Melisam cnmm cok cok gecmis olsunn ya allahim sifA versin cnm haber et bize oykum simdi nasilKslar nasılsın iz benim hasraligim gecmedi oyku tavan yapti iki gu ndur fitille ates düşürüyor um
Bugun iyice kotu ilaclat gecirmedi
Doktora goturcem bugun ucte
Elifimm nasil oldun cnm alisi. Napiyo
nerdesiniz kızalr yaa merak ediyorum melisam bi haber et canım yaaa kaç gün oldu iyimisiniz nasıl oldunuz moonum nerelerdesin kevserim hiç biriniz yoksunuz aklım sizde haber verin yine gidin canlar ya
canım hastalıkla ugrasıyorum ole ılaclara devam dedi doktor antibiyotık gecmezse veririz dedi dolven yazdı ya korkumdan almadım bile sen ole dedin ya
gecmoıs olsun canım ya ıltıhaplandın he ayaktan cok hasya olunuyo dikkat et kendine kuzum aliş nasıl oldu atedi duzeldimi ne ates yapıyomus buldularmı doktorlar kuzum ınsallah onemli bişiyi yokrtur keloglanımın
moonum acılısın nasıl gecti kuzum yogunluk basladımı devamlımı dukkandasın
kevserim saolasın canım iyi olmaya calısıyoruz tam gecmıyo ne benım ne oykunun bıde esimde dunden beri grip napcaz bilmiyortrum evden bi cıkamadı hastalık
Melisam canim benim iyi etmidsin almamakla o iyice zorda kalinca veriliyomus hani fitil dusurmediginde ama oda yarim olcek fazlasi mide delinmesine kadar gidiyomus istahsizlik bulanti yapiyomus mecbur kalmadikca alma kac derece oldu atesi simdi nasil sen nasil oldun alis iyi teyzesi bulamadilar atesi dustu 2 gecedir uykusuda duzeldi gunduz uykularida duzeldi 1 1.5 saat uyuyo cok sukur ins boyle devam eder bende naneyi azicik yemisim bobreklerime vuruyodu agrisi melisam ama surekli altima etmisim gibi dolaniyorum oyle hgeliyoki gececek elbette ben siki tutmadikca donmesi yakin olur
Melisam bendeki burun damlasi cok iyi biraz pahali ama etkili bir sikista aciyo resmini koyayim istersen al kuzum ne dersingecmiş olsun kuzum oykjununde devamlı burnı tukanoyo en fazla yarım saate uyanıyo kuzum ya burun spreyinide aglıya aglıya sıkıyorum ccok rahatsız oluyo burnundan kuzucuk
canım corbayı hala cok zor ıcıyp ya bi sevemedi ne yapcagımı sasırdım dun kemık suyu hazırkladım buzluga attım az az koyarım
klavye yerğinden durmuyo sıpadan
meyvesini yediriyim gelmeye calısırım canım rfahat durursa
Eki Görüntüle 907956 melisam kahvaltisini koydim bu cekilmis hali istersen cekilmeden olanida var yuklerim telden tek tek yukleniyo sanirim beceremedim
kıs bu cok cıvık
bem bole katıca yapıyomm yanlışmı yapıyom acep
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?