Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Melisam nasilsin kuzum oykucuk nasil yedimi dun yaptigindan
Melisam nasilsin kuzum oykucuk nasil yedimi dun yaptigindan
Gunaydin canlar nasilsiniz yeninkalktik biz ama gec yattik alis idare etti gece ne iyi ne kotu acikiyonbu cocuk kesinliklilke o yuzden ahlamalari uynamadan sutu beriyorum nasil iciyo uyanmiyo yok uyanamiuosam deli deli agliyo o aglarkende almiyo biberonu danam benim
Günaydın guzel insanlar
Moonum kusura bakma dun oyku uyandı mizmiDi yazamadım cikmak zorunda kaldim canim m tabi görüşürüz nerdeydi dükkanı n ugrarim musait bi zaman
Uzun suredir adam gibu da sari çıkarıyoruz cok k bunaldim
Yarin brunch a gideceğiz ailecek oyku rahat huzur verirse bakalimm
Elifim canim benim wu muhallebuyi bidaga dene icine devam sutu ve pekmezde koy askim bak gece 12 gibi veriyirum sabaha uyarıyor bgun erken uyandi sipam 7 de dikti beni uyumadida
Teyzesi cok afet oldu uyansin resim çekerim kalknca cenesi hic durmuyor bdi biri konusuyo güluyor yavrym yaa umarum dediginiz gibidir kislat distendir iştahsızlık
Moonum dedihin gibi suya çok düştü ciksq henn birt diye yaa
Kahvalriyi suyla kandirarak yediriyorum
Dunki cirbayi ictu amq ekmekle kandirarak acturdim agzini hep bu cicuk bi meyvede yormadan yiyor onsanda sıkılır yakinda
Iyiyiim cabim iki odada çamaşır dolukatlanacak ole bekliyorum gozumde büyüyor
Tembelliği m üstümde
Cok igrencti crba yidi ama ekmekle kanfirdim
Ispanak bol ca patates havuc pirin balkabagi haslafim rondolafim baktim tadina hagif tatlimsi bide yarim elna rendekeyip kattim twmelli tatli sacma sapan bisi okdu yifi tabagini bitirdi sonnda boke igrenx sryleri yiyi benim kotu bogaz kixim alis s nadil canoo sen nasılsın
Uyansın canim dur resim koycam
Kurban olurum ben bunu verene bal maasallah subhanallah kuzuma melisam cok tatli cok guzel bu rabbim nazarlardan korusun kuzum benim yerim kiz melisam bu sana benzemiyo hee babayami benziyo
Saol teyze si
Basta babaydi ya esmer bisiydi simdi bana donmeye basladi
Ten rwngi açıldı gozker ne yazukki babaya cekmis renk olarak ela degil saclar kumrala dindu burun alti dudqk ve giduk bqna ait)
Kuzum durmuyor bn kacar
He bide yigurdq katmiyirum pekmz syt zati vermiyirum muhakkebiyide cok tatli yapmıyor um kuxum kahvaltısı bao gibi olmus bug n ayva receki koyduydum abartmisum
8400 olduydu canim b ay jac bilmiyorum 4 nasıl beze gectik
Yerim ben qlisii kusa takti hwe mı ni mini bir kusucsoyke kis
Ben gekdim ama cikacan hemen korku filmi izlicez
Oyku uyumsk bilmedi yenice ystti umarim uyanmaz derin uykuys dalamadi bi yaysha koyyoz bu n dakka gecmden uyaniyo kuzum
bende 2 aylık düşük yaptıktan sonra 20 gun süreklı kanama olması sebebyle doktora gıttım ve bana smear testi yaptı.test sonucu lsil yani kanser öncü hücre cıktı ve hemen ardından leep yapıldı sukur rabbime leep patoloji sonucum papiller endoservisit yani kronik iltihap cık ne yapacam bılmıyorum gebe kalmak ıstıyorum