• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hamilelik yolunda hep birlikte ilerleyelim..

Günaydın guzel insanlar

Moonum kusura bakma dun oyku uyandı mizmiDi yazamadım cikmak zorunda kaldim canim m tabi görüşürüz nerdeydi dükkanı n ugrarim musait bi zaman

Uzun suredir adam gibu da sari çıkarıyoruz cok k bunaldim
Yarin brunch a gideceğiz ailecek oyku rahat huzur verirse bakalimm
Elifim canim benim wu muhallebuyi bidaga dene icine devam sutu ve pekmezde koy askim bak gece 12 gibi veriyirum sabaha uyarıyor bgun erken uyandi sipam 7 de dikti beni uyumadida
Teyzesi cok afet oldu uyansin resim çekerim kalknca cenesi hic durmuyor bdi biri konusuyo güluyor yavrym yaa umarum dediginiz gibidir kislat distendir iştahsızlık
Moonum dedihin gibi suya çok düştü ciksq henn birt diye yaa

Kahvalriyi suyla kandirarak yediriyorum
Dunki cirbayi ictu amq ekmekle kandirarak acturdim agzini hep bu cicuk bi meyvede yormadan yiyor onsanda sıkılır yakinda:31:

Melisam nasilsin kuzum oykucuk nasil yedimi dun yaptigindan

Iyiyiim cabim iki odada çamaşır dolukatlanacak ole bekliyorum gozumde büyüyor :ssz:
Tembelliği m üstümde
Cok igrencti crba yidi ama ekmekle kanfirdim
Ispanak bol ca patates havuc pirin balkabagi haslafim rondolafim baktim tadina hagif tatlimsi bide yarim elna rendekeyip kattim twmelli tatli sacma sapan bisi okdu yifi tabagini bitirdi sonnda boke igrenx sryleri yiyi benim kotu bogaz kixim alis s nadil canoo sen nasılsın

Melisam nasilsin kuzum oykucuk nasil yedimi dun yaptigindan

Iyiyiim cabim iki odada çamaşır dolukatlanacak ole bekliyorum gozumde büyüyor :ssz:
Tembelliği m üstümde
Ispanak bol ca patates havuc pirin balkabagi haslafim rondolafim baktim tadina hagif tatlimsi bide yarim elna rendekeyip kattim twmelli tatli sacma sapan bisi okdu yifi tabagini bitirdi sonnda boke igrenx sryleri yiyi benim kotu bogaz kixim alis s nadil canoo sen nasılsın

Gunaydin canlar nasilsiniz yeninkalktik biz ama gec yattik alis idare etti gece ne iyi ne kotu acikiyonbu cocuk kesinliklilke o yuzden ahlamalari uynamadan sutu beriyorum nasil iciyo uyanmiyo yok uyanamiuosam deli deli agliyo o aglarkende almiyo biberonu danam benim :16:

Günaydın guzel insanlar

Moonum kusura bakma dun oyku uyandı mizmiDi yazamadım cikmak zorunda kaldim canim m tabi görüşürüz nerdeydi dükkanı n ugrarim musait bi zaman

Uzun suredir adam gibu da sari çıkarıyoruz cok k bunaldim
Yarin brunch a gideceğiz ailecek oyku rahat huzur verirse bakalimm
Elifim canim benim wu muhallebuyi bidaga dene icine devam sutu ve pekmezde koy askim bak gece 12 gibi veriyirum sabaha uyarıyor bgun erken uyandi sipam 7 de dikti beni uyumadida
Teyzesi cok afet oldu uyansin resim çekerim kalknca cenesi hic durmuyor bdi biri konusuyo güluyor yavrym yaa umarum dediginiz gibidir kislat distendir iştahsızlık
Moonum dedihin gibi suya çok düştü ciksq henn birt diye yaa

Kahvalriyi suyla kandirarak yediriyorum
Dunki cirbayi ictu amq ekmekle kandirarak acturdim agzini hep bu cicuk bi meyvede yormadan yiyor onsanda sıkılır yakinda:31:

Melisam canim benim aynen bende deliksiz uykuya hasrerim emziriken kolaydi kalk ver simdi isit bitti getir of off yerim ben senin o kizinin dillerini konusuyo hee acep ne diyolar melisam alisde hic durmuyo men men diyo hwrsey onunmus cok tatlilar yaa tmm bekliyorum resimini bende album hapacaktim ama pc acamiyorum telide saklayarak yaziyorum daliyo hemen uyusunda bende oyle yapayom melisam sutun yogurdun icine pekmez katmayin diuolar canim o zan o pekmezin bir manasi yok demirle kalsiyum olmuyo ayni anda sende koyma canim benim birde gece yakar cok susymazmi alis sabah yiyo su ice ice diymuyo ama biskuvi koyuyorum pirinc unu yapiyorum birde esim aptamilin gece mamasini aldi az birsey 19 tl 3 4 gun anca gider hergun yapsan sevdi alisim degisik olsun bikmasin diyorum iste kuzum distendir benim alisin 5. AYinda basladik dedimki cikicak bak 10 ayinda cikti 5 ay cektirdi ki artik surekli dis sikintimiz var Allah sabir kolaylik versin balim

