selam canıkom iyide ıstedikleri bu huzursuzluk yaratmak bos ver ya unut gitsin deger verilen seyler takılır eşinin ailesi ama yapacak bısı yok allahtan uzaktasınız be gulum benım gibi aynı apartman olsa ne olurdu bosvwer kafan rahat olsun monnısum,
canım sabah erken kaldırdıgı için kızıyodum ya supurdum sıldım erkenden ıyı oldu
banyo toz kaldı oda keyfe keder yaparım bı ara bugun.
ama cok uykusuzum ya sabah esim kaldırdı artık kesinlikle duymuyorum ya olum uykusuna yartr gıbıyım vallahı.
esim yalancı meme vermıs kanmadı benı uyandırıyo emdirdinmi diye evet dedim emdirdim buır<az once saat kackı dedim 6 imiş ben ucte emdirdiydim
3 saat 5 dakka gibi gelmıs dun pestilimi cıkardıgından kamyon geçnmıs gibi userimden
ıyilesyti he ıyı gulum ya cok da kullanmadı ilacı iyi olmus halı işini nettiniz alcanmı
benım adetinme 5 gun var ama bu ay bi kac kere gitrdik ilişkiye ve ne yazıkkı koruyucu bişi kullanmadımk olmaz diye sımdı uc buscuk atıyorum
benım sıpoa bırazdan uyanır ya bir bucuk saat uyuyo yenıce dilimi ıssırıyımda
aslında pazardan once uc gun sabah ve oglen uykusunu bir bucukardan 3 saate tamamlıyodu dusunsene oyku 3 saat gounde uyuyo yuppiiiii diıyodum ama dun hiç uyumadı bi sabah ondan cok moralım bozuldu duzenı bozuluyo diye allahtan simdi uyuyoda yıne ama o 3 gunde hep 9 da kalktık cennette gibitydim vallahı
ama bu kadarmıs 6 da dıkıldı 7 ye kadar ugrastım uyumadı ya laa
ALLAH KORUSUN MELİSAM yakın olmayı dğşğünemiyorum o yüzden tayinmizi sivasa isteyin diyolar 1 saat yaa deidm eşime asla gidersen bende babamın evine giderim bilesin hiç çekmeem neyse dertleri bitmez Allah ıslah etsin ailesi tabiki birşey dmeiyorum o krediyi ben çek dedim çıkardım ben bilezik bile verdim abisine o zama almadı taktıkları 5 bileziğide bekledikleri onalara vermektizaten elde birşeyde kalmadı oyy melisma anen kız bende öyle oluyorum mesela 5 saat kalmadığı olurud alinin derdimki of yat dah yeni yattık anam 5 saat geöçmiş ve ben hiç uyumamaşım gibi oluyorum ne olucak bizim bu halmizi çok şükür melisam geçirdik vallaha meyvesidir ilavıdrı atlattı kuzum halıyıda konuşmakdık daha melisam bir kar yağsın ev nasıl ısınıcak nasıl olucak bakalımda ona göre alıcaz mecburen :26::26::26::26:melisam kız olmaz demeyediniz ya olursa ki bu işler tersilktir olur da hakkında hyırlısı kuzum yaa bizde kesinlikle yok içim rahat o yüzden
aynen melisam az dikmedik dıçımızı başımızı ama olmadı istemeyincede nasip işte melisam ama deidğin gibi üütmektendir birde haliyle sinir stres aklıma eskler geldi azmı gün sayerdık günümüz gelsinde geçsin diye hey gidi heyvalahı gulum istemeyince olur ısteytınce ugrasdılır ya ondan kortkuyom bende kıs ama yoktur ya cumartesi cıkmıstık yav araba beklerken cok usudum ıncede gıyınmısım cıkarken ertesi gulun basladı zatı sınırde var adet olurum yaökında herhal
oyku uyandı ben bi meyve yedireyim ona gelirim sopnra elifim kocaman optum senı alişi
maşallah emoşun kızına :)))))))))))))
selam canlar bende iki gündür hastayım grip oldum bugün daha iyi gibiyim iki gün erken adet oldum busefer:)) hayırlısı artık dün aşure yaptık dağıttım kaynanamlar ve eltim geldi iki gündür bizdeydi k.anne. diğer eltim gene öteki eltimi arayıp aslı hamilemi ya kasığım ağrıyıp duruyor demiş bizden sakılıyor olabilirmi demiş öteki eltimde ben ne biliyim dedi. kıskanıyor salak acayip sinirleniyorum ona ne hamile olsam sid..k mi yarıştırıyoruz anlamadım gitti ben bu kadını korkusu ben ikincidede erkek yaparsam gerçekten bu yani ne olmuş ne kadar ilkel bir düşünceye sahip rabbim herşeyin hayırlısını versin ama benim sabrımı taşırmasın .bende eltime dedim sakın söyleme bişey merak etsin dursun hatta söylemiyor dededim.
