• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hamilelik yolunda hep birlikte ilerleyelim..

Kslar nasılsın iz benim hasraligim gecmedi oyku tavan yapti iki gu ndur fitille ates düşürüyor um
Bugun iyice kotu ilaclat gecirmedi
Doktora goturcem bugun ucte
Melisam cnmm cok cok gecmis olsunn ya allahim sifA versin cnm haber et bize oykum simdi nasil
Elifim cnm cok cok gecmis olsun cnm ya sonuclar ciktin mi haber et gulum

Gunaydin canlar nasilsiniz moonum sagolasin kuzum ben usutuyorum canim ayaklarim ciplak ne corap ne ust ustumde askili altimda sortlarla geziyorum birde o gun alisi doktora goturcemiz zaman Botlarimi cikarmamistim bazanin altindan esim geliyo diye acelwyle cektim kotumu altta babet dondu ayaklarim boyle 3 hastane gezdik bekledk derken ayvayida ywdik :27:kevswrim sagol kuzum benim sonuclar cikti canim bol iltihap birde baska birsey daha goruldu 10 12 tane kadar 3 ayri ilac verdi birde didiki sey etmeyin fitil bitene kadar haftaya kontroolum var oyle iste melisam gelmemis merak ediyorum kuzumun neyi varmis:26:

nerdesiniz kızalr yaa merak ediyorum melisam bi haber et canım yaaa kaç gün oldu iyimisiniz nasıl oldunuz moonum nerelerdesin kevserim hiç biriniz yoksunuz aklım sizde haber verin yine gidin canlar ya

nerdesiniz kızalr yaa merak ediyorum melisam bi haber et canım yaaa kaç gün oldu iyimisiniz nasıl oldunuz moonum nerelerdesin kevserim hiç biriniz yoksunuz aklım sizde haber verin yine gidin canlar ya

canım hastalıkla ugrasıyorum ole ılaclara devam dedi doktor antibiyotık gecmezse veririz dedi dolven yazdı ya korkumdan almadım bile sen ole dedin ya
gecmoıs olsun canım ya ıltıhaplandın he ayaktan cok hasya olunuyo dikkat et kendine kuzum aliş nasıl oldu atedi duzeldimi ne ates yapıyomus buldularmı doktorlar kuzum ınsallah onemli bişiyi yokrtur keloglanımın
moonum acılısın nasıl gecti kuzum yogunluk basladımı devamlımı dukkandasın
kevserim saolasın canım iyi olmaya calısıyoruz tam gecmıyo ne benım ne oykunun bıde esimde dunden beri grip napcaz bilmiyortrum evden bi cıkamadı hastalık:51:

canım hastalıkla ugrasıyorum ole ılaclara devam dedi doktor antibiyotık gecmezse veririz dedi dolven yazdı ya korkumdan almadım bile sen ole dedin ya
gecmoıs olsun canım ya ıltıhaplandın he ayaktan cok hasya olunuyo dikkat et kendine kuzum aliş nasıl oldu atedi duzeldimi ne ates yapıyomus buldularmı doktorlar kuzum ınsallah onemli bişiyi yokrtur keloglanımın
moonum acılısın nasıl gecti kuzum yogunluk basladımı devamlımı dukkandasın
kevserim saolasın canım iyi olmaya calısıyoruz tam gecmıyo ne benım ne oykunun bıde esimde dunden beri grip napcaz bilmiyortrum evden bi cıkamadı hastalık:51:

Melisam canim benim iyi etmidsin almamakla o iyice zorda kalinca veriliyomus hani fitil dusurmediginde ama oda yarim olcek fazlasi mide delinmesine kadar gidiyomus istahsizlik bulanti yapiyomus mecbur kalmadikca alma kac derece oldu atesi simdi nasil sen nasil oldun alis iyi teyzesi bulamadilar atesi dustu 2 gecedir uykusuda duzeldi gunduz uykularida duzeldi 1 1.5 saat uyuyo cok sukur ins boyle devam eder bende naneyi azicik yemisim bobreklerime vuruyodu agrisi melisam ama surekli altima etmisim gibi dolaniyorum oyle hgeliyoki gececek elbette ben siki tutmadikca donmesi yakin olur

