Hamilelik yolunda hep birlikte ilerleyelim..

Bayildim alise yerim ben onu
Nice daha guzel yaslara insallah
Dur canim kzi uyutuyum gelcem rahat vermiyo tele essek sipasii
Sen nasilsin mamalar cok gzel gozukuyo kuzumm

Bayildim alise yerim ben onu
Nice daha guzel yaslara insallah
Dur canim kzi uyutuyum gelcem rahat vermiyo tele essek sipasii
Sen nasilsin mamalar cok gzel gozukuyo kuzumm

sağolsın melisam tşk ediyoruz daha vardı resimler ama eşimin telinde giderken ayaküstü bana gönderdim benim terli aliş bozduğu için kıytırıktan bir tel ancak bu kadar oldu şu gıcık eşim izin verse benle olanlarıda koyucamda bi ağzından girip burnundan çıkmam lazım melisma o mamalardan birtek dolmalar gitti diğerleri hala duruyo 2 kişi olunca ancak birde daha yapıcaktım eim koymadı tmm canım uyutta gel alişde 1 saattir uyuyuo sıpam

E en guzeli bitmis zeytinyağlı miydi kuzumm ohh afiyet olsun
Ucunuz kutladiniz demi canoo
Hava cok gizel yaa oyku çorbası nin yedikten sonra cikatiz hergun çıkıyoruz artik
Dun guzrl uyudu ya bugun uykusu fenaa henen uyaniyi kuzumm
Dis in cikacagi son gunlerde neler oluyo kzum sertkeame var salyafa arttida daha bi patlama di

Aman yarabbim paşa büyümüş masallah subhanallah.hersey cok guzel olmus elifim rabbim evlatlar imizi bize bagislasin.cokkkkkk tatli karizmatik oglusumuzu öptüm

hee kuzum zeytinyağlıydı ama yapraklaırm çok minikti çok zor sardım minik oldular üçümüzdük alişin dünyadan haberi yoktu videolar çektik oynadıkı nasıl görmeniz lazım yabancı sevdiği parçalar var açtık eşimle ben oynadım alişle oynadım çok güzeldi biz eğlendik aliş batırdı wuuuv melisam havalar güneişli gibi ama soğuk bee kuzum en azından burası çok rüzgarlı belki oralar iyidir ama dikkat et hasta olmasın minnoşum dişin çıkacağı zaman şeffaflaşıyo melisam alişde öyle oldu önce yara gibi kızardı sonra beyazladı sonra seffalaşttı dişleri göründü damakta ama yarmaıştı 4 tane oldu şimdi alişin diğerleri nasıl olucak
Neker yapıyorsun anlat gulum bayadir konusamiyiriz
ne yapayım melisam ev iş aliş vallaha koşturmaca gidiyo zayıflıyorum eski kıyafetleirme giriyorum spor yapıyorum ama bu hafta olamdı diğer hafta vbaşlıycam yine mutluyum heyecanlıyım hedefim 60 sonra 55 onun dışında alişimle oynama o dagıtdsın ben topliyim iç çamaşoırlarım ortada babasının öyle kendisinin öyle koştturmaca gidioruz sen neler yapıyosun canım minnoşum büymüştür sende reism oy göreyim prensesimi
Aman yarabbim paşa büyümüş masallah subhanallah.hersey cok guzel olmus elifim rabbim evlatlar imizi bize bagislasin.cokkkkkk tatli karizmatik oglusumuzu öptüm

sağolsın moonum aminnnn rabbim korusun kollasın acılarını eksiklliklerini göstermesin tatlı ama çok yatramaz teyzesi hiç durmuyo dün eşimin arkadaşı diyoki adfem bak şimdi acıdım halinize oğlum vallaha önce gördü korktu ağladı yabancı diye sonra alıştı gitti göğsdünde yatıyo peşinden ayrılmıyo biz kızdıkça birşeyi vermöedikçe ona şikayete gidiyo eşşek çok fena şu zeka oyunları varya ondan getirmiş öğretin diye baktıki aliş bir hamlede hepsini atıyo sokuyo kalem turuyo aşırdı bilemdiği anlamadıkları yok bu sıpaların maaşaşallah moonum yaaa

Günaydın canlarimm
NAsilsiniz bakimm
Biraz gec kalktım nca benim moral iyi oluto 845 de kalktikta
Uyuttum dimdi ben razfan evi supururum kahve iciyimde bii kislar ben en son 6 kasimda adet oldum arada bi bicsk gibi giriyor sancı olamadim bi turlu ya yaknda kadindogumcuya giderim herhall
Eligim aferin kis gifiyo ki lar hee sut krdikince ragst rahat yspiuon diyetini bende baslicam inşallah
Ck azwldi benim sutum tek gogusyen bi iki damks zor geliyor senbgibi tek goguse kaldım elifim bi kac ay daha idare edersem yeterbi yil iste
Bgun 8 ay doldu benim minnosumun

Gunaydin melisam gec olsadaancak girebildim misafirim gidecek sabah kahvalti aksam yemegi simdir otirdum alisi uyutuyorum melisam 8 aylikmi oldu hey maasallah kuzuma daha dun dogdu bee nasil buyuuilar yemi le :26y oy daha dun surunurduk isterdik hey gidi gunler heyy tek gigus zor bee melisam malesef ben o zorlugu aylarca cektim 1 yasina kadar emsin ins benimli 9 ay emdi