işte böyle mağaza için liste yapıyorum bende alıncak şeyleri rüj du falan filan.açılış 14-15 gün sonra allah utandırmasın:)))
ay pc den yazıyorum ilkkez uzun bi aradan sonra ne güzelmiş yahu
Nerdesiniz canlar iyice azaldik yaa melisam moonum ben kaldik vallaha bizde koparmiyiz acaba kim derdiki boyle olucak dagildik asemb oflu findikkaran papatya kevseryolu sewdamm bunlar artik gelememwye basladi hepten kesildi ins iyilwrdir :26:
hayırdır canım neden ağlıyosun:26:Kimse varmi ?
Aynen yaa uc kisi kaldık okeye dorduncu araniyoo)
Kislar nar suyu verebilirmiyim oykiye
Bigun bi gidim kaka yapti yzun suredirde hergun yapmiyi bu cocuk doymuyor mu yoksam anlamadim gitti ya umarim kilo almıştır hi ayon altısinda anlaşılcak
Bigun bi gidim tavuk verdim cumalarida az az balik tattiriyorum once hangi çorbalar i vrrxem gun boyu nelwr vercem jac kere emzircem hic bisi bilmiyorum bi anlatin hele
Bnn geliyimmm 4.olarak oluymu
Elifim kac kere yazicaktim cadi tabletti elimden aldi sonrada unuttum yazmayi nasil oldu alisim melisam oykum nasil oldu
Bizim kiz iyi cok iyi olmasadaoksurugude hapsirmasida azaldi
Pepenin hudayda sarkisini aciyoruz bizim kizim kaldiriyor kollarini misket oynuyo parmaklarinada yapiyo kopuyoruz gulmekten iyice cirkin olmaya basladii topagimmm:)) qltta iki tane disiyle dizimi isiriyorrr
Babasi bay bayi ogretti bay bay yapiyo kucuk elleriyle ya allahim boyle sevgi yok allahim dileyip isteyen herkeze versinn insallahhh
Allahimm yarabiim parcalarim alisi i bn getir kiz bi sevemmmm bizim kide eni yeni tv cikiyo danteleri falan almaya calisiyi bazen hayir ciks diyorum oturuyor yerine oturdugun yerden bana soyleniyoo baba diyo babaya soylucekmis beni he ya bizjm kizda cok seviyo pepenin jenerik muzigini oturup oynayarak dinliyoo ami nnnn cnm aminnngel gel kevsderim kabulumuzsun bacım hee onu alide uyapuıyo yazdırmıyo sıpa aliş iyi teyzesi çok şükür yaramzlığa devam evde orta sehpayıda kaldırdık salon boşaldı ondan tırmanıp koltuklara çıkıyodu yerim senin kızının minnak ellerini demek hüf-daydada oynuyo alide pepenin jenerik müziğini siyo ama oturupda komplr izlemiyo nedense ama şarkısına bayılıyo evet kevserim böyle bir sevgi yok gerçtkten çok tatlılar alide babasına yapıyo her kapıdan gönderidğimizde önce baybay yapıyo sonra asansöre bşnşnce gel gel yapıyo istemiyo gitmesini ama evde oluncada itiyo bana geliyo eşim uzanıyo öpmeye itiyo benim göğsüme yatıyo şimdi birde mesela yalandan ağlayınca dudağını bükütyo gözleri kızarıyo kafayı gömüp bana yatıyo ben onunla konuşana kadar kımıldamıyo üzülüyomuş eşşek çok tatlılar hasretliğini çeken herkese nasip etsin rabbim AMİNNNNNNNNNNNNN
