• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hamilelik yolunda hep birlikte ilerleyelim..

Hamişler siz tecrübelisinizdir benim sol kasıkta agrım var cok fazla ama bir kaç yetde okudum genelde göğüste şislik ve hassasiyet doyolar bende o yok günüm bir hafta geçti cok istiyorum hamile kalmak sarımtrak bir renkte akıntım var bir haftadırda idrar testi negatif cıktı üç gün önce yarın hastaneye gidicem ama ya deilsem 😓

Hamişler siz tecrübelisinizdir benim sol kasıkta agrım var cok fazla ama bir kaç yetde okudum genelde göğüste şislik ve hassasiyet doyolar bende o yok günüm bir hafta geçti cok istiyorum hamile kalmak sarımtrak bir renkte akıntım var bir haftadırda idrar testi negatif cıktı üç gün önce yarın hastaneye gidicem ama ya deilsem

selamlar geç döllenme olduysa idrarda çıkmaz ama kanda görürsünüz.inşallah hamilesindir belirtilere takılma herkesteaynı olmaz

selamlar geç döllenme olduysa idrarda çıkmaz ama kanda görürsünüz.inşallah hamilesindir belirtilere takılma herkesteaynı olmaz

İnşallah canîm ya cok sagolbsol göğsümde hafif sızlıyor iste Allah in izniyle yarın gidicem hastaneye bakıcaz artık 💃

Günaydın canlar kardeşim gitti damlafim bend
Nasilsiniz bakiyimm
Buz iyiyiz oykunun istah sirunu var o kadar o da basli basina buyuk bi dert zatii
Sizlr nasil lsiniz bakiyim
Gexmisi okumuyorum oykuyle imkani yok zatii
Fatihdisini cikardimi
Alis nasıl
Melisam nerelerdesin sen iyice bosladin bizi yahu:19:cokmu istahsiz yavrim benim distendiruhtemelen Ins gecicidir zor us istahsizlik melisam su sirkeli suyu birdaha tavsiye edermisin hangi sirkeyle ne kadar sirke ne kadar suya ne kadar oturuyoruz bacim :26:
Elifim havalar sogudu yagmur lazım biraz yagsa iyi olcak

Bende fatihi pedodontiye götürdüm dislerde beyaz leke olusmaya başladı dr dedi gece emerek uyudugu icin olur dedi gece emdikten sonra bezle sil dedi memede uyutma dedi nasil olcaksa

Aynen moonum yagmura ihtiyacamiz var yagsin kabulumuz nasil olacakmis o is uyirken silemezsinde istekli emiyo dimi benim gogusLerimden sut geliyo sikinca ama iltihap seklinde soldan bugun turuncu sanki kan rengine yakin geldi neki acaba neden bitmedi hala

Elifim bi süre gelmeyen nce sofuyorum elimde degil suDen jaynakli değil girmeye girmeye aklima bil gelmiyo
Gerci oykuden ne kadar vakut bulabiliyor sam işte
Canim genel anlanda iatahsiz çok az isteyerek yitoo

Elifim bi süre gelmeyen nce sofuyorum elimde degil suDen jaynakli değil girmeye girmeye aklima bil gelmiyo
Gerci oykuden ne kadar vakut bulabiliyor sam işte
Canim genel anlanda iatahsiz çok az isteyerek yitoo

Melisam bizde surekli gelemiyoruz malesef ama yinede burasi evim g8bi sabah girememissem aksam mutlaka bakiyorum merak ediyorum iyi olunda gelme kuzum canin sagolsun ins kuzumunda istahi duzelir alisfede oluyo bazen gwciyo bi sikintilari oliuyo demekki

Herkese selamlar

Elifim dr gittinl mi o iltihap için gitmedoysen git. Bugün cnm sıkkın nedense havadanmi regl günüm yaklaşıyor ondan mi bilmiyorum

Herkese selamlar

Elifim dr gittinl mi o iltihap için gitmedoysen git. Bugün cnm sıkkın nedense havadanmi regl günüm yaklaşıyor ondan mi bilmiyorum

Gitmistim moonum gecmisti yine basladi tam gecmemis demekki gidicem domtorada ama onuda deneyim dedim hayirdir canim baska borsey yok dimi

