• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hamilelik yolunda hep birlikte ilerleyelim..

merhablarrr canlarr neydiyonuzz bakimm sizlee konusmayi ozlrdimm valla yaaa
elifim nasilsin alisim napiyooo

melisamm sen nasilsin oykumm nasilll resmini koy cnm bakiyimm buyumusduerr cadim

moonumm sen nasiilsin fayih pasam nasil

Canim gozunaydin olsun com sevindim inNki yasadiklari i okuyunca sonu beni mutlu etti mucuzelerin 2 tane rabbim sonuna kadar saglikli hayirli hamilleik nasip etsin ve saglikla al kucagina zordur evet Ama bi o kadarda guzel bir duygu hakkinda hayirlisi olsun rabbime emnaet olun :nazar:

Canım iyi dileklerin için teşekkür ederim...

merhablarrr canlarr neydiyonuzz bakimm sizlee konusmayi ozlrdimm valla yaaa
elifim nasilsin alisim napiyooo

melisamm sen nasilsin oykumm nasilll resmini koy cnm
moonumm sen nasiilsin fayih pasam nasil
Kevserim canim hosgeldin bizde seninozledik bizi ihmal ettin :20::19:kustum :17:diyet nasil gidiyo kevserim kac kilo oldun hala devammi prensesim nasil sen nasilsin
Canım iyi dileklerin için teşekkür ederim...

Rica ederim canim iyi haberlerini bekliyorum test sonuclarini alinca haberet emi :38:

Kevserim canim hosgeldin bizde seninozledik bizi ihmal cnn m ettin :20::19:kustum :17:diyet nasil gidiyo kevserim kac kilo oldun hala devammi prensesim nasil sen na. Alisiimlsin

Rica ederim canim iyi haberlerini bekliyorum test sonuclarini alinca haberet emi :38:
Anammmm elifimmm sakin kusme ban ama nedesenizzz haklisinizzz ozur dilierim:( cnm 64. Oldum 4 kilo kaldi 60 oluyumm tamamdirr iyi cnm prensesim uyuyorrr sen nasilsin napiyorsun aliskm nasil

Anammmm elifimmm sakin kusme ban ama nedesenizzz haklisinizzz ozur dilierim:( cnm 64. Oldum 4 kilo kaldi 60 oluyumm tamamdirr iyi cnm prensesim uyuyorrr sen nasilsin napiyorsun aliskm nasil

Estagfurullah kevserim ne ozuru bundan sonra bekleriz bak heee ohh maasallah sana kac ayda verdin canim alisde uyuyo teyzesi ins uyanmazsa esimle oyun oynicaz bizde

arkadaslar merhaba bu bizim 3. ayimiz bu ay hic bi belirti aramadim ama son bir haftadir agzimda bozuk para varmis gibi tat var ve gecmek bilmiyor arastirdim ve gebelikle alakasi oldugunu ogrendim 3 gun sonra regl olucam kasik agrilarim basladi ilk defa bu metal tadi hissediyorum

bende son bir haftadir bozuk para varmis gibi agzimda metal bi tat var ilk defa boyle oldum sok oldum gecmiyor birturlu ve asiri yemek yiyorum su metalik tat olmasa regli olucam dicem ama bu beni cok sasirtti ve 3 gin var reglime bunu yasayan varmi

kizlarr bi cevap yazin lutfen ya hamile kalirsam burdan paylasicam

Canim o tadi bende hissetmistim ama adet oncesimi sonrasimi tam aklimda degil sonrasinda oluyodu surekli baska degisiklikler varmi test yapsan diyicem ama Cikmazsa da uzulursun diye birsey diyemiyorum

bende bas donmesi kasik agrisi var akintim var sarimsi bide usutmuste olabilirim ama istahim cok acik dun 2 saat arayla af ola ama bir koca pizzayi bi basima yedim karnim hep ac gibi ya gecen ay bisey yoktu bu metal tadi sok etti beni okudum 2 haftalik gebeliklerde oluyormus benim reglime 3 gun var test almadim bilerek bi gecsin dedim

gcen ay cok takilmistim 3 senedir gericekilmeyle korunuyoruz bu 3.ayimiz bu ay hicbisey dusunmuyordum taki gecen hafta baslayan bu metal tada kadar

bende bas donmesi kasik agrisi var akintim var sarimsi bide usutmuste olabilirim ama istahim cok acik dun 2 saat arayla af ola ama bir koca pizzayi bi basima yedim karnim hep ac gibi ya gecen ay bisey yoktu bu metal tadi sok etti beni okudum 2 haftalik gebeliklerde oluyormus benim reglime 3 gun var test almadim bilerek bi gecsin dedim

Sendednde Allah tazi olsun canim rabbim gonlune gore hayirlisini versin ins hayirli haberlerini aliriz bende gec dollenme oldugu icin belirtiler bulantilar sonra basladi cokda aklimda kalmadi o gunler ama bahsettigin belirtilerde olabilir hayirlisiysa ins vardir haberlerini bekliyorum haber vermeyi unutma emi

Iyi gwcelerr canlarr elifimmm ya hangi ayda basladigimi unuttum vallaa ya naptiniz alisim uyudumu oynadiniz mi oyun

Allah kolaylik versin elifim streski is bu aşılar mecburen vurduruyoruz.

Herkese selamlar:54:

mutlaka haber vericem zaten bu siteyi cok seviyorum ilk sizin haberiniz olucak sanirim :) 3 gun sonra regli olmam lazim olursamda yazarik olmazsam zaten test yapicam :)

Back