Herkese selamlar
Iyi pazar lar bizimde uyku düzeni mahvoldu yatili misafir vardi fatih onla r yatmayinca yatmadi 2-3 u buldu gece yatmasi nasıl duzene girer bilmem
günaydın canlar nasılsınız
Günaydın sekercimmmmmmm
Bi gunaydindq bendn olsun
Elifim bence iyi olmus gunduzcu olmasi gceci oldu diye uzuluyodunn
Moonumm eski uyuttigun saatte israrli bi sekilde devam et duzelir uykusu bazen oykude ole yapiyo sekiz gibi yatma faaliyet lerine basliyoruz hergunn
Iyi akşamlar canim m nasılsın
He ya eşler cwlismasafa yardimci olsalar hep wma paralar nerden gelir bilemem
Rica ederim canim ins rabbim kimseninnkucagini bos birakmasin isteyen herkese nasip etsin gonlune gore hayirlisi olsun canim AMINtesekkur ederım arkadasım ınsalllah bende tez zamanda gebe kalırım Rabbim yardımcımız olsun leepten sonra yara gecmişmidir acaba offffffffffffffffffff kafayı yıyecem 2 ay nasıl bekleyecem
estagfurullah melisma ne kusuru olsun önemli değil kuzum aynen bende isyanlardayım bazen çok bunalıyorum yetişemiyorum hani diyorum uyuduğunda bitreyim korkumdan mkımıldmaıyorumki ses olmasın e uyanıkkende yaptırmıyo ben topluyorum o gözleri havluları çamşırları heryeri boşaltıyo ev yemek çocuk ayyy nefes almak lazım ama bu havdada çok zor işte öğrenir annesi öğrenir dur daha yeni öğrensin hoplarda zıplardaGünaydın canim d n aksam oyku uyandi yakışır ken kusura bakma
Isyanlardayim vallahi yok ta ben bu isi beceremiyorum hem bebek hem evv yemek ulen erkek olmak varmis yaa
Gotumu yere koyamiyorumm bugunde ben suru is beni bkliyo yemek yok ev isinin bi kismi var bulasik mak bosalacakk bosaltamiyirum ses oluyo diye hanim efendiyi tarim saatten once uyandirmayimm
Hepdi boşta bu cocuk yemiyor deki ediyor beni
Hopbakasini kurduk hosuna gitti minnosumun vok yapamiyo ya yavastan öğreniyor iste cok komik gözüküyor ama uc kere zıpliyo sonra duruyor yorulur daga cok uyur diye umit ediyirum bi adqm gibi ziplasa
Disi disi bi ciksa
Iyice coştu aksamlari cok k huysuz oluyo dun meneyide cok k zor aldi aksam uyumadan jelinden sürüyorum baska neler yapabilirum kslar
Sertlesmis cabimdisler gözüküyor iyice yanasmis
Bugun cok zor bi gundur birdeki uykusunukacirdi ve ben kadar icunden bi canavar ciktu resmeniki saattede çorbası ni icti bitmedi bile
Bewte uyuttum agkaya ağlaya uyufu artık iki cesit yemek offfff yenice oturdum
Of offff malt icecegi icti sut arttırmak ivin alkolsuz bira gubi biri benu caroti yaaa yadw iyku çarpti bilmiyorum artik
Herkese selamlar
Melisam allah kolaylik versin dişler zor hoppalanizida gule gule kullanın
A.s moonum nasilsin nerelerdesin gorunmuyosun artik dukkandamisin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?