• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hamilelik yolunda hep birlikte ilerleyelim..

Gunaydin canlar esim yarim gun izinli yine uyusturucu almislar komiser izin vermis bende kahvalti hazirliyorum ogleden sonra ancak gelebilirim sil supur camasir bulasigim var alisimin yemeklerini uaptumda ha birde bizim yemek tabi esim ginduze gecti alis canima okur artik gorurjrz

Herkese selamlar

Iyi pazar lar bizimde uyku düzeni mahvoldu yatili misafir vardi fatih onla r yatmayinca yatmadi 2-3 u buldu gece yatmasi nasıl duzene girer bilmem

Herkese selamlar

Iyi pazar lar bizimde uyku düzeni mahvoldu yatili misafir vardi fatih onla r yatmayinca yatmadi 2-3 u buldu gece yatmasi nasıl duzene girer bilmem

A.S moonum alişde o gün akşam çok yuyudu haliyle yatma saati 23.30 buldu bir günle farketti dünde o saatte uyudu o saate kadar salaldık ama o saat omadan uyumadı sıpa bilmiyorum nasıl sokarız üstelik 5.5 saat uykusuz ayakta kaldı

Bi gunaydindq bendn olsun
Elifim bence iyi olmus gunduzcu olmasi gceci oldu diye uzuluyodunn
Moonumm eski uyuttigun saatte israrli bi sekilde devam et duzelir uykusu bazen oykude ole yapiyo sekiz gibi yatma faaliyet lerine basliyoruz hergunn

Günaydın sekercimmmmmmm
:38::38::38::38::38::38::38::38::38::38::38:
Bi gunaydindq bendn olsun
Elifim bence iyi olmus gunduzcu olmasi gceci oldu diye uzuluyodunn
Moonumm eski uyuttigun saatte israrli bi sekilde devam et duzelir uykusu bazen oykude ole yapiyo sekiz gibi yatma faaliyet lerine basliyoruz hergunn

melisam gündüzde daha iyi tabiki ama ikiside zor aslında evde ooldukça ali sürekli eşimde işime rahat bakıyorum koltukklara tırmanıyo desteksiz bacağını atıyo hop üstünde tv sehpasına öyle heryeri açıyo döküyıo işimemi bakayım onamı yoruyo kalktık aklkalı daha yeni, uyudu sıpa eşim hiç çalışmasa ne olur sanki demi:27::27::27::27:

Iyi akşamlar canim m nasılsın
He ya eşler cwlismasafa yardimci olsalar hep wma paralar nerden gelir bilemem:37:

Iyi aksamlar melisam nasilim acim halsizim gozumun onunde ketcapli cubuk makarnalar ucusuyo alisi uyittum karadayiyi izliyoruz sen nasilsin kuzum nasil istahi nasil calismasi lar parayida versin devlet baba ne olmus sevaptirrr

tesekkur ederım arkadasım ınsalllah bende tez zamanda gebe kalırım Rabbim yardımcımız olsun leepten sonra yara gecmişmidir acaba offffffffffffffffffff kafayı yıyecem 2 ay nasıl bekleyecem:43:

tesekkur ederım arkadasım ınsalllah bende tez zamanda gebe kalırım Rabbim yardımcımız olsun leepten sonra yara gecmişmidir acaba offffffffffffffffffff kafayı yıyecem 2 ay nasıl bekleyecem:43:
Rica ederim canim ins rabbim kimseninnkucagini bos birakmasin isteyen herkese nasip etsin gonlune gore hayirlisi olsun canim AMIN

Günaydın canim d n aksam oyku uyandi yakışır ken kusura bakma
Isyanlardayim vallahi yok ta ben bu isi beceremiyorum hem bebek hem evv yemek ulen erkek olmak varmis yaa
Gotumu yere koyamiyorumm bugunde ben suru is beni bkliyo yemek yok ev isinin bi kismi var bulasik mak bosalacakk bosaltamiyirum ses oluyo diye hanim efendiyi tarim saatten once uyandirmayimm
Hepdi boşta bu cocuk yemiyor deki ediyor beni
Hopbakasini kurduk hosuna gitti minnosumun vok yapamiyo ya yavastan öğreniyor iste cok komik gözüküyor ama uc kere zıpliyo sonra duruyor yorulur daga cok uyur diye umit ediyirum bi adqm gibi ziplasa:16:

