Hamilelik yolunda hep birlikte ilerleyelim..

arkadaşım gelmişti tatlım cep telhafızası dolu cnm acılmıyor hafızasını boşaltmam lazım boşaltınca yüklerim

Öperim cnm sende alimi öp yerime alis gunde kac kerw yapıyor kaka benim oglus gunde bir kere yapardi simdi 3 , 4 oluyor diş cilariyor kopek dislerini ondanda olabilir gerçi

Öperim cnm sende alimi öp yerime alis gunde kac kerw yapıyor kaka benim oglus gunde bir kere yapardi simdi 3 , 4 oluyor diş cilariyor kopek dislerini ondanda olabilir gerçi
Operim teyzesi uyuttu esim ben sallayamiyorum kalcamdan fitilde verdim disten dolayi alis 3 4 kere yapiyo moonum gunluk kesintisi yaopar ishal degil ama normal disteidir normalmidir bilmiyorum ama canim

Gunaydin canlar iyi pazarlar nasilsiniz biz bu gece alise fitil verdik uyudu sukur uykumuzu aldik kizlar sizinkilerde sabahlari ne kadar uykushnu alsada aglayarakmi uyanirlar yoksa gulerek neseljmi bizim catlat oglusumu cok nadirdir gulerek kalkmasi hep aglar delj deli normalmi acaba benim oglum cok zorlu yaa vallaha kizlar alis namaz kiljyo babasi her namaza otuedugunda namazlik hastasi zaten onada seriyoruz yoksa esimin namazligini cekiyo sipa ayni ellerjni gibege koyup birlwstirip namaz kiliyo ama ckk tatlu oluyo yaa tepik tokat girisesim geliyo cocuga nasil birsey bunlar yaamelisam senin gwcen naskl gecti kolun nasil kuUm

İyiyim tatlim ne olsun fatihle tv izliyoz uykumu alamadim gece birkaç kez meme için kalkti fatih karnimda acikti kahvalti yapicam şimdi sen ne yaptın cnm alise maşallah demek namaza ozeniyor inşallah hep kılar darısı da oğluma

Ne izliyonuz bakem ana ogul yerim sizi canlar bende kahvalti hazirliyorum alis uyiyo teyzesi babasindan gorjyo yaa ne goruyosa onu aliyo diyorimki esime pc tel degilde surekli kitap okusak gorse alissa ogrense iyi ornek olmaknlazim rabbim hayirli etsin kuzucuklarimizi canim yaa dogru yetistirmek hayirli yetistirmek nasip olsun ins

Amin insallah yalan dünyayi izledik cnm simdi duman ile kosturuyor

Amin insallah yalan dünyayi izledik cnm simdi duman ile kosturuyor

Duman kizin demi moonum ayy moonum boyle hep uzaktan sevmek degilmis gecen kuafore gittim 3 aylik bir kopusu vardi deli oldum o nasil bir tatlilik nasil laftan anliyo ismi maya sahibi benle yasit gibi birsey kultabagini dusurdu kirdi korkusundan altina etti sahibide safevce ne yaotin maya dedi diye banyo yaptirmis zeytin gibi gizler dedim alis gorse yer cok tatliydi gordukten sonra insanin evde alip bakasi geliuo yeminle

Arkadaşlar Merhaba;

Aranıza yeni katıldım.Sizlerle bebeğime kavuşmak için yaşadığım tüm sıkıntıları paylaşmak istiyorum. 5 yıllık evliliğimde 3.5 senemi tedavi ile geçirdim.Ne eşimde nede bende sorun yoktu aslında ama sebepsiz infertilite denen olayı yaşıyorduk.ilk önce yumurta takibi ve rahim filmi ardından klomen tedavisi ve çatlatma iğneleri derken zaman zaman aşırı umutsuzluğa kapılmış olsamda hiç vazgeçmedim bebeğimden zorlu bir yolda sabır ve eşin desteği çok önemli bizim için ama ben her ay eşime bu ayda olmadı dediğimde tarifi mümkün olmayan acılar çekiyordum ve bu arada insanların rahat ol kafanı boşalt düşünme demesi dahada sinirimi bozuyordu.sıra aşılama kısımına geldiğnde ilk sefer çok umutluydum ve dr umda bana cok umut vermişti fakat sonuç hüsran 2. seferde aynı şeyleri gene yaşadım ve 3.aşılama yapılacağı zaman yani 11 Aralık günü nasıl olsa olmıcak diye düşündüm rapor bile almadan çalışmaya devam ettim ağır işler yaptım çünkü önümüzdeki ay tüp bebek merkezine gidicektik.Ama mucizevi bir şekilde hiç umudum yokken hamile olduğumu öğrendim.İlk önce tek kese gözüküyordu fakat 2. dr kontrolümde dr 2 kese olduğunu söyledi. Gülsemmi ağlasammı bilemedim Allahım sabrımın mükafatını vermişti 2 bebek olarak bana sonunda... eşim inanamadı çok büyük bir süprizdi bizim için çünkü zaten o ay sadece 2 yumurtam vardı ve 2 side çatlamıştı.şimdi bebklerim 10 haftalık oldular.İkiz bebeğin zor olacağını söyleyip moralimi bozmaya çalışanlara bile aldırış etmiyorum.Evet hala bazı sıkıntılarım devam ediyor kasık ağrılarım uyku hali vs...Ama hiçbirşeyden şikateçi değilim onlar için herşeye katlanabilirim .Şükürler olsun ki yaşayabildim bu duyguyu .Bu tedaviyi gören bütün arkadaşlara şunu söyleyebilirim ki umudunuzu hiç kaybetmeyin onlar gelecekleri zamanda gelcekler zaten bizim yapmamız gereken tek şey sabır.Hiç birşey çaresiz değil.Şimdi sabırsızlıkla cinsiyetlerini bekliyorum ve 2 hafta sonra 2li taramam var dua edin bizim için ve bebeklerimin herhangi bir sağlık problemi olmasın inşallah.Allah olmayan herkeze nasip etsin inşallah

Aynen cnm kedim kurtaricimiz oldu ikisi bir kovalamaca oynayip stres atiyolar
cnm coook sevindim 41 * 41 kere maşallah size rabbim kucağına almayi nasip etsin

Canim gozunaydin olsun com sevindim inNki yasadiklari i okuyunca sonu beni mutlu etti mucuzelerin 2 tane rabbim sonuna kadar saglikli hayirli hamilleik nasip etsin ve saglikla al kucagina zordur evet Ama bi o kadarda guzel bir duygu hakkinda hayirlisi olsun rabbime emnaet olun

Aynen cnm kedim kurtaricimiz oldu ikisi bir kovalamaca oynayip stres atiyolar
cnm coook sevindim 41 * 41 kere maşallah size rabbim kucağına almayi nasip etsin

Evet moonum gecenlerde arkadasi geldi yaa esimin nasil rahat ettik onun hakasindan inmedi vallaha demekki cocukda isitoyo yalnizliktan bana sariyi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…