• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hamilelik yolunda hep birlikte ilerleyelim..

Biliyirm sonra zin icin zir bi durumda cok jatusyi iktidar yolsuzluklat onlsr ivin yspiliyo yüzden z adam bi istifa etmiyo ya tam cingene o trrk edene jadwrda eylemler devam eder kuzum cevuge alinmasi kotu oldu esinin ne deyim kazasuz belasu gecer inşallah iki taraf cnde sorun olmaz dicem ya bskalim biber bimbakari kac kisiyi hayatindan execk yine yazikyaaaa
Bu ulkede eylemci olmakta iktidarı n piyonu olmakts cok zorr

melisam söyleyecek çok şey varda OLMUYO İŞTE PİSLİKLERİN DERDİNİ ÇEKİYOURZ NEDEN BAŞTAKİ DENEN O ADAM YÜZÜNDEN SÖMÜRÜYO TÜRKİYEYİ POLİS G,D,YO DİYE SUÇLU OLUYO İYİDE EMİR İŞTE EŞİMDÜN BİR SÜRÜ SAYDI SAYIŞTIRDI DERSENKİ EŞİM EYLEMCİLEREMİ DİYO HAYIOR ODA OYLE DÜŞÜNMÜYO AMA EL MAHKUM POLİS VE GİDFECEK İŞTE AMAN HAKLISIN ÇECİĞE SLINMASI KÖTÜ OLDU SADECE EŞİM DEĞİL ORDAKİ HERKESİ KORUSUN RABBİM HAYATINI KAYBETMESİN KİMSE NE HALKTAN NE POLİSTEN AMA DEDĞİN GİBİ BİTMEZ BU OLAYLAR BİTMEZ BÖYLE DEVAM ETTİKÇE BİTMEZ

selam annelerrr ayyyyyy bugünleri de gördül ya çok şükürrr
ee artık 2. lerde yeniden başlarız:D:D

bu arada sizde oldu mu hiç 2. bebeği hemen düşünmek gibi bi düşünce...
biz iş yerindeki arkadaşla sıkça düşünüyoruzz
hiç dee zor değilmiş bebek büyükmek
gerci 40 gün 40 asır gibi gecti ama
ne biliyim sanki şimdiki bu deneyimle 2. daha kolay olur gibi geliyooo...
bide kız olursa allaaaaahhhh
:44::23::32::30:

selam annelerrr ayyyyyy bugünleri de gördül ya çok şükürrr
ee artık 2. lerde yeniden başlarız:D:D

bu arada sizde oldu mu hiç 2. bebeği hemen düşünmek gibi bi düşünce...
biz iş yerindeki arkadaşla sıkça düşünüyoruzz
hiç dee zor değilmiş bebek büyükmek
gerci 40 gün 40 asır gibi gecti ama
ne biliyim sanki şimdiki bu deneyimle 2. daha kolay olur gibi geliyooo...
bide kız olursa allaaaaahhhh
:44::23::32::30:

Elisim hosgeldin canim ozledik vallaha artik daha sik bekliyoruz en azindan merak ettirmeyin kendinizi canim benim pasan nasil maasallah zorlanmadigina gire guzel gecjyo canim benim cok zor gecti emmedi biliyosun 9 aya kadar basinda bekledim emzirdim tek gogusle uyku desen hic yokbunlaar disinda benimde bir sikayaetim madi zaman zaman bunaldim ama cok sukur yasimiz geliyo teyzesi ben 2. Dusuuuorum buyuk konusmuyorum ama istemiyorum bi buna yeteyim egitelim ogretelim bebek bakimi zor digerinin yiklenirsem sorumlilugunu bunu ne yaparim gucum yetmez elisim yaaa guvenemiyorim kendime sen calismaya baslamissin kim bakiyo yagiz pasama :26:

Herkese selamlar

Essue maşallah 2.dusunuyorsun sanirim hayırlısı

Elifim esine allah kolaylik versin zaten tayin istiyosunuz yaza rahatlarsiniz ufak bir yeregiderseniz

Benim oglum bana acayip bağlandı tuvalete gitsem ağlayarak geliyo dip dibeyiz .yemege gitmez olaydim cocugun psikolojisi bozuldu babasina bile gitmiyor illa bende durcak genegidicem saniyor ne zaman düzelir acaba:26:

