Kislar her gecepirinc ununa devam ediyirum ben bi badakkik yapıyor um icin devam sutude ekliyorum iyi oluto sabaha kafar uyuyo bi cay kasigida pekmez ohhh iyi oluyo
Bi emzitdikten sonra gazini çıkar ma sirasinda uyanabiliyo o zaman tabi bi saat uğraşıyorum ama bi daja uyanmiyo sabaj uyanip emziriyirum kalkıyor uz
Herkese selam
A.s moonum kiyamam ben yavruma yaaa demek gideceksin saniyo vallaha aglayasim geldi kuzum benim rabbim kimseyi anasi birakmasin cok zor 2 saatligine duraMlarken annesizler nw yapsin yavrum benim
Bende dukkana gidiyom bazen hayırlı olsun a gelen oluyor
Bugunde muhasebe ciler odasının yemegi vardi oraya gittik fatihede kaynanam bakti hep aglamis yavrum nasil boynuma atliyor gorunce iki saattir memis agzinda uyumuyo gitcem saniyo gozunden uyku akıyor direniyo o benim canim ya herseyim
Günaydın csnlar oyku sabah uyimak bilmedi gelemedim yatyi ben raz ince biberonlarini hallettim
Biduru bulaşık cikiyo kati gidaya geceli
Oksirugu haka var ihlamur veriyirum iki gundur mandalina suyuyla kakaliyom yoksa omkani yok almiyo balgam atmaya başladı uyi oldi
Dun dedomya gece boyu uyuyo diye ben be zamsn iyu bişeyi ni söylesem tersi oluyo gece uyanip durduk yinee
Off csnlar isler veni bekliyo optum kocaman
Elifim nasilsin balim .
Ay dun çok üzüldüm mecburen gittik eve geldi gimde kaymanamin safti kaymisti col zor diyor çok agladi beni istemedi odalari gezdi seni aradi dedi icim kiyildi valla ana kuzulari rabbim kimseye muhtac etmesin sevdim koklladim optum ustumu degismeye gittim nasil ağlayarak geliyorrabbime şükür ler olsun .. bize evlat acısı gostermesin onlarada ana acısı
.Iyiyim kuzum sen nasilsin alisi uyuttum bulasiga giricem simdi canim uzulmezmi insan onlarin tum dunyasi biz amin kuzum amin rabbim ayirmasin bizi yuvamiza saglik huzur nasip etsin ne kadar zorlansakda onlar omrumuz oldu bizim hayatimiz oldu herseyimiz alisde oyle ayrilmaz enden nereye gitsem el ele yada arkamdan gelir kuzular ya
.
Allah bozmasin kuzum kimsenin yuvasını. Esim artik spora gitmiyor zaten vaktide yok konusmama gerek kalmadi zaten o arkadaş i ilede eskisi gibi gorusmuyor sevmez oyle seyleri eşim
Ya bu çocuk beni dehset yiruyo yemiyo yeniyooo bi yoğurdu isteyerek yiyi ne corbq ne meyve
Iyikesmedi gitti bi ya
Bir iki gun daha kullsniyim geçmezse goturcem yine cocugun geini pazqr gunu gecmisti yaa
Esim lafimi dinlemedi yukariya soguk eve cikardi kaynanam gorsun diye
Artok esim evde yokken gelemiyo iyide oldu
Tartistikan sonra.
Gunasiri aksam bizde sinir oluyorum
Dahaxgecmedimi diyo pislik soguk eve getir demeyi bilir hastayken gelip ilgilenmez cikcikk
Ben kotuyken ggwlmedi coxuga bakmaya ikigun gelseydi ben dinlenirdim azcik cocuga bu kadar gecmezdi
Esim söylemiş bi gun esim kotu yardimci ol diye
Once sqbah aradi gelirim isim yok diye tamam dedim
Disardan zencefil ile tavuk gogsual bize dedim
Tavugu cocugun corbasi icin istedim olee gotunu oyaladi çorba yi oflen icirdigimi bildigi halde
Hala gitnedimmi demek icin aradim habim wfensibin misafiri gelcekmis cikcqk simdi bende onlara tavuk alip uaparim dedi
Bi sinilendim ogun cidden cok kotutdum twl acmislar kusura bakmayon baska gun gelin diywmwmis hanfendi bende kopurdum tartisnq cijti aman biktim yaa
Daha bile gelenlet cocuk görmeyede incek deyince cildirdim uastayim kimseui kabul edemem dedim
Cocugu cikartiyim azcik dedi onada izin vermedom kiyamet koptiu esimi aramlar sikayet et
melwr isten adqm cqgiz r
Erkn cikti onun yuznden evde fenwkasmistq bayilmis guyaa
Bwnde geldince sqydim esime senin annenin hiç cbi faydasi yok nasıl babanne qnlamafim diyee
Odq annesine ben yokken bize gelme demis iyi demia ya ginasiri aksam gelmeye basladi sinir sey
Karsidqn annem gelcektikaynanam sabah gelirim vakarim deyincede geome anne dediydim
Son c bebem bnden sifayi kapti ikimizde tam olarak iyilesemedik pislik hala iyilesmedinizmi diyoo hala
El b..ku yemeyi pek bilir yorunu icinde parmagini kimildatnaz pislik daha bi cift corap wlmislgi yoktur pis ligin laftada kirbqn okurum det nefrwt ediyorum ondan
Meelisam Allah sabir versin kuzum yedirmek helede zorlayip da hala yedirememk cok zor vallaha pert oluyoruz aksama kadar gece dinkensek bari ama yok gotur doktora kuzum hastaliktan yemiuodur emziriyomusun daha sutun nasil kaynana gelince cok kizdim pislik kadin sozde seviyo ozde degol adi kadin yukari soguk eve cikartacagina bir parca coxugu insin bir zahmet oyle sevmeyle olmuyo sadece baksin bilmiyomu yedirdigin8 biliyo ama umursamiyo oglunada getir seveyim diuo gostermelik rol yapiuo iyi gibi gorunuyo sikonrada tartisma olunca sen suclu oluyosun benimkiler uzakta ama dunde ben esime kizdim abisi yuzunden yine bizden kart aldi 2 tane tv almak ocin dukkana 36 aya bolundu sen git karta gir 9 milyarliknlimiti var adam batmis resmen odeyemezse yada odeyemiyorum ode dese kalicaz sap gibi dedimki adem wger o borc sana kalsin senden bosanirim alirim coxugumu giderim babama yuzumu goremezsin cok ciddiyim bak dedim kalmaz falan dedi ama zamanindada 500 tlye makina aldi odeyecem diye birakti tek bir taksitini odemedi pis
Adam gibi akrabalar bizi bulmazki bunlar insanon sirtindw kambur gibidir
Elifimm gecen kahvwlti koydun ya onda kac biskuvi var bide kasen kucukmu buyikmu
Ben yapiyorum ben catalla esiyieum puturkuye alissun diye robottqn bitek corbqyi geçiriyorum
Meyveuide puturlu veriyirum
Ben kucuk kasenin yarisinackoyuyorum bes afq 6 bisküvi peynir pekmez yumueta bi cay kaşığı ceviz koyuyorum bazen tereyagi o kadar yumurtada gun asiri
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?