• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hamilelik yolunda hep birlikte ilerleyelim..

Herkese selamlar bense bugun eltime gidiyorum b.duzune bakalim fatihe salanan at bulursam alicam cok seviyo

Melisam zor dis olayi bizimkide gece kac kere emmeye kalkıyor kopek disleri yakinda patlar

Elifim sende dikkat et cocugun kulağına mi dayadin sütü:1:çok güldüm. .
Kiz soylemiyolar cinsiyeti bende merak ediyorum söylerim soylerlerse:49:

Herkese selamlar bense bugun eltime gidiyorum b.duzune bakalim fatihe salanan at bulursam alicam cok seviyo

Melisam zor dis olayi bizimkide gece kac kere emmeye kalkıyor kopek disleri yakinda patlar

Elifim sende dikkat et cocugun kulağına mi dayadin sütü:1:çok güldüm. .
Kiz soylemiyolar cinsiyeti bende merak ediyorum söylerim soylerlerse:49:

A.s mionum kalicakmisin yoksa donucekmisin :26:hee sorma kulagina dayadim bendwki isler iste o sallanan attan facede gordum kuzey pasa biniyodu alisverismerkezinde cok guzel yaa bulursan banada soyle alirim bende alisime

Cnm esim aradi yarin gidelim dedi toplantisi varmış oraya gidecek

Kalmam cnm dönüşte onlari getitiriz

Elifcik allahtqn kulağa nin delugine dqyadin baska :60::60::60::60::60: biyere degil
Gece lambasinda uyumutomu kuzum
Bizim odada hem gece lambası hemde hoparlör un isigi yaniyo oda gece lambasi gibi

Sen odayi ayirmadin daha demi moonum sen ayirdinmi kacinci ay yaptin
Benim uykum agirlasti bir a korkumdan ayiramiyorum biraz arastirdim kini doktorlar 6 kimi leri 12. Ay uygun diyoo

Kalmam cnm dönüşte onlari getitiriz
Anladim canim seninde kosturman baslar canim ama sevabida yeter kuzum
Elifcik allahtqn kulağa nin del
ugine dqyadin baska :60::60::60::60::60: biyere degil
Gece lambasinda uyumutomu kuzum
Bizim odada hem gece lambası hemde hoparlör un isigi yaniyo oda gece lambasi gibi

Sen odayi ayirmadin daha demi moonum sen ayirdinmi kacinci ay yaptin
Benim uykum agirlasti bir a korkumdan ayiramiyorum biraz arastirdim kini doktorlar 6 kimi leri 12. Ay uygun diyoo

Ay sorma melisamm bu gidisle oralarada sokarim yani yaparim ben :37:yok kuzum besik tam prizin yani filesi varya vesigin kalkinca direkt ona kaciyo ilgisi ben daha ayirmadim melisam su tayin isimiz belli olsun gittigimiz yerdenoda alicam birda kalirsam alamam 2 odali ywre cikicaz hesapda sicak olsun diye bakalim bi taslar otursunda yerine ayirmak lazim aslinda ama daha sallanmadan uyimayi beceremiyo dana sanirsam 2 yasindan oncede alismaz dis mevzusu bitmeden istahi nasil kuzumun

Ilk slm bendn olsun kimse cikler gelmemis daha
Oyku cok mizmiz ishali yokta canima okuyo mizmoz uyuyamiyo adam gibi yatirdim bakalim kax dakka uyucak annesine acisada bi saat uyusa eşşek kafalim

Ilk slm bendn olsun kimse cikler gelmemis daha
Oyku cok mizmiz ishali yokta canima okuyo mizmoz uyuyamiyo adam gibi yatirdim bakalim kax dakka uyucak annesine acisada bi saat uyusa eşşek kafalim

A.s melusam geldim bende tee sabah kimse yoktu sonrada zaten su saate kadar ayaktaydim canim cikti yemek bulasik derken simdi alisi salliyoeum esim geceye gidecek disten cok fena oluyolar melisam yaa alisde bu ara oyle gerci uyanikken sikinti yok ama uykuda kalkip oturuyo oyleki takla atiyo her diste bi sikinti bitene kadar tahatlik yok bize

Bu çocuk uykuyu hic alamiyo bi canasir astim bi bardao cay ictim tqmam iste
Apartman degil sanki gebelev bıktım ya surdan bi kurtulwydik

Naberr elifimm canim cikti cqmasir bitti asıl acak
Sizin tqyin hangi ay belli olur kuzim
Alis nasil
Melisam dun yazamadim kuzum vallaha yaptiklarimi bi bilsen alisi uyuttum hemen yemek yedik bulasik alis uyandi onu yedie esim girti pc acamiyorum Aten sonra spor yaptim 1 saat yorgunlugum azmis gibi suan kimildayamiyorum yorgunluktan melisam bizim tayin isin Bilmiyorum ama tahmininen cikarsa eger haziranda ginderecekler ama onun oncesinde belli olur gitmek hazirana kalir tabi gidebilirsek pehhh:37:
Bu çocuk uykuyu hic alamiyo bi canasir astim bi bardao cay ictim tqmam iste
Apartman degil sanki gebelev bıktım ya surdan bi kurtulwydik