Yok cnm bişey allaha Şükür. Dun kp ile kaynanaya tel de kızdım bronsit ve agir grip kayinpeder kac gündür ariyolar özledik fatihi gelin yada biz gelelim en son run dedim kaynanaya dedim k.p duzelmeden gelemeyiz iylessin geliriz oda babana veriyim dedi verdi tel gribim gecti bronşit im diyo dedim oda bulaşıcı e biz fatihi ozledik yapacak bisey yok iyice iyiles görüşürüz. .bozuldu sanırım bozuldu rsa bozulsun onun demesi lazm hastayim bulasmasin

Yok cnm bişey allaha Şükür. Dun kp ile kaynanaya tel de kızdım bronsit ve agir grip kayinpeder kac gündür ariyolar özledik fatihi gelin yada biz gelelim en son run dedim kaynanaya dedim k.p duzelmeden gelemeyiz iylessin geliriz oda babana veriyim dedi verdi tel gribim gecti bronşit im diyo dedim oda bulaşıcı e biz fatihi ozledik yapacak bisey yok iyice iyiles görüşürüz. .bozuldu sanırım bozuldu rsa bozulsun onun demesi lazm hastayim bulasmasin

Ay ne kadar dusuncesizlik gorende derki cok duskunler torunlarina ki oyle olsalar gercekten disunurler olmazler ozlemlerinden sabretsin hastalik bu koca adam dayanmiyo coxuk nasil dayansin sanki gelmesinler biz ustlwrine titriyoruz onlarin yaptigina bak bende 2 gun once sinir oldum kaynanaya dellwnmis hepimize laf soyluyomus yetmiyo babalarimiza kufuretmis dellendim bende saydim dengesiz biz ne yaptik dedim bana de hadi sinirle der susarim sen kimsin babama laf ediyosun yerini bil dedim pislik:47:

Ay ne kadar dusuncesizlik gorende derki cok duskunler torunlarina ki oyle olsalar gercekten disunurler olmazler ozlemlerinden sabretsin hastalik bu koca adam dayanmiyo coxuk nasil dayansin sanki gelmesinler biz ustlwrine titriyoruz onlarin yaptigina bak bende 2 gun once sinir oldum kaynanaya dellwnmis hepimize laf soyluyomus yetmiyo babalarimiza kufuretmis dellendim bende saydim dengesiz biz ne yaptik dedim bana de hadi sinirle der susarim sen kimsin babama laf ediyosun yerini bil dedim pislik:47:

aynen tatlım çok düşkünlerde sade sevme kısmında hasta olsa kim ceker oğlumun nazını kim üzülürtabiki ben:(

senin k.annede tam dengesizmiş küfür nedemek ya kim oluyorki hepsi böyleler kendilerini ne kadarda küçültüyorlar gözümüzde:20::20:bide büyükler saygı beklerler:16:ne demişkibabana merak ettim:26:

saat kaç oldu anca mutfak topladım ve kahve içiyorum bir sürü iş var yarın eltime gidebilirim yazık yemek yapamıyormus gidip yemegini yapayım birde hamile ya izinde suan çalışıyor birkaçgüngetireyim bizde bakayım diye düşündüm esime diyim one der en azından kızı fatihle oynuyor bende yemek yaparım işyaparım oda dinlensin:49:

aynen tatlım çok düşkünlerde sade sevme kısmında hasta olsa kim ceker oğlumun nazını kim üzülürtabiki ben:(

senin k.annede tam dengesizmiş küfür nedemek ya kim oluyorki hepsi böyleler kendilerini ne kadarda küçültüyorlar gözümüzde:20::20:bide büyükler saygı beklerler:16:ne demişkibabana merak ettim:26:
Babalarinin agzina demis hadsiz bendekiler gelin degil benim p....lerim kari kulu demis laflara bakarmisin gelde sus bunlara salak kadin kaynana gormemisiz bundan sonra evine gitmiucekmisiz ogullarini istiyomus dedim seve seve merakli degilim yuzunuze ama oglunda gelwmez ben nereyw o oraya oh catlasin zaten bu sene babamlarin senesi dedim siz bu sene yoksunuz dedim gerzekali
saat kaç oldu anca mutfak topladım ve kahve içiyorum bir sürü iş var yarın eltime gidebilirim
yazık yemek yapamıyormus gidip yemegini yapayım birde hamile ya izinde suan çalışıyor birkaçgüngetireyim bizde bakayım diye düşündüm esime diyim one der en azından kızı fatihle oynuyor bende yemek yaparım işyaparım oda dinlensin:49:

Bende bulasik yikadim supurge to yaptim alisveris yapti esim yerlestirdim simdi alisime aksam yemegi ve bize yemwk yapicam moonum biiyoki hic cok iyi dusunmussun ama karsindakiler anlasa keske her zaman anlasalar ama sen yap Allah bilsin sevaptie zordur bulanti cocuguda varmis bu arada cinsiyeti bellimi :26:

