• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hamilelik yolunda hep birlikte ilerleyelim..

Yyok kevserim sabahtan bu saate kadar us yaptim fena yorgunum bizde simdi yedik yemegimizi cay icicez gel icek bacim oh annenlerle ne guzel olur kahvalti keyfi :16:alisde uyandibyeni az yidu huysuz teyzesi minnosum nasil annesi
Himm afiyet olsun bcm keske oyle bi imkan olsa gelirdim hemen :) evet ya guzel oldu ominosa bakarken bnde kapinin onlerine yikadim supurdum anam bebelerden is yapilmiyoki insan is yapmayi ozlermi bn ozluyorun valla ya:) bizim ki emiyo suan uyuyo gibi bakalim yerine koydunmu napicak anan gece uyumakbilmiyo uyutmuyo gunsuzde ben anlamadim bu xocugu:) napsin minos ayaga dikiliyo suruyor biraz sonra gotunun ustune hopp bakalim be zaman yurucek kuccum boyuyla :)

Himm afiyet olsun bcm keske oyle bi imkan olsa gelirdim hemen :) evet ya guzel oldu ominosa bakarken bnde kapinin onlerine yikadim supurdum anam bebelerden is yapilmiyoki insan is yapmayi ozlermi bn ozluyorun valla ya:) bizim ki emiyo suan uyuyo gibi bakalim yerine koydunmu napicak anan gece uyumakbilmiyo uyutmuyo gunsuzde ben anlamadim bu xocugu:) napsin minos ayaga dikiliyo suruyor biraz sonra gotunun ustune hopp bakalim be zaman yurucek kuccum boyuyla :)

Aynen kevserim bir is yapilmiyo sipalar yuzunden bende arrik hep yatahina koyuyorum eskiden emiyo diye ayaklarimda yuyardim ama emmwyi birakalinyerindenyayiuo cani isterse 3 saatbuyiduguboliyo yoksa yarim saate kalkiyo sipam kevserim alisde dusuyo dotunun ustune vallaha bazen kosmaya yelteniyo yada elinde kiyafetini sallayarak gidiyo dengeyi kaybedince hop popoya ama cok dustu dun kafasini betona vurdu kapinin ordan bana booo yapiyomus eli kaydi dustu bugun burnunu kapiya vurdu kizardi elini cekmeceye sikistirdi dellendim ikitanede ben vurdum yavastan ellwrinenoh oldu duracagin yokki dedim ama nasil agliyo essek

:5:
Aynen kevserim bir is yapilmiyo sipalar yuzunden bende arrik hep yatahina koyuyorum eskiden emiyo diye ayaklarimda yuyardim ama emmwyi birakalinyerindenyayiuo cani isterse 3 saatbuyiduguboliyo yoksa yarim saate kalkiyo sipam kevserim alisde dusuyo dotunun ustune vallaha bazen kosmaya yelteniyo yada elinde kiyafetini sallayarak gidiyo dengeyi kaybedince hop popoya ama cok dustu dun kafasini betona vurdu kapinin ordan bana booo yapiyomus eli kaydi dustu bugun burnunu kapiya vurdu kizardi elini cekmeceye sikistirdi dellendim ikitanede ben vurdum yavastan ellwrinenoh oldu duracagin yokki dedim ama nasil agliyo essek
Yerim ben onun minna parmaklarını sıkıştırdi he cwnim yaa merakli demekki ole cekmeceler falan icindekileride indiriyor mu elifim yeğeni m cok yapardi yatak Odasi nda tum cekmecekeri bosaltirdi bakalim oyku sipasi ne olcek :1:

:5:
Yerim ben onun minna parmaklarını sıkıştırdi he cwnim yaa merakli demekki ole cekmeceler falan icindekileride indiriyor mu elifim yeğeni m cok yapardi yatak Odasi nda tum cekmecekeri bosaltirdi bakalim oyku sipasi ne olcek :1:
oooo melisam sorulurmu bütün çekmeceler açık nerde çekmece görürse orda alıyo bababababa d,yo dedede diyo dudakalını püskürtüyo sonra ne yapıyon len diyincede kafayaı gerye götürüp gülüyo ama nasıl gülme ağzı kulaklarında gözler kapalı şımarıyo şirinlik yspıyoki ses etmiyim meraklı herşeye aldığını inceliyo iç içe sokuyo çıkarıyo yapıyo bozuyo oykucukde yapar görde bak ama kız çocuğu daha çok evcimen olur oyuncakalrıyla bebekleriyle oynar diye düşünüyorum iki kardşeimde öyleydi erkeklerde daha meraklı azgın herşeye sokuyo burnunu :27::27::27::27:
Yorulmusum kizlar ya halilari hallettim ama salon halikari kaldi çamaşır yikadim oykude dogru duzgun uyumsfi bugun iki jere yatimsat saat

halı yorar adamı melisam yaa ama mis gibi olmuştur ohh o sıpacıklar ne zaman durdularki şimdide dursunlar anacım :31::31:

Selamlar herkese

Napiyon elifcimm benimkide inat illla istediği olcak

Yarin akraba nin 40mevlutu var oraya gidicem sonrada cumartesi parfüm cumuzun açılışı var yogunduk daha yogun olcak artık:24:

Selamlar herkese

Napiyon elifcimm benimkide inat illla istediği olcak

Yarin akraba nin 40mevlutu var oraya gidicem sonrada cumartesi parfüm cumuzun açılışı var yogunduk daha yogun olcak artık:24:

A.S moonum hoşgeldin bu bebeler çok bilmiş vallaha bak oo hadi hayırlısı olsun kuzum rabbim utandırmasın bol kazançlar versin inş :nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar:

İnşallah elifim nettende satis olcakdaha site yapiliyor bitince mail atArim adresini

Evet canim gecnwmidtiki onun hafiflemistide ilaclara devam ediyodum bugun oda kotu bende
zaten suratima hapsurup duruyodu essrk dndr halilarla uğraşırken terlefim onfan bu haldeuim

ter zaten adamı mahvediyo melisam bende çok terlerim hiç oturmam üstümde şort askılıyla gezerim çorap yok eşim kızar ama giyemem dikkat etmek lazımda işte etsek ah

fındıkkıran ofşum ve papatyam hiç haber yok bunlardan melisam çok merak ediyorum papatyam gelirdi oda gelmiyo sıkıntısı mı var acaba :26::26::26::26:

oy kıyamam size ben yaaa dikkat edin melisam havalar malum kuzum benim bende ne yapayım eşimle faceden yazışıyoz aliş uyuyo

Kaynanwm gezmeye gitti halimizi biliuosen yatta ben oykuye bakstim demiyo ya ya ne bigim insanlar ankamadim gitti bi corbwyi ben veritken iki oyuncsklatiyla oylaladi yaa tamam biyuk is yapti

Kaynanwm gezmeye gitti halimizi biliuosen yatta ben oykuye bakstim demiyo ya ya ne bigim insanlar ankamadim gitti bi corbwyi ben veritken iki oyuncsklatiyla oylaladi yaa tamam biyuk is yapti

yazık yaa gerçekten yazık koca kadın babaanne bu insan deemziki yat kızım bakarım sevmesin o zaman pislik kadın neden seviyo sevmeye gelince babaanne oluyo ancak:47::47::47::47:

Back