Herkese selamlar bense bugun eltime gidiyorum b.duzune bakalim fatihe salanan at bulursam alicam cok seviyo
Melisam zor dis olayi bizimkide gece kac kere emmeye kalkıyor kopek disleri yakinda patlar
Elifim sende dikkat et cocugun kulağına mi dayadin sütüçok güldüm. .
Kiz soylemiyolar cinsiyeti bende merak ediyorum söylerim soylerlerse
Anladim canim seninde kosturman baslar canim ama sevabida yeter kuzumKalmam cnm dönüşte onlari getitiriz
Elifcik allahtqn kulağa nin del
ugine dqyadin baskabiyere degil
Gece lambasinda uyumutomu kuzum
Bizim odada hem gece lambası hemde hoparlör un isigi yaniyo oda gece lambasi gibi
Sen odayi ayirmadin daha demi moonum sen ayirdinmi kacinci ay yaptin
Benim uykum agirlasti bir a korkumdan ayiramiyorum biraz arastirdim kini doktorlar 6 kimi leri 12. Ay uygun diyoo
Ilk slm bendn olsun kimse cikler gelmemis daha
Oyku cok mizmiz ishali yokta canima okuyo mizmoz uyuyamiyo adam gibi yatirdim bakalim kax dakka uyucak annesine acisada bi saat uyusa eşşek kafalim
Melisam dun yazamadim kuzum vallaha yaptiklarimi bi bilsen alisi uyuttum hemen yemek yedik bulasik alis uyandi onu yedie esim girti pc acamiyorum Aten sonra spor yaptim 1 saat yorgunlugum azmis gibi suan kimildayamiyorum yorgunluktan melisam bizim tayin isin Bilmiyorum ama tahmininen cikarsa eger haziranda ginderecekler ama onun oncesinde belli olur gitmek hazirana kalir tabi gidebilirsek pehhhNaberr elifimm canim cikti cqmasir bitti asıl acak
Sizin tqyin hangi ay belli olur kuzim
Alis nasil
Bu çocuk uykuyu hic alamiyo bi canasir astim bi bardao cay ictim tqmam iste
Apartman degil sanki gebelev bıktım ya surdan bi kurtulwydik
Herkese selamlar
Elifim alişin doğum günü bugün kocaman oldu maşallah oglumuza rabbim ona guzel hayirli bol kismetli bir ömür nasip etsin hep mutlu olun hep mutlu olsun
İyiki doğdun paşa
Sagolsin moonum tsk ederim rabbim cumlemizin evladini korusun acilarini yasatmasin Amin cok zor olsada annelik cok guzel boyle bir mucizeye sahip olmak cok guzel verene kurban olurum oglusum benim gunumu cok guzel gecti cok yoruldum hazirliklar kuaforw gittim fon makyaj kas yaptirdim kostur eve geldim suslemeler alisi giydirmek ve zapdetmek guc oldu sualere pastalara daldi ustu basi cikolata oldu iyide oldu onun gunu dans ettk oyun oynnadik xok guzeldi resim ekliycem albume ama yarin pcden ins simdi yatiyorum ayaklarim yukari diktim fenayim
Amiñ cnm.ohhh ne güzel .resimleri beklerim tatlım
Bir eltimin bebisi 16. Haftada dr kiza benzetmis öteki ninki gostermiyormus .hadi hayırlısı artik erkek isteyen soylwmiyor daha belli degil diyor 5 ayi geciyor yada gördü dr söyledi bize söylemiyor
Slm kızlar
Alisimin d.gunu kutlar nanaklatindan poposundan ısırık alirim :)
Yerom ben onu ta elifim daha da n gbi je cabuk geciyo zamann vallahi burublarimiDan gelaede biz cqbuk buyuyo bebekliktwn coxukluga geciyo diye cok üzülüyoruz esimle
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?