tamam canım bende evi toparlar semizotu yapıyım diyom ya yıkamak olum su sogukta. belki dısarı cıkarım kacgıundur evdeyim bi hareket olur bana kuzu bakalım gözüm almazsa gelirim ama evde olurum.kolay gelsin sana kuzu.
ayy canım ya bi görsen bugün sabah olmadı ki bana meraktanvalla 1 ay gitmicem diyorum şimdi de. neler yedim içtim hareketlensin göstersin diye. doktor bana da gösterdi bak bu iki bacağı diye cidden ne kız ne erkek bişey görünmüyo. Allah korusun bide 8 ay falan beklemek çok zor. 3 boyutlu var bi özel hastane de ona mı gitsem diyorum. bu gittiğim devlet hastanesi ve makina pek güzel değil. özelde bebeğin kafa el ayak belli oluyo ama bunda ben anlayamıyorum ne neresi. görüntü net değil. bugün çok moralim bozuk cidden. çok sağoll canımmmm içten konuşman için, cansın. hayırlı geceler cümleten..
Merhaba, bebeklerin cinsiyetlerni göstermemesine sık rastlanır. Ultrasona girmeden önce muhakkak yemek yemelisiniz. Aç olduğunuzda bebek hareketleri yavaşlar. Ultrasona girmeden önce tatlı bişilerde yiyin. Benim size tavsiyem özel bir hastanede muhayene olursanız daha iyi olur. Benim eşim devlet hastanesinde görevli fakat ben hamileliğim boyunca özel hastanede takip edildim. Çünkü devlet hastanelerinde hem cihazlar son teknoloji değil hemde geniş vakit ayırıp muhayene edilemiyorsunuz. Benim oğlumda göstermedi fakat gösterene kadar hastaneden ayrılmayıp ara ara oynadığı zaman ultrasona girip baktık ve erkek olduğunu gördük. 10 gün boyunca ücretsiz kontrol oluyor. Muhakkak öğrenirsiniz. Canınızı sıkmayın, durum sinir bozucu olsada hazırlık yapamasanızda unutmayın ki bebeğiniz sağlıklı. Ama her açıdan başka bir yerde bebeğinizi muhayene ettirin derim. Bence bir kereye mahsus özele gidin ve özellikle 8. aya girdiğiniz için artık 3 boyutlu ultrason renkli olan bakılmanız gerekli. Bu ultrason devlet hastanelerinde olmuyor daha doğrusu genelde kullanılmıyor.
istanbulda oturuyorsanız size Opr. Dr. Tahibe Aksoy Derici tavsiye ederim. Anne adayı için doktorluğu harici tam bir moral arkadaşıdır ve alanında uzman bir doktordur. Hastane değiştirdiğini ve şimdi incirli Ethica dan ayrılıp Ataköy hastanesine geçtiğini duymuştum.
byzglm mrb senin cinsiyet netleştimi devlet kız demişti sonrasında naptınız erkekmi kızmı canım tam hikaye olsu senin bebeğin cinsiyeti :))
4 aalık gibi yaptır testi bana getir dedi randevuya gerek yok kapıyı cıtlat nbakarım ben dedi. doktorum cok tatlı genc bi kadın bayılıyorum monnumun ayısıgımın met ettigi kadaar var esimde bayıldı ne tatlı kadın diye.
moonum gülüm nasılsın
selamm kızlar ben geldm neydiyonuz annemlerdeyim o yüzden giremedimm nasılsınızzzzz
a.slm kuzum ne yapayım eşimi bekliyorum gelmedi daha yoktun bugün canım sen nasılsın ordamı kalıcaksın
evet cnm bilmiyorum ki cnm belli değil
selam kızlarr bende 7 aylık hamileyim aranıza katılabilirmiyim:)) hepimizi Allah kurtarsın inş.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?