Tembelliği m üstümde

Anacim camasir bitiyomu benimde dun aksam astim bugun 2 makina daha var askilik hic toplanmiyo vallaha :31:yesinde tek melisam kac sey var ayri vitamin onlarin karismis olsada yarasin kuzuma ins bende alisle oynuyorum birakmiyo melisam surekli sariliyo simariyo opuyo dunde simariyim dedi kafa ustu dustu tutmadim nasil agladi yavrum simdide hikaye kitabinin sayfalarini ceviriyo kusa takti kafayi opup duriyo dana

Kurban olurum ben bunu verene bal maasallah subhanallah kuzuma melisam cok tatli cok guzel bu rabbim nazarlardan korusun kuzum benim yerim :56:kiz melisam bu sana benzemiyo hee babayami benziyo

Kurban olurum ben bunu verene bal maasallah subhanallah kuzuma melisam cok tatli cok guzel bu rabbim nazarlardan korusun kuzum benim yerim :56:kiz melisam bu sana benzemiyo hee babayami benziyo

Saol teyze si
Basta babaydi ya esmer bisiydi simdi bana donmeye basladi
Ten rwngi açıldı gozker ne yazukki babaya cekmis renk olarak ela degil saclar kumrala dindu burun alti dudqk ve giduk bqna ait;))
Kuzum durmuyor bn kacar
He bide yigurdq katmiyirum pekmz syt zati vermiyirum muhakkebiyide cok tatli yapmıyor um kuxum kahvaltısı bao gibi olmus bug n ayva receki koyduydum abartmisum

Saol teyze si
Basta babaydi ya esmer bisiydi simdi bana donmeye basladi
Ten rwngi açıldı gozker ne yazukki babaya cekmis renk olarak ela degil saclar kumrala dindu burun alti dudqk ve giduk bqna ait;))
Kuzum durmuyor bn kacar
He bide yigurdq katmiyirum pekmz syt zati vermiyirum muhakkebiyide cok tatli yapmıyor um kuxum kahvaltısı bao gibi olmus bug n ayva receki koyduydum abartmisum

Yerim onu yerim op yerime kuzum benim he ben yanlis anladim melisam dimekki yaa alisde tatliyi sevmiyo iyimi essek biraz once al sen dis jelini sik patlat cikanlarida sapu supur yiyo ust bas batmis tabiki :27:tmmbkuzum hadi girjnruz opuyorummmm

8400 olduydu canim b ay jac bilmiyorum 4 nasıl beze gectik
Yerim ben qlisii kusa takti hwe mı ni mini bir kusucsoyke kis

Maasallah kuzuma :nazar::nazar::nazar:gayet iyi melisam bezde iyi kuzum alisde hala 4 kullaniyorum sende artik baya bi 4 kullanirsin 7 18 kilo arasi yaaa alisimde 10 kilo oldu bakalim ne zamana kadar 4 kullanicaz

Ben gekdim ama cikacan hemen korku filmi izlicez
Oyku uyumsk bilmedi yenice ystti umarim uyanmaz derin uykuys dalamadi bi yaysha koyyoz bu n dakka gecmden uyaniyo kuzum

Ben gekdim ama cikacan hemen korku filmi izlicez
Oyku uyumsk bilmedi yenice ystti umarim uyanmaz derin uykuys dalamadi bi yaysha koyyoz bu n dakka gecmden uyaniyo kuzum

Aynen melisam alide yeni uyudu 10dan beri salliyorum yok deli oldum yayiyoruz hizde sabaha gorurusz size iyi seyirler kuzum

bende 2 aylık düşük yaptıktan sonra 20 gun süreklı kanama olması sebebyle doktora gıttım ve bana smear testi yaptı.test sonucu lsil yani kanser öncü hücre cıktı ve hemen ardından leep yapıldı sukur rabbime leep patoloji sonucum papiller endoservisit yani kronik iltihap cık ne yapacam bılmıyorum gebe kalmak ıstıyorum:43:

bende 2 aylık düşük yaptıktan sonra 20 gun süreklı kanama olması sebebyle doktora gıttım ve bana smear testi yaptı.test sonucu lsil yani kanser öncü hücre cıktı ve hemen ardından leep yapıldı sukur rabbime leep patoloji sonucum papiller endoservisit yani kronik iltihap cık ne yapacam bılmıyorum gebe kalmak ıstıyorum:43:

Canim bendede yara vardi o ay dondurmaya gidecektim hamile kaldim rabbim ne demisse o olur ne diyecegimide bilemiyorum tam bir fikrimde yok hakkinda hayirlisi olsun ins

Back