Gunaydin canlar cok yorgunum pazardan beri anam agladi alis geceleri anamizi aglatiyo dunde 1 de kalkti uyumadi esime dedim git bak ne yapiyosan yap bana dokunma 4 kadar uyimamus essek ne ara veldiler yatyilar duymadim 7 dogru geliyodu agladi 1den 7 kadar sizmisim hayirlamiyorum bile yataga girdigimi bile hayirlamiyorum

Canim mesaiyi kocan yapti hee
Dstenmi kuzum acikiyimu acep bitek sutmu veriyon gece
Bizde pazara ciktik geldik ben cay iciyirum oykucuk uyuyo umarim m bayadan uyur ya basim ağrıyor sesini cekemiyorum bugun bazi gunler konismak yetine pasoo ciglik atiyo hosuna gidiyor bagirmak iste bugunki gibi

Ay sorma melisam esime attim ne yapayim dogumgunu misafirlik derken canim cikti guzeldi ama yorucuydu iste disten canim yine karni tok gece mama yediriyorum gecede sut iciyo iste karni doysada oyle essek iste ohh gezdiniz pazari hee bende ozledim carsi pazari melisam az kaldi ama anasini ahlaticam ben onun sesini yerim cigligini yerim dilini dotunu yerim benimde basim agriyo melisam fena alis hic cekilmiyo bugun esimin arkadasi alise hayran kaldi deli oldu sevdi nasil bir nimete sahipsiniz farkindamisiniz diyo bu essekde ona sirinlik yapiyo ben hayir deddigime ona gidiyo basini gosune koyuuo acindiriyo kendini cok bilmis cok fenalar yaaa bu arada moonum yok kac gundir nerelerde acaba:26:

Merhaba canlar dun misafirim.! Vardı ordan dukkan a gittim simdide paşam kalkti karnını doyurcam onun sizler Napiyon uz

Merhaba canlar dun misafirim.! Vardı ordan dukkan a gittim simdide paşam kalkti karnını doyurcam onun sizler Napiyon uz

Eltinmi hala moonum misafirin pasam nasil bi resim yukle kuzumunda giloreyim annesi buyumustur bizlerde aynizyiz canim kosturmaca

Eltinmi hala moonum misafirin pasam nasil bi resim yukle kuzumunda giloreyim annesi buyumustur bizlerde aynizyiz canim kosturmaca

arkadaşım gelmişti tatlım cep telhafızası dolu cnm acılmıyor hafızasını boşaltmam lazım boşaltınca yüklerim

Günaydın tatlilar cok sinirliyim isyanlar dayimm
Gece rutin oniki gibi uyandi pirinc ununu hazirlamamistim onun sofumasiyla vakit gecti oyku esimdeydi ama iate uyku iyice acilsi yemefi meme istedi emzidim bole olacagini Bileydim hazirlamwyla ugrasmaz mı s gibioykude geldi zunuacmazdi

Ikiye kadar kucakta pispis zor uyudu bu wrada sqg kol m tutmuyor artik dehset ağrıyor su mesaji bile yazwrken altuna kirlent koyuyorum

Sabahta de uyamdi it deli eti yine pispisladim uyumafi aldim yanima yok wbam bu bebe benle uymuyor milletin bebek i anasinin koynundan cikmak iayemez benimki benke uyumuyi iyice uyutursam ywnumda bi saat zir uyuyor
Cok uykusuz um yaa allahtan o arada uyanmadida ve saat uyudum
Ayakta uyumuyo kolum tutmuyo bwnnapcam yaa bilmiyorum bi hafta asonu esim uuutuyo ragatliyi biraz omuLarum ama bole gitmez boyun fitigida var biliyorum cok ilerledi o da
Bana bi akil verin nadil uyutcam ben bu bebeyii

arkadaşım gelmişti tatlım cep telhafızası dolu cnm acılmıyor hafızasını boşaltmam lazım boşaltınca yüklerim
Tmm moonum bosaltinca koyarsin canim benim

Melisam aynisini yasamisiz kuzum alisde aliskanlik uaoti her gece 3de kalkip dikiliyo hani sikintisi olsa tmm gulerek sabah gibi kalkiyo dellendim kalktik 5 kadar anca uyidu kuzdim babasina siginiyo agladim bir suru cunku hastayim sag kasigima kalcamdan agri giriyo resmen topalliyorum lalkamiyorum yatip otiramiyorum alis surekli esimde ben yatiyorum doktora gidemedim birinde kadin dogum var digerinde yok derdim ne onuda bilmiyoruz ortapedi dedik doktir yok pazartesine kaldik gecmezse gidicem fenayim birde adet oldum erken geldi sanci mide bel oluyorum ilac aldim kar etmiyo Allahtan esim izinli sanada cok gecmis olsun melisam kolun cokmu kotu balim ah bu sipalar ahh ne zaman uyurlar acaba omrumuz yetermi :26:melisam su sirkeli Suyu bidaha tarif edebilirmisin kuzum pazartesiye kadar deniyim hos adetli yapiliyomu bilmiyorum ama belki yardimci olur biraz

Allah kolaylık versin cnm dr git elifim ihmal etme eltimin biri kız bebisi diger eltimin belli değilmiş daha saglik sihhatle kucaklarina alsinlar inşallah

Melisam bebek hamaklari oluyor ondan al sana cnm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…