın sonu mu?
Son çorap giyilene kadar yıkamıyorum bazen
Son çatal kirlenene kadar
Valla sağlığımdan önemli değil
Komidinin üstü 1 parmak toz olmuş
E normal çünkü pencereler açık
Her gün bunla mı uğraşayım?
Hamile kaldığımdan beri kusura bakılmasın da böyle yani
Yapabildiğimi yapıyorum yapamadığım öyle kalsın çok da lazım değil
Yatmıyorum ki 3 haftaya kadar kusuyordum ve ders çalışıyordumsiz de fazla genişsiniz sanki. hamilelikte düşük riski vs gibi sorunlar yoksa neden yatıyorsunuz ki? hamilesiniz hasta değilsiniz. hem içinize de siniyor iyi. benim asla içime sinmez. büyüklerimiz şöyle bir şey söylerler “evini temiz tut hızır gelir, kendini temiz tut ölüm gelir”
süpürge gibi cam silme gibi işler yapılır bence bilmiyorum ya da bana öyle geliyor. hızır lafın gelişi de kendime olan saygım buna izin vermez öncelikle :) sizin hayatınız tabi böyle memnunsanız ne mutlu. sağlıklı doğumlar diliyorumYatmıyorum ki 3 haftaya kadar kusuyordum ve ders çalışıyordum
Şimdi de tatil yapıyorum
Süpürge gibi cam silme balkon yıkama gibi ağır işleri yapamam sonuçta
Çamaşır yıkama katlama
Bulaşık makinesi yerleştirme işlerini yapıyorum gerisi zaten hamilelikten önce de benim işim değildi. Dağınıklıktan çok rahatsız olduğum söylenemez. Zaten Az eşyam olsa da ev de 1+1 olunca bi kez masayı toplamasak al işte dağıldı gitti:)
Ve yaşadığım şehirde akrabam ailem yok, evime hızır dahil kimse gelmiyor :)
Teşekkürler,süpürge gibi cam silme gibi işler yapılır bence bilmiyorum ya da bana öyle geliyor. hızır lafın gelişi de kendime olan saygım buna izin vermez öncelikle :) sizin hayatınız tabi böyle memnunsanız ne mutlu. sağlıklı doğumlar diliyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?