Hamilelik yolunda hep birlikte ilerleyelim..

Bazi gunlet gunler gidiyorum cnm fatihin peşinde kosmaktan giremiyorum cogunlukla elime teli alinca istiyor izin vermiyo alo yapicakmis aliyo kaciyo telisen nasilsin alis nasıl

Anladim canim alide oyle bende giremiyorum uyanikken pc mumkun degil esimde gunduzcu eevdedegil twl yok aksamlari twl elimde iste alis ne yapsin huysuz dis yine gece uuku yok gunduz durek yok bitiriyo beni sagolsun moonum bende ayni devam iiste yorgunluga alismin dogum gunu geliyo netten bakiyorim neler yapabilirim diye akliniza gelwn olursa yazin emi

evet az kaldı alişin d.gunune kalabalik mi olcaksiniz cnm nasil bişey yapcsksiniz

Günaydın canlarr nasılsınız bakiyim
Saat 7 de kalktik be ne var sanki 9 olsaa
Offf bugun banyo gunu oyku hanimin
Dofalgaz size kac geldi kızlar 250 kusur geldi yaa bu ay abartmisiz yada zammi oldu nee

evet az kaldı alişin d.gunune kalabalik mi olcaksiniz cnm nasil bişey yapcsksiniz
canım hesabımızda biz bizeyiz ama eltimler gelmezse bilmiyorum bakalaım ama bizbizeyiz büyük ihtimalle:26::26::26:
Günaydın canlarr nasılsınız bakiyim
Saat 7 de kalktik be ne var sanki 9 olsaa
Offf bugun banyo gunu oyku hanimin
Dofalgaz size kac geldi kızlar 250 kusur geldi yaa bu ay abartmisiz yada zammi oldu nee

günaydın melisam nasıl olayım siirli alş yüzünden çayıma daldı onu tutayım derken elimdeki tabağı döktüm derken birdedaha üstüme çıldırttı kızdım uyuydu sıpa iki lokmayı helal etmiyo eşşek yaa melisam bizimde 300 geldi aslında biz daha çok bekliyoduk ama gündüzleri kıstık sıcaklarda sanırım o nedenle geceleri sürekli 60da gndüzleride 50 de:26:

canım sıze ıyı bıle gelmıs ben gece 20 dereceye getiriyorum slonun termometresini sabaha karsı yanıyo bıtek 55 ıde gecirmiyorum ayarında
senınkı ustunu ortturmedigi için sen mecbur ole yakıyon tabi, e sız terlemıyonuzmu kuzum ya ben gece ter içinde kalkıyorum cok kısıkta yaktıgımız halde:26::26:

kızlar ben yanlısmı yapıyorum yemek sırasıını
sabah emziriyorum sonra kahvaltı yatırıyorum kalkınca meyve sonra emme yine yatıs
sonra corba yogurt ve emmeyle isi bitiriyorum gecede muhallebi emme sayısı azmı oluyo sızce.
elifim benım tek goguste gıttı gıdecek cok ama cok az bi iki damla sut geliyo onu emmmek ıstemıyo uzun suredir zaten sol gogus daha cok geliyodu sag cok azdı ama vardı biraz dun pompalayım dedim yarım saatte bi yudum geldi bitti.
napmam gerekşyo bilmiyorum tadına baktım kotu degil yanı

hava gunluk dguneslik yaa bız evdeyiz ogff ya iki uc gun ustuste cıktık bugun banyo yaptırcam mınnosu kombiyi yuksekte yaktım uyanıop corb içirecem sonra banyo
sınmdi sahılde olmak vardı sahılde cay yudumlamak ama yalnız oykusuz:))

aynen melisam üstüü örte 50 55 iyide örtmüyo dana ne yapayım ben terlemiyorum çıplak yani askılıyla şortla yatıyorum eşim çok terliyo ama mecbur ya odanı ayır git kapını aç yat yada dayan diyorum hasta edemem ne yapayım
melisam bence gayet iyi emmesinin azalmasının nedeni sütün azdır ememk istmeiyodur alide öyle yaptı işte emmek istedi ama süt gelmeyince bırakırdı seninde tek göğüse düşücek bak bir yerden sonra ne yaparsan yap artmıyo malsef ama insan çok üzülüyo yaa ben hala canım yanıyo birde o dönem kesmiştim yememden mooum demişti ama malesef giden gitti

ahhahh melisam aynen eskiden bebeklileri görünce heveslnirdim şimdi bende yalnız sinemaya gitmek düğün dernek zlemk istiyorum ama malesef şimdide alişimi görenler seviyo bakıyo bakmayın diyorum içimden şka şaka verene ölürüm şükürler olsun danamı yerim ben yaaa

Selam kizlarrrrrrr

Ah kiz bebisleri birakip kafa dinlemekmi hicte oyle olmuyor insanin aklı kaliyooo.

Melisam iyi dukkan allaha sukur

Allah sağlık versin bebislerede buyucekler sonra kardesleri olcak onlar buyucez kisaca 4-5 yil dinlenme yok bize annelik bu olsa gerek

Hehe istemem diyenden korkcaksin

Iyi aksamlar sabah qblam babaanne m geldi alışveriş e gittik esimede heduye aldim d.gunu icin iyu oldu
Bugun nde tatli bi kostuemacayla gecti gun
Gezdim ya evde yimek yokkk valkahi bugun tatil bana pilic kizartma iatedim esimdende oykuye vorba yedirmek zati basli başına bi is yedircem birazdann
Sizler Nasılsıniz kizkar

Iyi aksamlar melisam oh gezdiniz hee sogukmuydu disari gunesliydi ama nasildir bilmiyorum ne zaman esinin dogum gunu kutlamami var pasta varmi pasta gelemmi hediye olarak alisi veremmiaman bugunde yapma melisam bosver yeyin dissrdan ohh afiywt olsun ben yiyemiyorum siz yeyin 4 gundur rejimdeyim ben 1.5 kilo gitti dahada gitti aslindada regli donemi ve igtiyaca cikamama tartiya yansiyo hedefimiz 5 yada 4 kiloydu bakalim cumartesi gosterecek artikin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…