Melisam canim benim iyi etmidsin almamakla o iyice zorda kalinca veriliyomus hani fitil dusurmediginde ama oda yarim olcek fazlasi mide delinmesine kadar gidiyomus istahsizlik bulanti yapiyomus mecbur kalmadikca alma kac derece oldu atesi simdi nasil sen nasil oldun alis iyi teyzesi bulamadilar atesi dustu 2 gecedir uykusuda duzeldi gunduz uykularida duzeldi 1 1.5 saat uyuyo cok sukur ins boyle devam eder bende naneyi azicik yemisim bobreklerime vuruyodu agrisi melisam ama surekli altima etmisim gibi dolaniyorum oyle hgeliyoki gececek elbette ben siki tutmadikca donmesi yakin olur

gecmiş olsun kuzum oykjununde devamlı burnı tukanoyo en fazla yarım saate uyanıyo kuzum ya burun spreyinide aglıya aglıya sıkıyorum ccok rahatsız oluyo burnundan kuzucuk

canım corbayı hala cok zor ıcıyp ya bi sevemedi ne yapcagımı sasırdım dun kemık suyu hazırkladım buzluga attım az az koyarım

klavye yerğinden durmuyo sıpadan
meyvesini yediriyim gelmeye calısırım canım rfahat durursa:38::38:

$IMG_0208.jpg melisam kahvaltisini koydim bu cekilmis hali istersen cekilmeden olanida var yuklerim telden tek tek yukleniyo sanirim beceremedim

gecmiş olsun kuzum oykjununde devamlı burnı tukanoyo en fazla yarım saate uyanıyo kuzum ya burun spreyinide aglıya aglıya sıkıyorum ccok rahatsız oluyo burnundan kuzucuk
Melisam bendeki burun damlasi cok iyi biraz pahali ama etkili bir sikista aciyo resmini koyayim istersen al kuzum ne dersin
canım corbayı hala cok zor ıcıyp ya bi sevemedi ne yapcagımı sasırdım dun kemık suyu hazırkladım buzluga attım az az koyarım

klavye yerğinden durmuyo sıpadan
meyvesini yediriyim gelmeye calısırım canım rfahat durursa:38::38:

Istahsizlikda var tabi melisam birde sevmemesi zora sokuyo yilmadan dene kuzum cokds usteleme nefret etmesin bak sen isine kuzum haber aldim yaaa ueter ilgilen kuzumla opuyorum ikinizide

kuzum cok kızmız meyve hazırlşıcaktuım menmeye saldırdı az bısı emdı meyvede yedırıp yatırasyım uykuyu alamadı saNIRSAM
RESMI KOY KUZUM ALIRIM IYIYSE
UYYTUYUM GELCEM

kıs bu cok cıvık
bem bole katıca yapıyomm yanlışmı yapıyom acep

melisam bende bazen biraz daha katı yAPIOYRUM ALIŞTIRMAK MAKSATLI AMA BAZENDE BÖYLE YAPIYORUM ÇOK RAHAT YİYO SONA DOĞRU YEMEK İSTEMEYİNCEDE BEKLETİYO APZINDA SONRADA BİBERONU DAYIORUM HEMEN YUTUYI BÖĞ YAPIYOSA ANLAKİ DOYDU YANİ ALİŞ ÖYLE BIRAKIYORUM AMA GENELDE O KADARINI YİYO YADA 3-4 KAŞIK ARTIYORUZ BİRDE BÖYLE DENE BAKALIM BLKİ YER :26:

melisam resmini çekicem alişi yedireyimde burun spreyinin 25 tl almıştık yanlış hatırlamıyosam alişde çok etkili sıktığın an açılıyo dene sende balım

Canim bende oncejini ole kullsndim ole buyuk spreydi hatta baby olani vermemiş pis eczaci oke kyllandij sonra bitince ikincisi ni almak istrdi eriskin icon oldugunu öğrendin m bsdka marka denuz duyu aldım beninkide aciyoda bi uyuyo butunda dumuk bitknis ne dusati cikarabiliyo ne cekebikiyo oke uyaniyo sinoimarinn adu buda 20 lerde onceki 35 di
Neysr bole drvam ederse degisyitirim
Bsnyi yaptirdim yayirsim bugun adam gibi uyumafi ya
Yogurt corbadi ysptim yigurda bayiliyo cirbs olunca kiyanet kopuyor icmedi yine
Esim erken gelirsr onla yediririm o sbeklik yapar ben tek elimle agzini acar tekiyledr trperim yok ya acayip kitkiyo it sinirkerini bozuyo benim

Kislar hani kimse yokk
Aksamlari gelen oludu
Bugun oykuyu yikadim bayagidir yikamiyodum mibnosum rahatladi iki saat uyudu kuzucugum
Umarim yarın yikafigima pisman olmamda

Back