Disi disi bi ciksa
Iyice coştu aksamlari cok k huysuz oluyo dun meneyide cok k zor aldi aksam uyumadan jelinden sürüyorum baska neler yapabilirum kslar

Günaydın canim d n aksam oyku uyandi yakışır ken kusura bakma
Isyanlardayim vallahi yok ta ben bu isi beceremiyorum hem bebek hem evv yemek ulen erkek olmak varmis yaa
Gotumu yere koyamiyorumm bugunde ben suru is beni bkliyo yemek yok ev isinin bi kismi var bulasik mak bosalacakk bosaltamiyirum ses oluyo diye hanim efendiyi tarim saatten once uyandirmayimm
Hepdi boşta bu cocuk yemiyor deki ediyor beni
Hopbakasini kurduk hosuna gitti minnosumun vok yapamiyo ya yavastan öğreniyor iste cok komik gözüküyor ama uc kere zıpliyo sonra duruyor yorulur daga cok uyur diye umit ediyirum bi adqm gibi ziplasa:16:
estagfurullah melisma ne kusuru olsun önemli değil kuzum aynen bende isyanlardayım bazen çok bunalıyorum yetişemiyorum hani diyorum uyuduğunda bitreyim korkumdan mkımıldmaıyorumki ses olmasın e uyanıkkende yaptırmıyo ben topluyorum o gözleri havluları çamşırları heryeri boşaltıyo ev yemek çocuk ayyy nefes almak lazım ama bu havdada çok zor işte öğrenir annesi öğrenir dur daha yeni öğrensin hoplarda zıplarda :16::16::16::16::16:
Disi disi bi ciksa
Iyice coştu aksamlari cok k huysuz oluyo dun meneyide cok k zor aldi aksam uyumadan jelinden sürüyorum baska neler yapabilirum kslar

ah o dişler öyle kolay cıksa daha ne isteriz melisam jelden başka birşey yok cok zorlarsa şurup ver balım sertleşme varmı damaklarda melisam

Sertlesmis cabimdisler gözüküyor iyice yanasmis
Bugun cok zor bi gundur birdeki uykusunukacirdi ve ben kadar icunden bi canavar ciktu resmeniki saattede çorbası ni icti bitmedi bile
Bewte uyuttum agkaya ağlaya uyufu artık iki cesit yemek offfff yenice oturdum
Of offff malt icecegi icti sut arttırmak ivin alkolsuz bira gubi biri benu caroti yaaa yadw iyku çarpti bilmiyorum artik:1:

Sertlesmis cabimdisler gözüküyor iyice yanasmis
Bugun cok zor bi gundur birdeki uykusunukacirdi ve ben kadar icunden bi canavar ciktu resmeniki saattede çorbası ni icti bitmedi bile
Bewte uyuttum agkaya ağlaya uyufu artık iki cesit yemek offfff yenice oturdum
Of offff malt icecegi icti sut arttırmak ivin alkolsuz bira gubi biri benu caroti yaaa yadw iyku çarpti bilmiyorum artik:1:

Allah sabir versin melisam cikana kadar zorlar baya ins rahatlar ciktiktan sonra alisde istahsiz 2 gundur sol tarafin azininkenarindaki cikiyo yara gibi beyaz bir tarafi kirmizi elini cekmiyo kuzum bidrde cok huysuz gecede uyumadi 2 kalktik 3 de yattik oy oyy malt icecegini ben icememistim meisam yaa iyyyyy fena birsey

Herkese selamlar

Melisam allah kolaylik versin dişler zor hoppalanizida gule gule kullanın

A.s moonum nasilsin nerelerdesin gorunmuyosun artik dukkandamisin

Bazi gunlet gunler gidiyorum cnm fatihin peşinde kosmaktan giremiyorum cogunlukla elime teli alinca istiyor izin vermiyo alo yapicakmis aliyo kaciyo teli:55:sen nasilsin alis nasıl:16:

Back