Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Canim gozunaydin olsun com sevindim inNki yasadiklari i okuyunca sonu beni mutlu etti mucuzelerin 2 tane rabbim sonuna kadar saglikli hayirli hamilleik nasip etsin ve saglikla al kucagina zordur evet Ama bi o kadarda guzel bir duygu hakkinda hayirlisi olsun rabbime emnaet olun
Aynen cnm kedim kurtaricimiz oldu ikisi bir kovalamaca oynayip stres atiyolar
cnm coook sevindim 41 * 41 kere maşallah size rabbim kucağına almayi nasip etsin
Kevserim canim hosgeldin bizde seninozledik bizi ihmal ettin kustum diyet nasil gidiyo kevserim kac kilo oldun hala devammi prensesim nasil sen nasilsinmerhablarrr canlarr neydiyonuzz bakimm sizlee konusmayi ozlrdimm valla yaaa
elifim nasilsin alisim napiyooo
melisamm sen nasilsin oykumm nasilll resmini koy cnm
moonumm sen nasiilsin fayih pasam nasil
Canım iyi dileklerin için teşekkür ederim...
Anammmm elifimmm sakin kusme ban ama nedesenizzz haklisinizzz ozur dilierim cnm 64. Oldum 4 kilo kaldi 60 oluyumm tamamdirr iyi cnm prensesim uyuyorrr sen nasilsin napiyorsun aliskm nasilKevserim canim hosgeldin bizde seninozledik bizi ihmal cnn m ettin kustum diyet nasil gidiyo kevserim kac kilo oldun hala devammi prensesim nasil sen na. Alisiimlsin
Rica ederim canim iyi haberlerini bekliyorum test sonuclarini alinca haberet emi
Anammmm elifimmm sakin kusme ban ama nedesenizzz haklisinizzz ozur dilierim cnm 64. Oldum 4 kilo kaldi 60 oluyumm tamamdirr iyi cnm prensesim uyuyorrr sen nasilsin napiyorsun aliskm nasil
kizlarr bi cevap yazin lutfen ya hamile kalirsam burdan paylasicam
bende bas donmesi kasik agrisi var akintim var sarimsi bide usutmuste olabilirim ama istahim cok acik dun 2 saat arayla af ola ama bir koca pizzayi bi basima yedim karnim hep ac gibi ya gecen ay bisey yoktu bu metal tadi sok etti beni okudum 2 haftalik gebeliklerde oluyormus benim reglime 3 gun var test almadim bilerek bi gecsin dedim
Iyi gwcelerr canlarr elifimmm ya hangi ayda basladigimi unuttum vallaa ya naptiniz alisim uyudumu oynadiniz mi oyun
Himmm demek yendi esin he bizim kide yener beni macta araba surme yarisinda:)Iyi geceler kevserim uyidu uyandi uyuttuk uyandi simdi uyuyo bir el oynadil mac yaptik yenildim esimeee pc bozuldu bizim esim ona bakiyo
Himmm demek yendi esin he bizim kide yener beni macta araba surme yarisinda:)