• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hamilelik yolunda hep birlikte ilerleyelim..

Mrb kızlar kandiliniz mübarek olsun.. ne dileginiz varsa Rabbim kabul etsin.. bütün hastalara şifa dertli kullara deva. Borcu olanlara edalar nasip etsin Rabbim...

Peygamber efendimizin doğum günü bugün kutlu olsun.butun zor durumda ki insanlarin rabbim yardimcisi olsun tum hastalara sifalar versin topikce tum hayalleriniz gercek olsun inşallah. :16:
Aminn moonum rabbim cumlemizin canina saglik evune hayayina huzur mutluluk nasip etsin kandiliniz mubarek olsun
Mrb kızlar kandiliniz mübarek olsun.. ne dileginiz varsa Rabbim kabul etsin.. bütün hastalara şifa dertli kullara deva. Borcu olanlara edalar nasip etsin Rabbim...
Mrb oflum sagolasin canim seninde kandilin mubarek olsun rabbim can sagligi versin tum dualarjmizi kabul etsin Aminnnnnn

Herkese iyi pazarlar kandiliniz mubarek olsun rabbim dualarimizi kabul etsin ins aminnnnn

Bwn geldim ya durmucam o kadar yorgunum ki sabwhladik oykuyle ben 3.30 a kadar sonra esime sattim 7 dede kalktik:47:
Uyusada adam gibi bende yatsam grip burnu dokuyo sumukle nedes alamiyo habirw uyandi cok kotuydu

Gecmis olsun melisam hastami oldu canim yaaa cikarma melisam disari sen git isini yap birak kaynanana istemeyerekde olsa en azindan soguk almamis olur havalar sicak kac gundur ama iste bebejlere gore degil hemen aliveriyolar bir yerden kiyamam ben kuzuma yaa bi yaz geleydide rahatlardi minnosum:26:

Selamlar herkese

Ben Fatih'ten dolayı gelemiyorum iki gündür oructum yemekti suydu buydu derken zaman geçti nete girme firsati olmadi

Sizlerde ne var ne yok :54:)

Bende bakiyorum kimseler olmayinca melisam yazasimda gelmiyo surekli acigim telden girdigim icin ama kimse yok yazan olursa yaziyorum nasil oldu oukum canim :26:moonum Allah kabul etsin borclarimu tutuyosun bende niyetlenmistim ama hepsi kaldi hix tutamadim

Bende bakiyorum kimseler olmayinca melisam yazasimda gelmiyo surekli acigim telden girdigim icin ama kimse yok yazan olursa yaziyorum nasil oldu oukum canim :26:moonum Allah kabul etsin borclarimu tutuyosun bende niyetlenmistim ama hepsi kaldi hix tutamadim

Evet cnm kandil diye kaza borcum var diye tuttum daha çok borc var:ssz:

Evet cnm kandil diye kaza borcum var diye tuttum daha çok borc var:ssz:

Aynen canim borc cok ama tutan yok niyetlendim ben ama aliyle cok zir geldi altibucukda kalktik bu sabah kac gundur oyleyiz gece uyuma gunduz kostufr guvenemedim kendime:26:

Nerdesiniz kizlar yaa artik ne bi gunaydiniz nede slmniz var sabahtan beri bekliyorum kimse gelmedi :19:

Selamlar canlar ben sabah gelemiyorum kuzum fatih gec yatiyo gec kalkiyom:38:kahvalti sonra biraz oyun derken yatiroyom onu corba yap derken aha bu saat oldu girdim bi ara yazamadım sen ne yapiyon nasilsin alisim nasil dogum gunune az kaldi maşallah kocaman oldu ya allah tum yavrulari korusun

Selamlar canlar ben sabah gelemiyorum kuzum fatih gec yatiyo gec kalkiyom:38:kahvalti sonra biraz oyun derken yatiroyom onu corba yap derken aha bu saat oldu girdim bi ara yazamadım sen ne yapiyon nasilsin alisim nasil dogum gunune az kaldi maşallah kocaman oldu ya allah tum yavrulari korusun

A.s moonum vakit kalmiyo haklisin kosturmalar aksami buluyi canim evet alismin yas gunu geliyo buyudu asisida var birde dogun gunu sabahi yatili nisafirim var yogununki alisle ne yapparim

Slmlar nasılsın iz kızlar
Bn cok yorgunum
Canima okuyor ykucuk yatiritirum ya ya burnu doluto yada tikaniyohemencecik uyaniyo
Sinir ölüyorum sabahtan berude öksürük balgam var atmaya calisiyo garibim
Moonum senindedigin dqmkadan aldim umarım bu gece rahat uyurum artiksuzler nasılsın iz
Alis kocamqn olmusta yaşına giriyimus he yerimben onuuu:16:

Bn cok yorgunum
Canima okuyor ykucuk yatiritirum ya ya burnu doluto yada tikaniyohemencecik uyaniyo
Moonum senindedigin dqmkadan aldim umarım bu gece rahat uyurum artiksuzler nasılsın iz

A.s melisam gecmedimi kuzumun hastaligi domtora goturdunmu istahi iuice gitmisitr yavrumun sen nasilsin melisam evet yaa alis buyjdu kocaman okdu teyzesi birazda uslandimi ne bazen ama dellendimi yine fena birde uykulari duzene girse off offf

A.s moonum vakit kalmiyo haklisin kosturmalar aksami buluyi canim evet alismin yas gunu geliyo buyudu asisida var birde dogun gunu sabahi yatili nisafirim var yogununki alisle ne yapparim
Allah kolaylık versin cnm. Hemen asiya goturme dogum günün den birkacgun sonra gotur yoksa d.gununde asidan dolayi huzursuz olurniz öyle yaptik bir hafta sonra vurdu duk.
Bn cok yorgunum

Coldmix bizimde bitti alicam bende yastigina damlatiyorum aciyo burunlarini iyi oluyo annemde abimin kızına almis iyi geliyor dedi yattigi odayi nemli tut cnm peteklere islak havlu as oda iyi gelir.ama en guzel burun banyo yaptieirken aciliyor iki hapşiriyolar firt aciliyo burun ne var ne yok cikiyor

Allah kolaylık versin cnm. Hemen asiya goturme dogum günün den birkacgun sonra gotur yoksa d.gununde asidan dolayi huzursuz olurniz öyle yaptik bir hafta sonra vurdu duk.

Coldmix bizimde bitti alicam bende yastigina damlatiyorum aciyo burunlarini iyi oluyo annemde abimin kızına almis iyi geliyor dedi yattigi odayi nemli tut cnm peteklere islak havlu as oda iyi gelir.ama en guzel burun banyo yaptieirken aciliyor iki hapşiriyolar firt aciliyo burun ne var ne yok ci
kiyor
Ami moonum bizde oncesinde yaptiralim dedik ama 1 de yaptirsak 3 ne kalirmi kac tane asi oluyolar tek mi asi kartina bakmamnlazim nasil yaptiricaz of yaa ahlarki kuzum benim :26:
günaydın bacılarr :3::3:
Gunaydin canim hosgeldin

Back