Herkese selamlar

Essue maşallah 2.dusunuyorsun sanirim hayırlısı

Elifim esine allah kolaylik versin zaten tayin istiyosunuz yaza rahatlarsiniz ufak bir yeregiderseniz

Benim oglum bana acayip bağlandı tuvalete gitsem ağlayarak geliyo dip dibeyiz .yemege gitmez olaydim cocugun psikolojisi bozuldu babasina bile gitmiyor illa bende durcak genegidicem saniyor ne zaman düzelir acaba:26:

A.s moonum amin canim amin karisik isler bunlar hayirlisi gecen senede istedikde vermediler gondermediler bakalim nasibizde ne var kiymam ben kuzima moonum yaaa alisti her dk yanindasin bi gittin bak korkular aldi alisde oyle moonum tuvalaete bile pwsimde babasi varkende oyle ben koyup gitmedimde ama oyle ne zaman duzelir bilmiyorum ama bazende bir halt yapturmiyo :37:

Nerdesiniz hatunlar

Bu cocuk beni depresyon a sokacak gene dis gene iştahsızlık:37:

Slm kızlar
Nasılsıniz annemler buzdeydi hafta sonu bugün igleden sonrq gittiler izmire:((
Ne var ne yokk iyku tam iyileşme di bazen hirilti oluyo balgam gelince sanırım cikaramadida:((
Yarin kontrole götürecem bajalim ilaçlar i kesmedi m baksinda ona gorw keseyimm
Elifm bugun hix girmemiş a n yaramazlık yok umarım
Moonum benimkide cok istahsiz kesinlikle kendiliginden agzini acmiyo yanaklarını hafif sikarak veriyorum ne olcek bilmiyorum distwnmi griptenmi bi istahsizlik baslafi meyvede bile bu yöntemle hazırladı gimin yarisini yediriyorum işte:ssz:

Ama bi bakiyosun guzel yiyor bi bakiyorum yemiyor düşmanına beddua etceksen istahsiz çocuk un olsun dicen cok zor

Elifcik nerdesin

Kızlarr ne güzel siz hepiniz anne olmuşsunuz Allah'ım onları size bağışlasın ömürleri uzun olsun..bende anne adayıyım oğlumu bekliyorum ama üçlü test sonucumda nöral tüplerde açıklık çıkmış yani bebeğimin omurgasında açıklık olabilirmiş kesin değil ama bu değer riskli çıkmış.bugün öğrendim ve yıkıldım çok kötüyüm toparlanamıyorum.Burada veya başka bir yerde duyduğunuz böyle bir şey yaşayan varmı bir dahaki kontrolde ayrıntılı ultrasonda bakılacak büyük ihtimal ama ben yinede başka bir doktora daha görüneceğim ama iyi bir doktor bulana kadar her gün değil her saat her dakika içim içimi yer benim..Bildiklerinize çok ihtiyacım var kızlar :(((

Ayy canım yanlışlıkla seni alıntılayıp yazmışım az önceki mesajı kusura bakma yaaa kafam yerinde değilki ne yaptığımı bende bilmiyorum :((

Cnm ne kusuru allah korusun melegini folik asit kullandinmi sen cnm o cok onemli hamilelikte.arastirma hastenesinde yaptir testini bidaha anne karninda tedavi uygulanabilir heralde sıkıntı varsa cnm rabbim yardimciniz olsun tek dr ile kalmayin

Çanlar ciğer ler ve minnoslari
Hepinizr 2014sans getirsin huzur saglik bol kazqnc mutluluk
Bebeklere bolca iştah
Agrisiz sizisuz cikan dişler ve bollllca uyku ozellikle oglen uykusu getirsin insallahhhhhjj
Hepinuzi operim:16:

Elifcik nerelerdesin kuzum
Merqktayiz
Kislar bugece varmi plan yeni yili nasil geciceksniz
Biz evdeyiz benim planım oykyyu vaktinde yatirip kocacimla keyif yapmak tıkinip icmek
Daga hic bisi yqpmadimya o ayri konu:37:

Herkese selamlar

2014 yilinin hayir mutluluk bolluk ve bereket sağlık sihhatle gecmesi dilegiyle....

Elifffffffff nerdesin heeeee kızıyorum. Merak ettim:18:

Melisa cim bizde evdeyiz normal bir gun gibi gecircez.keyfimde yok su ara oglum mizmiz zaten.dis dis diş:26:

Back