slm fıstıklar kimsecikler yok sanırım gündüz girerim tekrar öpüldünüz şekerleerrrr
Iyi aksamlar melisam oh gezdiniz hee sogukmuydu disari gunesliydi ama nasildir bilmiyorum ne zaman esinin dogum gunu kutlamami var pasta varmi pasta gelemmi hediye olarak alisi veremmiaman bugunde yapma melisam bosver yeyin dissrdan ohh afiywt olsun ben yiyemiyorum siz yeyin 4 gundur rejimdeyim ben 1.5 kilo gitti dahada gitti aslindada regli donemi ve igtiyaca cikamama tartiya yansiyo hedefimiz 5 yada 4 kiloydu bakalim cumartesi gosterecek artikin
Aferin kuzuma gitsin kilolat bakalim
Benim gobek cok buyudu ys biraz fikkat etmem lazim emzirme mim son aylari sanirin kedilecek gibi yakinda firsati degerlendurip azcij az yeyimki kiloda gitsin rejim degilde sutu etkiler donucta tatliyi birakmak ekmegi azaltmaktan bahsediyorum
Melisam en kararliyim ins eski halime donucem ama rwgli donmemim sislik cok sancim var sende emzirme bitince dikkat edersin az var zaten sen zayifsin dert etme kuzum oykucuk nasil sen nasilsin esine ne aldin bakem
Ahh melisam ahh o istah yokmu o istah bendede cok ama bu bes gunde tuttum birde 5 gundur bir komma ekmek surmedim agzima bakalim bende bugjn regli oldum bu hhaftaara vericem diger pazartesi basliycam 33 hafta birakmadan haftada 3 desen 3 haftada 9 kilo veririm ins 8 de burdan verdim ohh valkaha bir gorsem o gunleriolurmu kuzum gıfdıgım ıyıce ındı assagı göbek desen abaaaaaaaaaaaa o gordugun resimde zayıftım kuzum ya sımdı fenayım vallahı cıkolatayı bi kessem o zaten sut yapmaz ekmekde ole ama maassallah acayıp tuketıyorum
dun yaTMADAN ONCE EKMEK ARASI YEDİM DUUSUN.
BEN ADET OLMADI YA YINEMI BASLADI DUZENSIZLIK NE YINE PEMBE Bİ ASKINTI GELDİ TAMAM SONRA BİŞİ GELMEDİ
YA SAAT ALCAKTIMDA OYKU HANIM RAHAT ABKTIRMADIKI HIZLICA GOMLEK BVE KAZAK ALDIM CIKTIM DUKKANI ADAM GİBİ GEZEMEDİM 5 DAKKDA KARAR VERDİM CIKTIM ISTE
ALLAHTAN GOMLEGİ BEGENDİ KAZAGIDA DEGİŞTİRCEZ ISTE
BUGUNDE PAZARA GİTTİK AMA BENNIM CADI arabada durmak ıstemıyo kıyameti kopardı sona dogru bi kızdım yolda essek ya elimi ayagıma dolandırıyo essek kafalı
bu arada kevser ugramıyomu hiöç gormuyorum ya
Merhaba kizlar bugün oglum ogle uykusuna yatmadi meger uyudumu ne iyi oluyomus birsaat dinleniuodum.bugun yoruldumcok hava guzel diye disari ciktik yuruttum pasami iyi oldu disarsa yurumeyi cok seviyo sipa.
Bu arada kalabalik yerlere cok cikmayin salgin var
Gunaydinn kizlar sancim varrrrrrrrrrrr
Kormustur melisam kuzum kalabalik bagiranlar falan yavrum dayan dayan subat mart da ciktimi hergun gezersin artikin aynen melisam o kadar az uyuyokarki o arada yaymayi uyumayi dusunemiyosun isler gucler isteGünaydın canim
Oyku arabadinda duruyor da cabuk sıkılıyor essek alisveris merkezkerinde daha cok duruyo dyn pazar kalabalık ti sıkıldı sanırım
Dun gece cok fenaydi uykusuzumm
Oyku uyuyoken yapmıyorum dq bwnde bi alemi m ya kqgve içip is yqpna derdibdyim offf ya bosveremiyirum vi işleri
Moobum benim genelde ole oluti iste yarim saat uykuda hic yetniyo inan su bebeler bi adqm gibi uyusaa
Evet ya salgin yuzubden dusati cikamiyirum metrivuse falan binemiyiruz oyjucujte iyi uyuyidu onda gecse hwmen ya gittikce kotuye gidiyor
Merhaba arkadaşlar
Elifim öğlen birkez yatar 1-2 saat ancak uyur uyumasa dengesi sasiyo mizmiz oluyor
Kormustur melisam kuzum kalabalik bagiranlar falan yavrum dayan dayan subat mart da ciktimi hergun gezersin artikin aynen melisam o kadar az uyuyokarki o arada yaymayi uyumayi dusunemiyosun isler gucler iste
Merhaba moonum alisde 2 saatte bir uyurdu simdi 4 saatte uyuyo yani sabah 11.30 da uyuyuo 12denkalkiyo 4 de yatiyo 5 de kalkiyo birde geceye twke duserse yandim anam olduruyo beni birde surwkli camdan bakmak istiyo acipda parka sesleniyo yavrum sikiliyo demekki
Oglen birkere yatir cnm belki gece daha az kalkarbenimkide sıkılıyor kapiya gidip bağırıyor alisik hergun gezmeye bugunde cikaricam hava güzel dukkana gideriz yeni seyler almis essim onlara bakalım .
Melisa kiz senin yazdiklarini anlamak icin iki uc kez okuyom
Begen butonu kalkmış bide isimlerin altina yesil kart gibi ışık var:26:
Biz çıktık dışarı havA Aldik eve geldikrahatladık.dizi izliyoruz fatih Pasala hic durmuyoki ne izledigimizide anlamiyoruz
Oh iui etmissiniz moonum alude oyle ne izledigimizi Bilmuyiruz tvnin yanindan gidiyo kapatiyo surekli
Bocukler ne olcak .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?