canlar albümü yaptım
Slm dur hemen bakıyorum canoo
Bayildim alise yerim ben onu
Nice daha guzel yaslara insallah
Dur canim kzi uyutuyum gelcem rahat vermiyo tele essek sipasii
Sen nasilsin mamalar cok gzel gozukuyo kuzumm
sağolsın melisam tşk ediyoruz daha vardı resimler ama eşimin telinde giderken ayaküstü bana gönderdim benim terli aliş bozduğu için kıytırıktan bir tel ancak bu kadar oldu şu gıcık eşim izin verse benle olanlarıda koyucamda bi ağzından girip burnundan çıkmam lazım melisma o mamalardan birtek dolmalar gitti diğerleri hala duruyo 2 kişi olunca ancak birde daha yapıcaktım eim koymadıtmm canım uyutta gel alişde 1 saattir uyuyuo sıpam
hee kuzum zeytinyağlıydı ama yapraklaırm çok minikti çok zor sardım minik oldular üçümüzdük alişin dünyadan haberi yoktu videolar çektik oynadıkı nasıl görmeniz lazım yabancı sevdiği parçalar var açtık eşimle ben oynadım alişle oynadım çok güzeldi biz eğlendik aliş batırdıE en guzeli bitmis zeytinyağlı miydi kuzumm ohh afiyet olsun
Ucunuz kutladiniz demi canoo
Hava cok gizel yaa oyku çorbası nin yedikten sonra cikatiz hergun çıkıyoruz artik
Dun guzrl uyudu ya bugun uykusu fenaa henen uyaniyi kuzumm
Dis in cikacagi son gunlerde neler oluyo kzum sertkeame var salyafa arttida daha bi patlama di
ne yapayım melisam ev iş aliş vallaha koşturmaca gidiyo zayıflıyorum eski kıyafetleirme giriyorum spor yapıyorum ama bu hafta olamdı diğer hafta vbaşlıycam yine mutluyum heyecanlıyım hedefim 60 sonra 55 onun dışında alişimle oynama o dagıtdsın ben topliyim iç çamaşoırlarım ortada babasının öyle kendisinin öyle koştturmaca gidioruz sen neler yapıyosun canım minnoşum büymüştür sende reism oy göreyim prensesimiNeker yapıyorsun anlat gulum bayadir konusamiyiriz
Aman yarabbim paşa büyümüş masallah subhanallah.hersey cok guzel olmus elifim rabbim evlatlar imizi bize bagislasin.cokkkkkk tatli karizmatik oglusumuzu öptüm
Günaydın canlarimm
NAsilsiniz bakimm
Biraz gec kalktım nca benim moral iyi oluto 845 de kalktikta
Uyuttum dimdi ben razfan evi supururum kahve iciyimde bii kislar ben en son 6 kasimda adet oldum arada bi bicsk gibi giriyor sancı olamadim bi turlu ya yaknda kadindogumcuya giderim herhall
Eligim aferin kis gifiyo ki lar hee sut krdikince ragst rahat yspiuon diyetini bende baslicam inşallah
Ck azwldi benim sutum tek gogusyen bi iki damks zor geliyor senbgibi tek goguse kaldım elifim bi kac ay daha idare edersem yeterbi yil iste
Bgun 8 ay doldu benim minnosumun
Canim mesaiyi kocan yapti hee
Dstenmi kuzum acikiyimu acep bitek sutmu veriyon gece
Bizde pazara ciktik geldik ben cay iciyirum oykucuk uyuyo umarim m bayadan uyur ya basim ağrıyor sesini cekemiyorum bugun bazi gunler konismak yetine pasoo ciglik atiyo hosuna gidiyor bagirmak iste bugunki gibi
Merhaba canlar dun misafirim.! Vardı ordan dukkan a gittim simdide paşam kalkti karnını doyurcam onun sizler Napiyon uz
Eltinmi hala moonum misafirin pasam nasil bi resim yukle kuzumunda giloreyim annesi buyumusturbizlerde aynizyiz canim kosturmaca
Tmm moonum bosaltinca koyarsin canim benimarkadaşım gelmişti tatlım cep telhafızası dolu cnm acılmıyor hafızasını boşaltmam lazım boşaltınca yüklerim
Günaydın tatlilar cok sinirliyim isyanlar dayimm
Gece rutin oniki gibi uyandi pirinc ununu hazirlamamistim onun sofumasiyla vakit gecti oyku esimdeydi ama iate uyku iyice acilsi yemefi meme istedi emzidim bole olacagini Bileydim hazirlamwyla ugrasmaz mı s gibioykude geldi zunuacmazdi
Ikiye kadar kucakta pispis zor uyudu bu wrada sqg kol m tutmuyor artik dehset ağrıyor su mesaji bile yazwrken altuna kirlent koyuyorum
Sabahta de uyamdi it deli eti yine pispisladim uyumafi aldim yanima yok wbam bu bebe benle uymuyor milletin bebek i anasinin koynundan cikmak iayemez benimki benke uyumuyi iyice uyutursam ywnumda bi saat zir uyuyor
Cok uykusuz um yaa allahtan o arada uyanmadida ve saat uyudum
Ayakta uyumuyo kolum tutmuyo bwnnapcam yaa bilmiyorum bi hafta asonu esim uuutuyo ragatliyi biraz omuLarum ama bole gitmez boyun fitigida var biliyorum cok ilerledi o da
Bana bi akil verin nadil uyutcam ben bu bebeyii
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?