Melisam alisde oyle bi ara 2 saate yakin uyidugu oldu sevindim duzene giriyo diye ama yine yarim saate dondu usteki disler cikti birisi de yarilmisla yarilmamis arasi oda aksam sabah tam cikar yine rahatlaruz digerleri cikana kadar birde minnosum cikarsda rahatlasa ilk dis zir yaa kuzum benim

Gunaydin kizlar nassiniz moonum gelememis hic nasil gidiyo avaba :26:melisam nirdesin kuzum :33::34: 2 gun sonra alisi.in dogum gunu yarin pastalarimin bir kismini yapicam pazarteside bir kismini azar azar ama cesitli yapicam pazarteside kuafor isim var sonra susleme falan derken kutliycaz ins Gecen sene bu zaman son iki gunimmus hamileligimin hey gidi hey simdi kocaman oldu kuzum tabi bende kocadim o ayri :52:

Herkese selamlar
Elifim alişin doğum günü bugün kocaman oldu maşallah oglumuza rabbim ona guzel hayirli bol kismetli bir ömür nasip etsin hep mutlu olun hep mutlu olsun

İyiki doğdun paşa:16::nazar:

Herkese selamlar
Elifim alişin doğum günü bugün kocaman oldu maşallah oglumuza rabbim ona guzel hayirli bol kismetli bir ömür nasip etsin hep mutlu olun hep mutlu olsun

İyiki doğdun paşa:16::nazar:

Sagolsin moonum tsk ederim rabbim cumlemizin evladini korusun acilarini yasatmasin Amin cok zor olsada annelik cok guzel boyle bir mucizeye sahip olmak cok guzel verene kurban olurum oglusum benim gunumu cok guzel gecti cok yoruldum hazirliklar kuaforw gittim fon makyaj kas yaptirdim kostur eve geldim suslemeler alisi giydirmek ve zapdetmek guc oldu sualere pastalara daldi ustu basi cikolata oldu iyide oldu onun gunu dans ettk oyun oynnadik xok guzeldi resim ekliycem albume ama yarin pcden ins simdi yatiyorum ayaklarim yukari diktim fenayim:37:

Sagolsin moonum tsk ederim rabbim cumlemizin evladini korusun acilarini yasatmasin Amin cok zor olsada annelik cok guzel boyle bir mucizeye sahip olmak cok guzel verene kurban olurum oglusum benim gunumu cok guzel gecti cok yoruldum hazirliklar kuaforw gittim fon makyaj kas yaptirdim kostur eve geldim suslemeler alisi giydirmek ve zapdetmek guc oldu sualere pastalara daldi ustu basi cikolata oldu iyide oldu onun gunu dans ettk oyun oynnadik xok guzeldi resim ekliycem albume ama yarin pcden ins simdi yatiyorum ayaklarim yukari diktim fenayim:37:

Amiñ cnm.ohhh ne güzel .resimleri beklerim tatlım

Bir eltimin bebisi 16. Haftada dr kiza benzetmis öteki ninki gostermiyormus .hadi hayırlısı artik erkek isteyen soylwmiyor daha belli degil diyor 5 ayi geciyor yada gördü dr söyledi bize söylemiyor

Amiñ cnm.ohhh ne güzel .resimleri beklerim tatlım

Bir eltimin bebisi 16. Haftada dr kiza benzetmis öteki ninki gostermiyormus .hadi hayırlısı artik erkek isteyen soylwmiyor daha belli degil diyor 5 ayi geciyor yada gördü dr söyledi bize söylemiyor

Kesin bellisirde demiyodur ama kizlar gostermiyo benim kardesimde oyleydi a bu senin elti olunca insan haliyle kesin bellidir diyo saglikli olduktan so ra farki neyse anlamiyorum:44:

Slm kızlar
Alisimin d.gunu kutlar nanaklatindan poposundan ısırık alirim :)
Yerom ben onu ta elifim daha da n gbi je cabuk geciyo zamann vallahi burublarimiDan gelaede biz cqbuk buyuyo bebekliktwn coxukluga geciyo diye cok üzülüyoruz esimle

Slm kızlar
Alisimin d.gunu kutlar nanaklatindan poposundan ısırık alirim :)
Yerom ben onu ta elifim daha da n gbi je cabuk geciyo zamann vallahi burublarimiDan gelaede biz cqbuk buyuyo bebekliktwn coxukluga geciyo diye cok üzülüyoruz esimle

A.s melisam sagilasin teyzesi alisde seni opuyo tsk ediyo :16:sorma melisam dun hem cok mutluydum hem cok huzunlu surekli gecen sene bu zaman cataldaydim ambulansdaydim sanci cekiyodum simdi nasil buyuyolar be melisam o kadar istedik oldu cok sukur verene buyoyilar kuzular :31:miinnosum nasil istahi nasil

Kizlaer misafirim var sabahtan beri hazirlik alis derken guzel geciyo ama giremiyoeum sihbwt ederken tel elimdw ayip oluyo resimleri yarin atabilirim disari gidecekler cunku nasilsiniz kimseler yok ama opuldunuz canlar

Ben de yatacaktim bi bakayım dedim nasilsinz iyisiniz inşallah canlar

Bekliyorum resimleri elifcim opuldunuz:46:

Back