canımj eskisi gibi degil helekı adet yaklasıyo meyve ve yogurt vermesem yandım benhayırdır canım neden ağlıyosun:26:
aynen okeye dördüncü aranıyo melsiam kuzum bilemmki narın zararı yoktur sanırım moonum daha iyi bilr belki canım ben ilk şehriye çorbasıyla başladım tavuık suyuna yaptım bir yedi çok sevdi ama sonra istemedi verdiğimde zaten ilk zamanlar emdiği zamanlarda 1 öğün veriyodum sabah kahvaltısını yaptırıyodum onun dışında emerdi gecde sütüm kesilince artırdım işte çorbası yemeği sütün nasıl melisam varsa emzir ağırlık ek gıdaya verme günlük 2 çay bardağını gdeçmesin bak emmek istemiyo diyosun bazen alide öyleydi eskisi gibi uyukuda emzirdim baya bir sonra onuda lmadı sütüm azaldı ve gitti ama giderkende ytine mastiti yaptı beni ne çektim süt cıvıklaştı uzadı böyle bir tuhaf oldu hepten gitti işte
tabiki de 4ç. kabul ederiz ama duzenlı gelcemn tamammıBnn geliyimmm 4.olarak oluymu
Elifim kac kere yazicaktim cadi tabletti elimden aldi sonrada unuttum yazmayi nasil oldu alisim melisam oykum nasil oldu
Bizim kiz iyi cok iyi olmasadaoksurugude hapsirmasida azaldi
Pepenin hudayda sarkisini aciyoruz bizim kizim kaldiriyor kollarini misket oynuyo parmaklarinada yapiyo kopuyoruz gulmekten iyice cirkin olmaya basladii topagimmm:)) qltta iki tane disiyle dizimi isiriyorrr
Babasi bay bayi ogretti bay bay yapiyo kucuk elleriyle ya allahim boyle sevgi yok allahim dileyip isteyen herkeze versinn insallahhh
sev teyzesi sev al snein olsunAllahimm yarabiim parcalarim alisi i bn getir kiz bi sevemmmm bizim kide eni yeni tv cikiyo danteleri falan almaya calisiyi bazen hayir ciks diyorum oturuyor yerine oturdugun yerden bana soyleniyoo baba diyo babaya soylucekmis beni he ya bizjm kizda cok seviyo pepenin jenerik muzigini oturup oynayarak dinliyoo ami nnnn cnm aminnn
canımj eskisi gibi degil helekı adet yaklasıyo meyve ve yogurt vermesem yandım ben
kurtarıcım oluyo
tabiki sutum ıyı gelirse az veririm ama doymazsa cocuk katı gıdaya agfırlık veririmö napıyım yanı
kahvaltı ve corba eklenecek bunlara sanırım ama ne zaman corba mesela hem oglen hem aksdammı verilcek neyse doktor anlatır herhal bunları içine ekmek ufalıcammı bıskuvimi koycam. kahbvaltıyı nasıl yumusacatam karısımları:44::44:
tabiki de 4ç. kabul ederiz ama duzenlı gelcemn tamammı
yerim senın cıtı mıytı kızımnı ben oyku fena degil hapsırıyo ama daha az gibi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?