Babalarinin agzina demis hadsiz bendekiler gelin degil benim p....lerim kari kulu demis laflara bakarmisin gelde sus bunlara salak kadin kaynana gormemisiz bundan sonra evine gitmiucekmisiz ogullarini istiyomus dedim seve seve merakli degilim yuzunuze ama oglunda gelwmez ben nereyw o oraya oh catlasin zaten bu sene babamlarin senesi dedim siz bu sene yoksunuz dedim gerzekali

T
Bende bulasik yikadim supurge to yaptim alisveris yapti esim yerlestirdim simdi alisime aksam yemegi ve bize yemwk yapicam moonum biiyoki hic cok iyi dusunmussun ama karsindakiler anlasa keske her zaman anlasalar ama sen yap Allah bilsin sevaptie zordur bulanti cocuguda varmis bu arada cinsiyeti bellimi :26:

Yok bacim alik bilmezse halik bilsin ben gwbelikte hic yardim gormedim zor du. Daha belli degil ikisininkide biri 5 aylik merdeyse digeri 4 belli değil mis ben 3 aylikken dedim cinsiyeti bunlarinki göstermiyor mus:1:yada gorduler soylemiyorlar:23:

Slm kizlar ne vqt ne yokk
Oyku uyuyoken slmimi vereyim disi cok fena ben cikaydi dun ilk defa gece calpol vetdim rahat uyudu kr em kesmiyo cesme gibi agzi e hergun calpolmu dayicam beveye cabuk ciksq yaa

Ekifimsenbwni yankis anlamissin gelmem demefimki bi sure girmeyince netten soguyom dedim ne face ne baska busiye girmedim sizi yalniz birakirmiyim oyku disten cok huxuesuz vakit bulamiyodumki bide kalabaliga alıştı
Kardsim gideli baba sqrdi teli elime alamıyorum ki saldırıyor gemen sipa;)
Dün beni deli etti ne uyudu ne etti vallaha tokatida yedi yumusak vurdum amq cok üzüldüm sonrasi ndq:43:

Yok bacim alik bilmezse halik bilsin ben gwbelikte hic yardim gormedim zor du. Daha belli degil ikisininkide biri 5 aylik merdeyse digeri 4 belli değil mis ben 3 aylikken dedim cinsiyeti bunlarinki göstermiyor mus:1:yada gorduler soylemiyorlar:23:
Eheee kesin bellidir dwmiyolardir moonum cok guveniyodu kendine hasbam bana da haber et cinsiyetleri aciklaninca
Slm kizlar ne vqt ne yokk
Oyku uyuyoken slmimi vereyim disi cok fena ben cikaydi dun ilk defa gece calpol vetdim rahat uyudu kr em kesmiyo cesme gibi agzi e hergun calpolmu dayicam beveye cabuk ciksq yaa

Ekifimsenbwni yankis anlamissin gelmem demefimki bi sure girmeyince netten soguyom dedim ne face ne baska busiye girmedim sizi yalniz birakirmiyim oyku disten cok huxuesuz vakit bulamiyodumki bide kalabaliga alıştı
Kardsim gideli baba sqrdi teli elime alamıyorum ki saldırıyor gemen sipa;)
Dün beni deli etti ne uyudu ne etti vallaha tokatida yedi yumusak vurdum amq cok üzüldüm sonrasi ndq:43:

Kuzum benim sen anlattikca alisle yasadiklarim geliyo aklima melisam ki son 3 gundur yine yasiyoruz dizene girmisti aciktikca kalkiyodu sutunu icip uyiyodu hemen simdi delidana fibi fir donuyo yatakda gecen gece uykusuzumki mizmizlandi sutunu verdim diyorum bunda bir gariplik var emme sesi gelmiyo meger cocugun kulagina dayamisim biberonu elimle agzini yokluyorum karanlik gece lambasi yakamiyorum uyaninca onu gorunce istiyo b3nde elimle agzini bulup veriyorum agzi diye kulaginin deligini tutmusum artik fitti gitmedi bilmiyorum vallaha melisam bende alise surup veriyorum yaterken cok huysuzsa bazen o bile fayda etmiyo ben yanlis anlamisim melisam bizden diue anladim kusuruma bakma kuzum ne olur ayrilmada bizden vallaha ben sizi cok seviyo ve ozluyorum:17:

Back