Aynwn sorsan okutmuslar cok is kayinpeder kaynimi aramis ogretmen olani 20 Bin tl istemis diger kaynima ev alacakmis 20de bizden bak bak bak sen hele cildirmamak eldemi melisam ana baba tmm ama isleri dusunce ana baba pislikler
Canim emziriyorumda iyice a zaldi ya bide aseyte etkiliyi adetim bitneden antibiyotik e baskadim jeati tabi ilac dun bitti ama bugun yikne leke gwlnz umarimolmam iyice azaliyo o zaman sut
O gngoturduydum dojytira kulkan biraz daha ilaclari dedi devam ediyorum bakalim
ALis nadil seninniltihap ne alemde cano
Allah akil fikir versinhepidinee vli barkli insanlar artik aileler var her seyvmasraf yirmi bin he benbitatafimla gülüyorum sadece
Mekisam rwsmi becerwmdim bir daha deniycem kuzum ben ekmek koyuyorum senin koyduklarinda guzel ayni tek farkimiz ben putursuz yapiuorum yani yemekde corbada putur kalabiliyi ama kahvalti cirpinca pure olyuo alismasi dogri ama cok oguruyo bende arada puturlu yapiyorum ama daha cok bkendirle geciriyorum yemiyo yoksa nette okudum diyoki 2 yasina kadar suresi var ne zorlayin ne vazgecin diyo bakalim aliscak bir sekilde biLe sofrada ne verirsen ver yiyoda o sekilde ywmiyo sipa
Canim bnd bwsndan beri puturlu vetiyirum basta bituriyodu yaptigimi ne guzel has a olali birakti bi corbada sirun yasiyoduk tamam hanayi yiyoduda sebze yi falan sevmiyodu neyse umarim düzelir
Istahsiz dicem yaa iglen lahmacun istedim bnim tabagimda ne girse sarkiyo istiyo verdiği m azcik hosuna gidiyo elle vermwm elde md meyve horsun saldiriyo bugun nn meyve n de yemedi taman dedimben yerum akdim bi iki kasik yedim karsisinda yicebmi dedim agzini acti bitirmedi ya az bikac kadik daha yedi cazip gelito bende m yedijletim sipaya yatnda corbayi denicem olebakalim onn yuzunde siscem iyuce
Onun tatsiz tuzsuz corbayi yimemde numara yspatim garii
Yerim ben onu yaaa essrk kafalim bemim nasilda siritms simatik sipacik
Benimkide pek sinatiyo opmeye badladi teysesi ennee diyoo
Cqnim yarin cekeyim koyyum yüksek vkakiyede cekiyirum yuklenmiyi rarun kalitesini duduruyum cejeyim telden ancak ole koyabiliyorum
Merhaba. Ben de 4 buçuk aylık hamileyim senin yasadigin sorunlarin aynisini ben de yaşıyorum. Her tuvalete gittiğimde sanki kanamam olacak gibi hissediyorum. Sanırım ilk bebeklerde böyle oluyo bi de ilki düşük oldu benim ruh halimi düşünemezsin yani :)
Anaaaaw geldi yaşı he yaw erimben onu buyudu masaallah alisim dogum gunu n zaman kuzumun
Elifim bubercik diye bi site var sen wviyisun nettwn almayi yabanci ulkeden geliyo ve uygun fiyatları onu bi inceke kuzum cok guzel kostumlerde vardi kiyafetkerde
Ucunuzmu kutlucqksiniz milleti cagaracanni kuzum
Biry as pastasi iyi olur tabi kısır midir doldurursun sen mamalar la yerim ben onu ya buyudu essekim benim
gunaydın kızlar eşim gitti çevik kuvvet olarak göreve aldılar deli olduk sinirden çatladık kazlıçeşmeye gittiler yine ne olaylar oluyosa görev ne görevi demiyolar bile ama muhtemelen hafta sonu eylemciler olucak gelemeyecek kaç gün bakalım ne b...k yiyicez birde polise laf edenler yokmu hiç düşünmüyolarki acaba polis gitmek istiyomu orda olamk istiyomu evdekiler ne yapıyo çocuğu eşi ne yapıyo kimsem yok eşimde gemzse gece gündüz ne yapıcam aslişin durumu belli offf şu istanbuldan bi gideydik de kurtulaydık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?